Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Closed Thread

Thread Tools
Old 15-01-07, 16:28   #136
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]
Default Re: Piatra-Neamt

e numai buna parcarea de la strand pentru o astfel de intalnire ! Bune ideea ! O alta varianta ar fi in parcarea la petrodava(in spate )

Last edited by buddy_lexx; 15-01-07 at 16:32.
buddy_lexx is offline  
Old 15-01-07, 17:40   #137
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Dragi copii...atzi dori ca pe 17 Februarie sa tragem o intalnire auto ...?In Piatra Neamtz ca mai apoi pe 17 Martie sa fie una la fel si in Iasi?

Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
CRyS` is offline  
Old 15-01-07, 18:34   #138
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
e numai buna parcarea de la strand pentru o astfel de intalnire ! Bune ideea ! O alta varianta ar fi in parcarea la petrodava(in spate )
Da si ce-a de la Petrodava ar fi o solutie insa acolo mi-e frica ..ca o sa trebuiasca sa obtinem aprobare de la Primarie... si nu stiu cum o sa primeasca astia ...astfel de cerere de aprobare...si politzaii la fel!
Ali_ump is offline  
Old 15-01-07, 18:38   #139
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by CRyS` View Post
Dragi copii...atzi dori ca pe 17 Februarie sa tragem o intalnire auto ...?In Piatra Neamtz ca mai apoi pe 17 Martie sa fie una la fel si in Iasi?
CRyS am cateva nelamuriri...voi la intanirile saptamanale cereti aprobari de pe la primarie?Si daca e sa organizam prim intanire lunara tre sa avem aprobari de la primarie si politie?
Ali_ump is offline  
Old 15-01-07, 18:43   #140
felcot

Stock

Sal. la toata lumea.........eu vreau sa fac o propunere .........nu este ideia mea dar o sustin.........
Ce ar fi daca am incerca sa organizam ceva in poligon? curse de indemanare, de viteza, cel mai bun tinp scos pe tura.................ceva de genul asta.
este un poligon deschis publicului, intrarea este ieftina ( 5 ron ) daca nu ma insel.
intradevar sunt portiuni pe care asfaltul este mai rau( o singura banda pe linia dreapta - sunt 2 benzi ) dar in rest se merge fara probleme...........
Astept pareri PRO si CONTRA(motivate)
felcot is offline  
Old 15-01-07, 18:47   #141
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by felcot View Post
Sal. la toata lumea.........eu vreau sa fac o propunere .........nu este ideia mea dar o sustin.........
Ce ar fi daca am incerca sa organizam ceva in poligon? curse de indemanare, de viteza, cel mai bun tinp scos pe tura.................ceva de genul asta.
este un poligon deschis publicului, intrarea este ieftina ( 5 ron ) daca nu ma insel.
intradevar sunt portiuni pe care asfaltul este mai rau( o singura banda pe linia dreapta - sunt 2 benzi ) dar in rest se merge fara probleme...........
Da sustin si eu ideea insa asta la intalnirile noastre ...locale !!!
Ali_ump is offline  
Old 15-01-07, 18:50   #142
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
Talking Re: Piatra-Neamt

Oameni buni este oficial!!! Prima intalnire lunara din seria multora care vor urma se va desfasura La Piatra Neamt....vor fi prezenti pe langa pasionati de tuning din oras...comunitatile locale din Iasi, Bacau, Suceava, Roman(pe cei din Roman o sa ii anunte ceilalti ca io nu a nici un contact pe acolo).
Deci pe data de 17 februarie 2007 va steptam in numar cat mai mare...
Ali_ump is offline  
Old 15-01-07, 20:59   #143
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:

Idee ta este buna..dar ....in poligon sunt ceva gropi si denivelari..din cate stiu eu...eu am fost prin septembrie...si ..nu prea am fost incantat de calitatea drumului..
Old 15-01-07, 21:02   #144
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by Ali_ump View Post
Da si ce-a de la Petrodava ar fi o solutie insa acolo mi-e frica ..ca o sa trebuiasca sa obtinem aprobare de la Primarie... si nu stiu cum o sa primeasca astia ...astfel de cerere de aprobare...si politzaii la fel!
Hmm.....nu cred ca iti trebuie vreo aprobare..ca din cate stiu eu nu este marcata cu numere...sau cine stie....te poti astepta la orice surpriza din partea autoritatilor !
buddy_lexx is offline  
Old 15-01-07, 22:47   #145
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
Hmm.....nu cred ca iti trebuie vreo aprobare..ca din cate stiu eu nu este marcata cu numere...sau cine stie....te poti astepta la orice surpriza din partea autoritatilor !
Da asa-i te poti astepta la orice in ziua de azi....io o sa merg zilele astea pe la primarie sa ma interesez exact....si va mai tin la curent
O alta varianta ar fi in parcarea de la stadion ...e mare...sptioasa...si in plus de asta duminica e libera....intalnirea cade intr-o duminica la ora 12....
Ali_ump is offline  
Old 15-01-07, 23:01   #146
yura

Stage 3

Bravo baieti...felicitarile mele..pana acuma nota 10..pt acest "proiect"
yura is offline  
Old 15-01-07, 23:06   #147
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by yura View Post
Bravo baieti...felicitarile mele..pana acuma nota 10..pt acest "proiect"
oooo cine ne onoreaza cu prezenta ...te mai asteptam si pe la intalniri mane...Multumim de aprecieri...asteptam pareri in continuare ....poate ne ajuti cu ceva pile,alea alea pe la primarie...
Ali_ump is offline  
Old 16-01-07, 01:41   #148
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Quote:

Nu prea stii ce implica un asemenea eveniment!Nu prea stii ce responsabilitatzi ai pe capu tau!Nu stii ce se poate intampla daca un concurent scapa masina in public ... Chiar nu`ti imaginezi!Iti sugerez sa`i dai un P.M. lui Gratzian si dupa ... dupa astept parerile tale legate de un asemenea eveniment de amploare!Poate daca ai prea multi bani,poate daca ai o firma ce se ocupa cu asa ceva...poate nuj...Oricum din partea mea ... Mult succes!

Mai bine ramai la simple intalniri ... si astea legale!Din punctul de vedere al Primariei intr`o parcare fara prea multa galagie!Sfatu meu si prietenesc...nu mi`o lua in nume de rau!
CRyS` is offline  
Old 16-01-07, 16:30   #149
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by CRyS` View Post
Nu prea stii ce implica un asemenea eveniment!Nu prea stii ce responsabilitatzi ai pe capu tau!Nu stii ce se poate intampla daca un concurent scapa masina in public ... Chiar nu`ti imaginezi!Iti sugerez sa`i dai un P.M. lui Gratzian si dupa ... dupa astept parerile tale legate de un asemenea eveniment de amploare!Poate daca ai prea multi bani,poate daca ai o firma ce se ocupa cu asa ceva...poate nuj...Oricum din partea mea ... Mult succes!

Mai bine ramai la simple intalniri ... si astea legale!Din punctul de vedere al Primariei intr`o parcare fara prea multa galagie!Sfatu meu si prietenesc...nu mi`o lua in nume de rau!
Pai cam la asta o sa ne limitam numai ca si din partea Primariei exista o oarecare reticienta pt ca nu s-au mai confruntat cu astfel de cereri...si ne trimit dintr-o parte in alta ... mai mult ca sa scape de noi decat sa ne ajute...asa ca tre sa apelam la pile si relatii ca de obicei...
Cat despre intalnire va spun de pe acuma ca tre sa ne luam gandu de la demonstratii de forta gen burn-out, intoarceri sau alte alea...nu isi au locul...daca se intampla ceva raspund organizaotrii PENAL! asa ca ...
Ali_ump is offline  
Old 16-01-07, 18:50   #150
yura

Stage 3

Parcarea de la strand este perfecta....si este foarte frumoasa...si fain amenajata.In spate la petrodava...se ocupa tot timpu locurile...ba camioane..ba masinile de la "Boom",etc etc.apoi..pt o intalnire pt mai multe masini..nici in centru la parc nu`i bun..ca si acolo...se cam ocupa locurile..Asa ca la strand este numai bun,zic eu...este si mai retras...o sa fie o intalnire doar pentru cunoscatori....pt ca asa si tre sa fie.Bineinteles,asta e parerea mea.....Daca e nevoie de ceva aline...anunta`ma..si incercam sa rezolvam!
yura is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -