Mah baieti io ma prezint, daca intarziu o sa fie ceva de genu 15 min. Ne vedem acolo
Cam asta e cu intalnirile astea... Io nu mai vin decat daca va fi zapada. De dat nu ma mai dau ca nu stiu cat mai rezista migu. Intalnirile erau mult prea devreme, oricum la 8 ii la fel de frig ca si la 10-11 si de aia nu ajunge lumea. Buldoage tu vb de club si pana acum nici nu te-am vazut vreodata, nu intelege gresit, nu zic ca nu vrei sa vii pt ca probabil ai avut o problema, dar incearca data viitoare sa ajungi. Lexani pacat ca nu ai venit ca o fost si paul si cat de cat o iesit bine, tinand cont ca am fost 4 mashini
. Poate cand o sa facem o iesire pe zapada o sa vina mai multi pt ca si paul si dragos au multi prieteni pe care pot sa-i cheme, dar pana atunci mai e mult. Alex astept sa imi dai ce ai filmat pe mess si eventual poze, o sa incerc sa fac rost ce o filmat si paul. Apropo, ala nu ii normal, nu mai stiu cine dadea startu la 2 masini, da pe cand sa se pregateasca, vine un taxiu din spate si paul iese in mijlocul drumului cu mana sus: "Las' ca-l opresc io da-l in pwla mea"
. Eram in masina pe margine da am crezut ca si cad din mashina de ras cand l-am vazut cum dadea din maini.