Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Closed Thread

Thread Tools
Old 24-03-09, 08:09   #1
inceparetul

Stage 3

inceparetul's Avatar

Default club masini retro

nu stiu daca exista,dar daca nu,ce spuneti de un club al celor care detin masini retro,sau a celor care vor sa restaureze masini vechi?
inceparetul is offline  
Old 24-03-09, 12:19   #2
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]
Default Re: club masini retro

in alte orase mai mari sunt ... in piatra neamt.. nu ar fi necesar un astfel de club pentru ca nu`s masini vechi restaurate decat vreo 2... si sa faci un club pentru 2 masini deja`i deplasata faza!
si asa is prea multe cluburi in orasu asta!
Old 24-03-09, 12:24   #3
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

cum zicea Ghici , o sa ajungem sa avem fiecare clubului lui , acelasi sa fie si membru , si presedinte si masina

pana la urma, e decizia lor daca deschid sau nu un club pentru masini retro , nu ma deranjeaza cu nimic , insa ...Membri ? Cum zicea si Buddy , sunt foarte putine masini retro / clasice in Piatra Neamt
VaLeX is offline  
Old 24-03-09, 21:50   #4
43_ILA

Stage 2

sunt putine masini retro in piatra neamt in stare de functionare,in rest sunt o gradama care stau si ruginesc din cauza unora care au probleme cu bibilica.daca e interesat cineva de vreo vechitura poate sa-mi lase mesaj,cunosc zona destul de bine.
43_ILA is offline  
Old 25-03-09, 06:10   #5
inceparetul

Stage 3

inceparetul's Avatar

Quote:
Originally Posted by 43_ILA View Post
sunt putine masini retro in piatra neamt in stare de functionare,in rest sunt o gradama care stau si ruginesc din cauza unora care au probleme cu bibilica.daca e interesat cineva de vreo vechitura poate sa-mi lase mesaj,cunosc zona destul de bine.
eu as fi interesat de masini vechi.tel meu e 0753891052,sau [email protected] stii,si esti amabil,poate imi dai cateva adrese unde pot fi vazute.
inceparetul is offline  
Old 25-03-09, 20:07   #6
eleeron

Stage 5

eleeron's Avatar

Arrow Re: club masini retro

Quote:
Originally Posted by inceparetul View Post
eu as fi interesat de masini vechi.tel meu e 0753891052,sau [email protected] stii,si esti amabil,poate imi dai cateva adrese unde pot fi vazute.
Da-mi un add la YM: tuningcomert sa mai discutam cate ceva despre masini vechi . Pasionat de asemenea , poate facem o treaba
eleeron is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -