spalatoria auto Aurelia 2000 - in darmanesti la 300 de m de carpati ... parerea mea e ca spala cel mai bine din orash - dar preturile sunt direct proportionale cu , calitatea !!!
Cea mai buna ramane tot cea de dupa regiment ... nu prima ... aia noua... urmatoarea... de 2 ani spal numai la ei... si acum 1 luna ma pus draqu sa spal masina la Elit pe fermelor... si vreau sa va zic ca a trebuit sa ii fac polish la masina dupa aceasta spalare pt ca era plina de zgarieturi facute de domni de acolo... au dat cu buretele pe masina... da nah` asta e
Deci in concluzie nu va duceti la elite ca e varza!
spalatoria auto Aurelia 2000 - in darmanesti la 300 de m de carpati ... parerea mea e ca spala cel mai bine din orash - dar preturile sunt direct proportionale cu , calitatea !!!
Ai dreptate Cristi..e o spalatorie de nota 10..am dat si eu acolo si e foarte ok spalatoria..mie cel putin mi-a placut..si poti sa te relaxezi si la un suc cat iti spala masina...
Mai este spalatoria aia de la statia de salvare ... si acolo spala misto ... mie mi-a placut. La fel este si cea de la sarata .. care mai tot timpul e plina
Cea mai buna ramane tot cea de dupa regiment ... nu prima ... aia noua... urmatoarea... de 2 ani spal numai la ei... si acum 1 luna ma pus draqu sa spal masina la Elit pe fermelor... si vreau sa va zic ca a trebuit sa ii fac polish la masina dupa aceasta spalare pt ca era plina de zgarieturi facute de domni de acolo... au dat cu buretele pe masina... da nah` asta e
Deci in concluzie nu va duceti la elite ca e varza!
spalatoria de dupa regiment domneste :>
asa e mariuse
mai bine ai renunta la ideea asta de a o spala acasa ca o zgaraii, sau paote ai si tu un turbojet ceva si o carpa ed aia buna. daca ai asa ceva esti profesor
mai bine ai renunta la ideea asta de a o spala acasa ca o zgaraii, sau paote ai si tu un turbojet ceva si o carpa ed aia buna. daca ai asa ceva esti profesor
oricum sa stii k decat sa o speli la o spalatorie automata...mai degraba o speli in curte acasa...eu am fost cu cineva...la o spalatorie automata..mai precis la omv...si vreau sa zic..ca la momentu uscarii...aparatu ala i`o ras stergatoru spate al masinii... deci... oriunde`i mai bine decat la cele automate
__________________ ex car : OPEL Astra 1.4i
now : ff2 1.6 tdci 2007 :X