Prietene is clienti ca ai tai parinti si altii cu nume sonor prin oras care au parte de tratament normal poate chiar preferential. Dar sunt si oameni simpli care decid sa isi bage masina acolo...(vanzandu'si casa ca sa isi schimbe aripa la dacie) si credema ca ei miau spus unele lucruri si ii cred. Ei beneficiaza de alt tratament. Poate nu toti dar unii au avut parte sigur ca altfel nu scriam cele spuse mai sus. Nu vreau acum sa detaliez, nu am chef sa primesc telefoane dupa de la numere ascunse si sa incep un scandal de interese. Vezi doamne ca de ce il vorbesc de rau prin stanga si prin dreapta...dar pot spune experienta mea care ma lasat cu un gust amar...profund
Intro zi frumoasa din vara trecuta cand aveam si eu ceva $ la buzunar... miam pus intrebarea "ba...cine poate mie in orasu asta sai mi faca badboy la capota? Cine oare?" hai la Anania...ca daca nu poate el nu poate nimeni...si miam luat caruta si mam dus pana acolo...unde am dat de un nea Gigel (nume fictiv) care sa uitat asa lung la mine...si ma trimis la nea Costica (alt nume fictiv) care a inceput sa imi spuna...
-Stiti ca la noi e scump.
- Aud acum...(iam spus eu) dar cat poate fi sa imi puneti o palma de tabla sudata...blablabla?
-Pai stiti ca la noi vopsirea unui singur element de caroserie este 5 milioane?
- Adica din start punem 5 milioane...si faceti cu fibra sau cu tabla?
- Pai stiti ca noi luam tabla o sudam...punem totul...facem la nivel...chituim...dregem...facem... (a inceput omu sa imi spuna acolo ca la ultimu' afon...da el habar nu avea ca eu stiu cu ce se mananca si nu era nevoie sa o dea in vrajeli cu mine)
- Bun...deci undeva pe la 8-9 milioane ar fi toata treaba nu? (zic eu..)
- Pe acolo pe undeva spune el...dupa care eu iam spus frumos
- Pai de banii astia imi iau alta capota asa gata facuta si vopsita...si am plecat frumos
Concluzia mea: Da'o drq tata daca ceri aproximativ 9 meleoane ca sa pui 2 palme de tabla pe o capota...peste care apoi tragi si chit (si daca o faceai din carbon tot nu merita 9 meleoane)...sa fim seriosi.
That's all...am inchis subiectul asta. Fiecare e liber sa faca ceea ce vrea si unde vrea. Eu aleg diferenta

)