![]() |
BMW E36 Compact M3 RedZoneTuning
27 Attachment(s)
Totul a inceput mai mult din gluma...a fost achizitionat un E36 Compact 316i in stare acceptabila care dupa putine ezitari a intrat la ''mici'' modificari...
Initial am vrut sa foliez masina si sa-i pun un motor de 2.5 care zacea in curtea unui service, insa Filip(il cunoasteti cred:D) mi-a sugerat ca am putea monta si motorul de M3 pe care-l aveam de ceva vreme! Masina in cele din urma a intrat la vopsit si in 2 saptamani a fost finisata inclusiv cu motorul de M3 pus si functional. Au fost multe zile si nopti epuizante (de multe ori se muncea pana la orele 2-3 noaptea!) dar au meritat! Ca si modificari aduse masinii originale pot enumera: schimbarea puntii spate, montarea unei suspensii sport reglabile V-Maxx, scaune si centuri SPARCO, body Kit M-cu bara spate custom byAlin, faruri cu angel eyes si semnalizari vopsite la culoarea spoilerului fata, stopuri LED FK, jante Brock - momentan pe 16', semnalizari laterale cu LED, acumulatorul a fost dus din compartimentul motor in spate spre portbagaj, capota si cupola foliata cu folie carbon look(multumiri lui Costel), filtru sport K&N, volan BMW sport si bineinteles motorul de M3 E36 3,0l de 286 cp si evacuare stoc de M3...asta momentan! Totul a fost posibil cu ajutorul lui Filip si a celor de la AUTOCOR, carora le multumesc pe aceasta cale...si sa nu-l uit pe ByAlin!:lol: Pun si cateva imagini de la inceputul proiectului si pana acum! |
Re: BMW E36 Compact M3 RedZoneTuning
7 Attachment(s)
Restul e deja istorie...:lol:
|
super shmechera masinuta... Felicitari a iesit bomba pe roti!:D
cat despre motor...ala nu`i motor...e o adevarata uzina! FAIIINNNN :D |
Frumoasa masina si lucrare de calitate.
Ai stricato foarte mult cu farurile alea vopsite pe dinauntru , si ca ai facut o in 2 culori. In rest foarte reusita. |
89 Attachment(s)
citeva poze si de las mine cu masina in service
|
Frumoasa masina , felicitari baieti .
Din cate am inteles de la Narcis , ati lucrat la foc automat ca sa ajunga masina la 4tuning days . :) |
Quote:
A fost alegerea mea sa o fac in 2 culori pt ca asa cum am mai spus este si masina de prezentare si promovare a magazinului! Quote:
Asa este...s-a lucrat de dimineata si pana noaptea tarziu de luni pana sambata 2 saptamani, dar a meritat:lol:! Quote:
Daca nu ma insel ultimele imagini sunt din seara de joi, inainte de a pleca spre Bucuresti, la 4TuningDays...parca nu-mi vine sa cred ca am reusit s-o terminam la timp!! |
3 Attachment(s)
Completez si eu galeria foto a masinii cu cateva poze.
Poate cand ajung in P.Neamt ... ii fac o sedinta foto ( asta daca nu imi moare camera pana atunci ) . |
Chiar asa tare s-a indoiat cupola?:oops:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
New rims...
Am renuntat la jantele Brock pe 16'(care au rulat max. 200 km pe masina) si am pus unele noi pe 17' care sper sa-mi ofere mai multa aderenta! Cu ocazia asta a mai fost coborata si suspensia atat cat sa nu rup spoilerul fata in gropile aparute prin oras! |
frumos .. frumos !
|
Intradevar frumos!!!....cu bani poti face orice...
|
ce suspensie ai?
|
Suspensie sport reglabila V-Maxx :) .
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning