Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Reply

Thread Tools
Old 02-03-09, 22:42   #16
b0g0s

Stage 1

b0g0s's Avatar

Default Re: Taxa auto !!!

Ms Mult Marius pentru raspuns !!! Uite eu am fost astazi acolo la Fisc si am vorbit cu una din doamnele de acolo , si mi`a spus in felul urmator .... Autovehiculele pentru care care s-a eliberat dovada de inmatriculare provizorie de catre autoritatile din tara de provenienta a autovehiculului emisa inainte de 15 Decembie 2008 .... Documentul va fi insotit si de o declaratie pe propria raspundere , in forma autentica, din care sa reiasa ca autovehicolul a fost achizitionat anterior datei de 15 Decembrie 2008in vederea inmatriculari in Romania !!!
b0g0s is offline   Reply With Quote
Old 05-03-09, 10:30   #17
johnson

Stage 5

johnson's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Da, dar stati ca cel care a adus masina sau primul proprietar roman din acte este singurul care beneficiaza de reducere? Am un prieten care abia astepta legea asta noua si imaginati-va ce fericit este, cand a aflat asta si el nu este acela. Stie cineva sigur 100% daca e asa, mie mi se pare la limita nesimtirii cum se joaca astia cu noi
johnson is offline   Reply With Quote
Old 06-03-09, 13:11   #18
flp_e30

Stage 2

baeti. cea mai tare faza este urmatoarea...persoanele cu handicap nu platesc taxa auto!!!!
flp_e30 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-09, 13:12   #19
flp_e30

Stage 2

dar nu pot inmatricula mai mult de 1 bucata autovehicul
flp_e30 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-09, 00:23   #20
B16SIX

Stage 5

B16SIX's Avatar

Quote:
Originally Posted by johnson View Post
Da, dar stati ca cel care a adus masina sau primul proprietar roman din acte este singurul care beneficiaza de reducere? Am un prieten care abia astepta legea asta noua si imaginati-va ce fericit este, cand a aflat asta si el nu este acela. Stie cineva sigur 100% daca e asa, mie mi se pare la limita nesimtirii cum se joaca astia cu noi
asai ,doar cine o aduso o pote inscrie cu taxa veche,daca nu o platesti dublata
B16SIX is offline   Reply With Quote
Old 11-03-09, 20:41   #21
mariusD

Stage 5

mariusD's Avatar

Member of:
[AUDI]
[Opel]

am si eu ceva nelamuriri... adica ce mi-ati sugera... azi am platit taxa ... 60MIL (EURO 3, 2002, 2500CMC, 216 CO2) ... as vrea sa dau statul in judecata... adica mai mult ca sigur il dau... si pe ce ma bazez: fiind in EU.. tara asta de 2 lei (si aia devalorizati) nu trebuie platita o asemenea taxa... alta chestie...daca e taxa de mediu de ce platesc cei cu euro 3, 4, mai mult decat UNELE parsuri cu euro 1 si 2? apropo.. am vazut la o intrunire intr-o seara... si poate respectivul e prin zona... UN PARS (una neagra) ca nu pot sa-l numesc altcumva ... proprietaru se plangea ca a dat 17mil park taxa... cum dumnezeu sa nu disperi cand il auzi... voi ce ati spune... sa dau sau nu statul in judecata? din ce am inteles cam 10mil s-ar duce procesul...
inca ceva... daca cunoasteti si un avocat bun in piatra sau daca a mai incercat cineva asa ceva in piatra... ca prin alte orase se practica vad
mariusD is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -