18-11-06, 00:52
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Salut, numele meu este Alin si sunt din Piatra Neamt, membru (Presedinte filiala) al A.S.C. Club Sportiv Kamikaze Racing Team filiala Piatra Neamt. Pentru cei care nu au stiut exista din vara un club auto si in Piatra Neamt. Este rodul muncii catorva baieti pasionati de masini si tuning. Avem pana in prezent in jur de 25 de membri doar in Piatra care sunt fie admiratori fie posesori de masini tunate ori in lucru; fie admiratori si pasionati.
Pt. mai multe detalii celor interesati le pot oferi dupa ce stam de vorba aici pe forum.
Avem intalniri saptamanal in fiecare vineri la ora 20 in parcarea din centru orasului....pe timpul verii ne-am adunat in parcarea de la Colibele Haiducilor; deocamdata suntem la inceput....destul de putini insa pe masura ce trece timpul speram sa fim cat mai multi....si cat mai multe masini.
O sa pun si niste poze candva..... Pana atunci pot sa va spun ca avem cateva masini destul de frumusele....si mai asteptam si pe altii pasionati la fel ca noi sa ni se alature...
Quote:
Originally Posted by freddy
is din piatra si debia mi-am schimbat masina cu un Opel Vectra 91 ..motor 2000cmc ...i-am dat 220 km/h si as vrea sa stiu daca sunt curse prin orasul asta sa o pun la incercare ... sau daca e cineva din neamt si ar vrea sa ne intrecem etc.. m-am plictisit de drumurile nationale unde se merge cu 60km/h de frica radarelor
|
Mai curse nu prea dam noi pt ca stii si tu ca aceste cluburi promoveaza cursele organizate in cadru legal dar daca vrei poti sa ni te alaturi....sa ne cunoastem si poate vei participa impreuna cu clubul la cursele legale care vor fi organizate in viitor...
Quote:
Originally Posted by gcodin
Salut mane!Eu sunt din Roman (la 45km de tine).Daca vrei sa colaboram la un tuning al mashinilor noastre ok,de liniutze m-am lasat.Am un Ford Fiesta XR2i cu motor swapped cu RS,dar ma intereseaza sa-mi modific mashina shi atat deocamdata.Daca te intereseaza da-mi un mesaj.Eu stau in Bucureshti momentan (student),dar in vacantze asta e tot ce fac.Poate dai o fuga prin Roman sa ieshim la o bere (fara alcool desigur ) ). Ashtept un mesaj de la tine.Ma preocupa foarte mult chestia cu organizarea tuturor mashinilor tunarite din Neamt intr-un club.Peace!
|
Salut mane, daca te intereseaza chestia cu cluburile ...avem solutia ....clubul nostru abia infiitat poate face chestia asta .....hai ca mai vb noi si poate ajngem prin Roman ca am vazut pe acolo neste masinute dragute....
Quote:
Originally Posted by gcodin
Hai sa ne organizam ca sa putem shi noi sa facem schimb de idei,pareri, sa mai facem curse.Dar ca sa facem toate astea trebuie sa fim mai multzi.Hai sa ne alaturam unui club care este mai apropiat de noi.Ce zici?Te intereseaza?Da-mi un reply!Salut
|
Kamikaze Racing Team.....asta e....!!!
Quote:
Originally Posted by Puya^WRX
Ar fi bine sa facem un club in piatra, chiar daca nu sunt foarte multe masini modificate. Daca facem un club o sa ni se alature multi.
|
Este deja ...astept sa ma contactezi ca sa stam de vorba....
Quote:
Originally Posted by yura
Hai..ca ma bag si eu ...din piatra-neamt.dar vorba lu gcodin.mai trebe lume...daca ar deschide un club la noi cineva.Poate as mai aduce eu ceva lume.Sunt cateva "bucati" in micutul oras piatra.
|
Astept propunerile tale.....contacteaza-ma!!!
By the way suntem promotorii celui mai nou sport cu motor din Romania ....Drift-ul....mai multe detalii pe www.********* - pagina nu este inca gata dar avem functional forumul.....mai multe detalii despre asta si despre clubul nostru veti afla acolo. Va asteptam....
Last edited by Gabi; 20-11-06 at 20:36.
|
|
|
18-11-06, 12:16
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [RENAULT]
|
Re: Piatra-Neamt
Dak tot vb de drifturi cred ca 200sx-u ala rosu este cel mai tare ....sunt multe masini SUPER in piatra,pot sa zic ca aproape la toata lumea le place tuningu.sper sa puneti nishte poze cu masini mai rar intalnite ca deocamdata stiu o gramada,pls mai puneti nishte poze cu masini mijto.thnx
|
|
|
18-11-06, 14:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 2fast4u_DK
Dak tot vb de drifturi cred ca 200sx-u ala rosu este cel mai tare ....sunt multe masini SUPER in piatra,pot sa zic ca aproape la toata lumea le place tuningu.sper sa puneti nishte poze cu masini mai rar intalnite ca deocamdata stiu o gramada,pls mai puneti nishte poze cu masini mijto.thnx
|
nissanu 200 sx e membru al clubului nostru poate dai si tu o tura prin piatra si stam la o barfa...
cam slabuta activitate ...o sa se schimbe situatia cat de curand...daca vrem sa intram in rand cu lumea si sa avem si noi un loc in randu comunitatilor locale
Last edited by Gabi; 24-11-06 at 01:17.
|
|
|
23-11-06, 09:54
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Salut la toata lumea!
Intru direct in subiect si va intreb daca, dupa Iasi (22 oct) si Bacau (19 nov), v-ati gindit sa organizati si voi o intilnire in frumosul vostru oras. N-ar fi rau, mai ales ca e un oras cu traditie automobilistica (aveti etapa in CNR) si, in plus, ati da motive mai multor posesori (si pasionati) de masini sa participe la fenomenul tuning in Romania, in general, si in Piatra Neamt, in particular.
Ca locatie pot sa va sugerez Strandul. Am vazut ca e super frumos, parcare larga, cafele, sucuri etc la Tequilla, nu e aglomeratie ca-n Bacau si-astfel avem timp sa schimbam impresii.
Ginditi-va la chestia asta. Ar iesi ceva frumos cu siguranta...
Bafta, si grabiti-va ca vine iarna!
P.S. Este un Corrado rosu prin Piatra? Am trecut pe-acolo acum vreo doua luni si m-am intersectat cu el. N-am vazut numarul daca era de NT, dar ma intereseaza pentru ca si eu sint posesor de Corrado.
|
|
|
23-11-06, 10:03
|
|
Kamikaze Racing Team Member
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by corraptor_evo
Salut la toata lumea!
Intru direct in subiect si va intreb daca, dupa Iasi (22 oct) si Bacau (19 nov), v-ati gindit sa organizati si voi o intilnire in frumosul vostru oras. N-ar fi rau, mai ales ca e un oras cu traditie automobilistica (aveti etapa in CNR) si, in plus, ati da motive mai multor posesori (si pasionati) de masini sa participe la fenomenul tuning in Romania, in general, si in Piatra Neamt, in particular.
Ca locatie pot sa va sugerez Strandul. Am vazut ca e super frumos, parcare larga, cafele, sucuri etc la Tequilla, nu e aglomeratie ca-n Bacau si-astfel avem timp sa schimbam impresii.
P.S. Este un Corrado rosu prin Piatra? Am trecut pe-acolo acum vreo doua luni si m-am intersectat cu el. N-am vazut numarul daca era de NT, dar ma intereseaza pentru ca si eu sint posesor de Corrado.
|
Eu impreuna cu ali ump pregatim o intalnire dar in primava,lansam oficial clubul Kamikaze Racing Team la care toata lumea este invitata,mi-a placut prezenta celor din Iasi la Bacau si va asteptam si la noi...da este un corrado rosu la noi dar nu cred ca stie ce are este condus de obicei de o femeie
|
|
|
23-11-06, 10:05
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
OK. Asteptam.
Bafta!
|
|
|
23-11-06, 10:08
|
|
Kamikaze Racing Team Member
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 2fast4u_DK
|
Te asteptam in piatra!!!
si poate nu vii singur,poate mai stii si pe altii din Bicaz pasionati de asa ceva
|
|
|
23-11-06, 15:23
|
|
Stage 2
|
nu stiu a cui e masina.. sper sa nu se supere daca o vede pe aici
|
|
|
24-11-06, 00:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by corraptor_evo
Salut la toata lumea!
|
ne gandim si la varianta asta...putin cam complicat avand in vedere ca este in administratie particulara sau si mai simplu...trebuie sa port o discutie cu cei de acolo si poate poate iese ceva,....te asteptam cu mare placere la Piatra chiar si inafara intalnirilor oficiale...
va asteppt si la sectiunea Cluburi promitatoare .... Kamikaze Racing Team....
Last edited by Gabi; 24-11-06 at 01:18.
|
|
|
24-11-06, 00:31
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT]
|
sal la toata lumea!aveti cateva bijuterii auto de ramai mut....
|
|
|
24-11-06, 00:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by johnson
Daca nu aparuse Cocktail Tuning, normal ca nu erau nici masini modificate. Inca nu am o lista completa cu masinile care au avut parte de un tratament deosebit la firma,, dar ma voi ocupa sa fac cunoscute macar cateva din realizari. Problema e cu optica celor care ar avea cu ce sa-si faca masinle deosebite, dar se opresc la motive de genul: imi stric bucsele, rup cauciucurile prin gropi, o sa mi le smulga huliganii etc... stiti voi.
Cat timp ma voi ocupa de "afacerea" asta, puteti sa fiti siguri ca voi depune orice efort este nevoie pt a aduce un plus de frumusete pe drumurile din Piatra Neamt, incercand si luptand de multe ori sa schimb mentalitatile si prejudecatile celor care totusi isi iubesc masina.
|
faina poza cu gagica..... aaa sa revenim ....bravo johnson...putini oameni ca tine pe aici....am avea nevoie de tine la club ce zici? te bagi?
Quote:
Originally Posted by JUST-DO-IT
sal la toata lumea!aveti cateva bijuterii auto de ramai mut....
|
dap o sa le vezi la prima intalnire oficiala ...a clubului in primavara
|
|
|
24-11-06, 00:45
|
|
Stage 5
|
cool...imi place orasu vostru era cat pe ce sa devin vecin cu voi....
|
|
|
24-11-06, 01:04
|
|
Stage 5
|
sii cce te-a impiedicat?
Quote:
Originally Posted by johnson
Daca nu aparuse Cocktail Tuning, normal ca nu erau nici masini modificate. Inca nu am o lista completa cu masinile care au avut parte de un tratament deosebit la firma,, dar ma voi ocupa sa fac cunoscute macar cateva din realizari. Problema e cu optica celor care ar avea cu ce sa-si faca masinle deosebite, dar se opresc la motive de genul: imi stric bucsele, rup cauciucurile prin gropi, o sa mi le smulga huliganii etc... stiti voi.
Cat timp ma voi ocupa de "afacerea" asta, puteti sa fiti siguri ca voi depune orice efort este nevoie pt a aduce un plus de frumusete pe drumurile din Piatra Neamt, incercand si luptand de multe ori sa schimb mentalitatile si prejudecatile celor care totusi isi iubesc masina.
|
te astept maine seara la 20 sa mai discutam
|
|
|
24-11-06, 01:14
|
|
Stage 5
|
ce putea oare sa se intample?o femeie....
|
|
|
24-11-06, 01:15
|
|
Stage 5
|
cum de nu ma-m gandit....totdeauna femeia e de vina....femeile astea
|