Pai o fost Astra rosie, mondeo, vectra si un avion
. Ne-am tras fiecare cu fiecare, in afara de io cu bassu ca acolo se stie rezultatu
. Aproximativ pe 400 metri migu ii in fatza dar daca ar fi sa dam pe 1000 cre ca fiecare mi-ar da-o. Am vorbit cu un prieten si mi-o zis ca stie pe unu care are un clio ca al meu dar de 90 cai, cipuit adica si vrea sa se traga cu mine. Va fi cea mai mare provocare a mea
, dar mai astept si altele.
Eu o sa vin vineri dar nu pot sta mult pt ca am niste musafiri week-endu viitor si am treaba dar promit ca trec. Parerea mea e, daca ne intalnim, sa fie pe la 9 ca sa poata ajunge toata lumea. Oricum eu inca astept zapada, mai ceva ca si copii mici pe Mos Craciun pt ca vreau sa facem un filmulet. Imi doresc de mult timp sa filmez ceva intr-o iarna, dar n-am reusit de doi ani incoace, dar a treia oara ii cu noroc
. NOPTI ALBE IN SIBIU
Dupa ce te loghezi, in dreapta sus, sub Welcome Ghita ai private message. Intri acolo si ai edit signature si edit avatar, tot ce iti mai ramane e sa ai poza de maxim 80*80 pixeli si mai mica de 19.5 kb. Nici io nu stiam la inceput si m-o ajutat un prieten cu redimensionarea pozei ca io nu le am cu photoshop sau mai stiu io ce programe:P