Totul a inceput mai mult din gluma...a fost achizitionat un E36 Compact 316i in stare acceptabila care dupa putine ezitari a intrat la ''mici'' modificari...
Initial am vrut sa foliez masina si sa-i pun un motor de 2.5 care zacea in curtea unui service, insa Filip(il cunoasteti cred
) mi-a sugerat ca am putea monta si motorul de M3 pe care-l aveam de ceva vreme!
Masina in cele din urma a intrat la vopsit si in 2 saptamani a fost finisata inclusiv cu motorul de M3 pus si functional. Au fost multe zile si nopti epuizante (de multe ori se muncea pana la orele 2-3 noaptea!) dar au meritat!
Ca si modificari aduse masinii originale pot enumera: schimbarea puntii spate, montarea unei suspensii sport reglabile V-Maxx, scaune si centuri SPARCO, body Kit M-cu bara spate custom byAlin, faruri cu angel eyes si semnalizari vopsite la culoarea spoilerului fata, stopuri LED FK, jante Brock - momentan pe 16', semnalizari laterale cu LED, acumulatorul a fost dus din compartimentul motor in spate spre portbagaj, capota si cupola foliata cu folie carbon look(multumiri lui Costel), filtru sport K&N, volan BMW sport si bineinteles motorul de M3 E36 3,0l de 286 cp si evacuare stoc de M3...asta momentan!
Totul a fost posibil cu ajutorul lui Filip si a celor de la AUTOCOR, carora le multumesc pe aceasta cale...si sa nu-l uit pe ByAlin!
Pun si cateva imagini de la inceputul proiectului si pana acum!