Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Closed Thread

Thread Tools
Old 17-02-07, 14:29   #196
KobraThor

Stock

Default Re: Piatra-Neamt

Salut la toti , tocmai m-am inregistrat si tin neaparat sa va felicit pe toti care ati contribuit la aducerea Tuningului Pro in Piatra Neamt si sper ca pe viitor veti avea si curse in vizor , caci oraselul nostru are un potential imens de niste circuite ... apetisante .
Inca nu am carnet dar sper ca vara asta se va schimba treaba si am o intrebare cu o masina , un BMW de vanzare cu pretul de 2200 euro , era prin fata pe la Unic , cu capota motorului modificata , praguri laterale , geamuri fumurii , jante din aluminiu si toba de esapament modificata plus ceva sistem audio ... se merita pretul pt masina asta ? adica nu e cam putin cat cere pe ea , asta insemnand ca ar fi cam uzata sau cam stricata , desi omu' respectiv mai circula cu ea ?? Modelul de BMW nu-l mai stiu ...
KobraThor is offline  
Old 17-02-07, 15:35   #197
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by KobraThor View Post
Salut la toti , tocmai m-am inregistrat si tin neaparat sa va felicit pe toti care ati contribuit la aducerea Tuningului Pro in Piatra Neamt si sper ca pe viitor veti avea si curse in vizor , caci oraselul nostru are un potential imens de niste circuite ... apetisante .
Inca nu am carnet dar sper ca vara asta se va schimba treaba si am o intrebare cu o masina , un BMW de vanzare cu pretul de 2200 euro , era prin fata pe la Unic , cu capota motorului modificata , praguri laterale , geamuri fumurii , jante din aluminiu si toba de esapament modificata plus ceva sistem audio ... se merita pretul pt masina asta ? adica nu e cam putin cat cere pe ea , asta insemnand ca ar fi cam uzata sau cam stricata , desi omu' respectiv mai circula cu ea ?? Modelul de BMW nu-l mai stiu ...
Modelul este un 318 sau 320 i coupe ....masina arata ca dracu ...priza de pe capota nu e functionala ...in fond nu recomand masina desi imi place modelu asta pt ca iese super modificat ....din doua considerente...1.o gramada de bani la inmatriculat
2.motoru nu suna prea bine din cate l-=am auzit io

Bafta de vrei sa iti cumperi masina ....ai grija ce alegi
Ali_ump is offline  
Old 17-02-07, 16:56   #198
KobraThor

Stock

Mersi omule , era pentru un prieten , el vroia sa o cumpere , eu dupa ce imi iau carnetu' o sa folosesc Volkswagenu' GTIII a lu' taikmiu si o sa-l modific ... "usor" asta pana o sa imi pot cumpara eu o masina ... un BMW M3 de preferat
seria noua ...
KobraThor is offline  
Old 17-02-07, 17:27   #199
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

neah nu se merita sa dai banii pe masina aia...am auzit k`i varzet la motor...:P bafta!
buddy_lexx is offline  
Old 20-02-07, 18:45   #200
BigSHOW

Stock

BigSHOW's Avatar

m3 arata bine dar are pretentii prea mari de pret pt ce ofera!!!! bafta
BigSHOW is offline  
Old 23-02-07, 18:51   #201
dangti16v
Kamikaze Racing Team Member

Stage 5

dangti16v's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

la banii care ii dai pe m3 iei ceva mai ieftin bagi ceva bani in ea si nu se va compara cu m3-ul
dangti16v is offline  
Old 05-03-07, 16:24   #202
dangti16v

Stage 5

dangti16v's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

uite o masina de 2000-3000 de euro care merita e nissan 200sx 1,8 16v turbo.;.170CP...e chiar super tare masina
dangti16v is offline  
Old 09-03-07, 09:54   #203
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

e corect, nissanul e mai ieftin, dar m3-ul are o istorie care n-o poti depasi, are performante pe care le stie toata lumea, are o imagine aparte, toate astea nu le prea poti cumpara cu bani...
aleks is offline  
Old 09-03-07, 10:09   #204
dangti16v

Stage 5

dangti16v's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
e corect, nissanul e mai ieftin, dar m3-ul are o istorie care n-o poti depasi, are performante pe care le stie toata lumea, are o imagine aparte, toate astea nu le prea poti cumpara cu bani...
aici ai si tu dreptate
dangti16v is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -