Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Unde va spalati masina? (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/56288-spalati-masina.html)

mariusD 04-11-07 19:13

Unde va spalati masina?

Unde va spalati masina?

Nartik 04-11-07 22:22

Re: Unde va spalati masina?

La spalatorie cred....daca as avea masina:):)

Ali_ump 04-11-07 23:10

Recomandari din partea celor multumiti de serviciile prestate de spalatoriile de la noi sau dimpotriva reclamatii...Asteptam

Khristy 05-11-07 06:14

spalatoria auto Aurelia 2000 - in darmanesti la 300 de m de carpati ... parerea mea e ca spala cel mai bine din orash - dar preturile sunt direct proportionale cu , calitatea !!!

mariusD 05-11-07 07:04

Cea mai buna ramane tot cea de dupa regiment ... nu prima ... aia noua... urmatoarea... de 2 ani spal numai la ei... si acum 1 luna ma pus draqu sa spal masina la Elit pe fermelor... si vreau sa va zic ca a trebuit sa ii fac polish la masina dupa aceasta spalare pt ca era plina de zgarieturi facute de domni de acolo... au dat cu buretele pe masina... da nah` asta e
Deci in concluzie nu va duceti la elite ca e varza!

Nartik 05-11-07 13:45

Quote:

Originally Posted by Khristy (Post 1184071)
spalatoria auto Aurelia 2000 - in darmanesti la 300 de m de carpati ... parerea mea e ca spala cel mai bine din orash - dar preturile sunt direct proportionale cu , calitatea !!!

Ai dreptate Cristi..e o spalatorie de nota 10..am dat si eu acolo si e foarte ok spalatoria..mie cel putin mi-a placut..si poti sa te relaxezi si la un suc cat iti spala masina...

Scarto 06-11-07 11:37

Mai este spalatoria aia de la statia de salvare ... si acolo spala misto ... mie mi-a placut. La fel este si cea de la sarata .. care mai tot timpul e plina :)

Razvan_rTb 03-05-08 16:41

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1184085)
Cea mai buna ramane tot cea de dupa regiment ... nu prima ... aia noua... urmatoarea... de 2 ani spal numai la ei... si acum 1 luna ma pus draqu sa spal masina la Elit pe fermelor... si vreau sa va zic ca a trebuit sa ii fac polish la masina dupa aceasta spalare pt ca era plina de zgarieturi facute de domni de acolo... au dat cu buretele pe masina... da nah` asta e
Deci in concluzie nu va duceti la elite ca e varza!

spalatoria de dupa regiment domneste :>
asa e mariuse

mariusD 03-05-08 18:43

Quote:

Originally Posted by Razvan_rTb (Post 1512668)
spalatoria de dupa regiment domneste :>
asa e mariuse

corect ! sa traiasca spalatoria aia :D a inceput constructia celei noi ... pt cei ce nu stiu : langa OMV cum urci panta pe stanga :D

Razvan_rTb 03-05-08 18:45

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1512873)
corect ! sa traiasca spalatoria aia :D a inceput constructia celei noi ... pt cei ce nu stiu : langa OMV cum urci panta pe stanga :D

di ncazte am auzit eu, cica nu peste foarte mult timp ar trebui sa fie gata :?:

mariusD 03-05-08 18:48

Quote:

Originally Posted by Razvan_rTb (Post 1512879)
di ncazte am auzit eu, cica nu peste foarte mult timp ar trebui sa fie gata :?:

eh.. fundatia cik e gata.. sau aproape gata

stefan_88 04-05-08 02:56

yo o spal ...acasa :).....

Razvan_rTb 04-05-08 10:48

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1513437)
yo o spal ...acasa :).....

mai bine ai renunta la ideea asta de a o spala acasa ca o zgaraii, sau paote ai si tu un turbojet ceva si o carpa ed aia buna. daca ai asa ceva esti profesor 8)

buddy_lexx 04-05-08 19:59

Quote:

Originally Posted by Razvan_rTb (Post 1513590)
mai bine ai renunta la ideea asta de a o spala acasa ca o zgaraii, sau paote ai si tu un turbojet ceva si o carpa ed aia buna. daca ai asa ceva esti profesor 8)

oricum sa stii k decat sa o speli la o spalatorie automata...mai degraba o speli in curte acasa...eu am fost cu cineva...la o spalatorie automata..mai precis la omv...si vreau sa zic..ca la momentu uscarii...aparatu ala i`o ras stergatoru spate al masinii... deci... oriunde`i mai bine decat la cele automate ;)

EDC_cip 04-05-08 21:25

eu o spal la SC.automoldova.SA :D si mio spal io :P" """" o pompa cu um burete si o solutie""

All times are GMT +2. The time now is 16:44.

- Copyright 2026 4Tuning