in 11.06.2010 la pagina 120 am pus o intrebare la care nu am primit inca un raspuns. Daca va rog sa mai aruncati o privire peste ea si sa raspundeti v-as fi recunoscator
parerea mea nu cred ca exista asa ceva singuru lucru und epoti sa afli cate ceva despre masina e actipiltu ala din portbagaj dac il mai ai....altcve anu cred ca este ..dac cumva o sa gasesti s ama anunti si pe mine..
sal. ma bucur ca te-ai descurcat! - elegant era totusi sa raspunzi intr-un fel sau altul ca nu era nici-o problema. - in legatura cu spalatul motorului poti sa o faci linistit, nu se va intampla nimic. - eu pun AXION PASTA si iese ca nou. sa nu te apuci sa dai cu silicoane pe plasticele alea ca se pune praful si se imbacseste. - spor la spalat!!!
dac cauti aici pe forum ai sa vezi ca este deschis topic pt asa ceva...si arata si poze ..din cate am vazut eu acolo se pleaca cu cate 2 fire d ela fiecare oglinda (+ / -)minusul il legi de usa de acolo sau de unde vrei tu iar plusu de la ambele oglinzi le legi la butonu de dezaburire geamu din spate(luneta) e simplu asa am vazut acolo iar firele la oglinda le legi direct d eogblinda propriuzisa ,are 2 "craci" in care vin firele bagate...sper sati fie de ajutor ..dac nu cauta pe aici si ai sa gasesti...
bafta
sal. ma bucur ca te-ai descurcat! - elegant era totusi sa raspunzi intr-un fel sau altul ca nu era nici-o problema. - in legatura cu spalatul motorului poti sa o faci linistit, nu se va intampla nimic. - eu pun AXION PASTA si iese ca nou. sa nu te apuci sa dai cu silicoane pe plasticele alea ca se pune praful si se imbacseste. - spor la spalat!!!
sefu am fost lecat si pe la valcea am oprit la cineva si am gasit exact ce mi-a trebuit mie si de asta nu am putut sa mai dau nici un semn de viata.si daca o duc la spalatorie are ceva sa o curete baietii de acolo cu solutiile lor?ms frum