Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 28-05-10, 20:06   #1756
geomar

Stage 2

Default Re: VW Vento - Proprietari

mersi de poze, pe net si in presa scrisa am citit ca noul Polo Sedan vor sa il denumeasca Vento.
geomar is offline   Reply With Quote
Old 28-05-10, 22:20   #1757
claus_tazz

Stage 3

claus_tazz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[VW]

de la ulei nu are kum sa fie..k uleiu knd e skoate fum albu nu negru iar castrol e cel mai bun zik eu .pana akum am avut valvoline si akum am bagat kastrol si se simte diferenta..
merge motorul mai bine si inainte mise auzea un takanit k si kum ar fi de la taketi..aku nu s emai aude d eknd am skimbat ulei deci kategorik e bun...aku depinde d kre ai pus..
da poate s afie de la kombustibil..k din kate stiu eu fumu negru este combustibil nears...inseamna k ii da prea mult knd apesi pedala la maxim...ce combustil bagi in ea???eu numai 95 bag si nam probleme...
Old 29-05-10, 19:15   #1758
mali84

Stage 2

Salutare baieti! Cu o problema foarte nasoala vin la voi,si anume...am un prieten cu un Golf 3 1.6 benzinar din '93 la care nu ii sta la relanti sub nici o forma chair si la dupa ce se incalzeste motorul. A fost pe la toate serviceurile de la noi din Sannicolau Mare si tot degeaba,bani aruncati in vant. Fiecare is dadea cu parerea si a schimbat o garamada de piese dar tot inutil. A schimbst:motoras pas cu pas,sonda de temperatura la apa,pompa de banzina,filtru de banzina,bujii,delcou. Astept sfaturi de la voi,pareri sau orice ce informatie ce poate sa ii fie de folos prietenului meu,un service ceva aventual in Timisoara sau Arad,defat orice mic indiciu poate rezolva problema. Va multumesc anticipat!!!
mali84 is offline   Reply With Quote
Old 29-05-10, 23:03   #1759
claus_tazz

Stage 3

claus_tazz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[VW]

cel mai simplu ar fi sa pui testeru pe ea..sa vezi ce zice ala...eu asa am facut..dar la mine a fost problema de la un furtun era spart si tragea "aer fals" pe akolo..so am skimbat osi aku sta...sau vezi pe la debimetru de aer....dak jici k ai skimbat atatea la el....e pe injectie sau karburator???dak e pe injecti everifik si injektoarel ek pot s afie si d ela ele dak nu si e pe karburator ...nush ce sa zik eventual numai sa fac prob aku alt karb d epealt amasina sa vada dac merge...altceva nu prea stiu ce sa fie..dar in rest merge bine??nu intrerupe ??
claus_tazz is offline   Reply With Quote
Old 29-05-10, 23:34   #1760
mali84

Stage 2

Motorul are putere,sprint,nu pot sa zic ca nu,numai ca nu sta la relanti iar de intrerupt nu intrerupe.
Old 29-05-10, 23:43   #1761
claus_tazz

Stage 3

claus_tazz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[VW]

ok pe ce e karburator sau injectie...
vezi incearca si ku aste adar cel mai sigur e ku testeru cred eu...sincer nu stiu ce s azik...eu iti zisai ce am ppatit eu si kam ce ar putea fi..k nare nici o legatura ku pompa de benzina sau senzoru de la apa sau c emai zisais u k ai skimbat pe akolo...
tine de paret ade benzina si aer..cceva de genu. sar pute asa fie unu din ele prea mult sau prea putin...dak e pe karburator are niste jigloare de relanti...sau sonde ceva tre sa aibe..de ai anu stiu kum arata motoru si nu stiu ce sa zik....
Old 29-05-10, 23:56   #1762
mali84

Stage 2

E monopunct,oricum carburator nu e,zic eu. Ms de sfaturi,am sa caut intai pe la furtunele de aer si apoi poate pun si un tester pe ea.
Old 30-05-10, 01:31   #1763
claus_tazz

Stage 3

claus_tazz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[VW]

dac e mono punk ar trebui sa aibe si injektoare... e o singur arampa ku 4 injectoar ek si a mea...verifikatile si pelea poat enu deskid bine l arelanti.. eu pe ale mele leam skimbat da mie incepus asami mearga in 3... k de skimbat e kam skumpa si rampa aia da eu zik so verifikati..verifik ace am zis pan aku k nu tr es abagi nic un ban si vezi dupaia .. bafta...si spor la treaba..
Old 30-05-10, 08:26   #1764
bzsa

Stage 5

bzsa's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[2 Roti]

frate ,pe bune eu cred ca vb dar habar nu ai de motoare
iti pun o intrebare simpla, stii ce inseamana monopunct?
si dupa aia citeste postul tau de mai sus
iti recomanda sa descarci de pe net manulaul de reparatii de vento si sa il citesti pt ca o sa gasesti multe lucruri interesante

cheers
bzsa is offline   Reply With Quote
Old 30-05-10, 11:12   #1765
mali84

Stage 2

Ce am gasit pe net legat de sistemul monopunct:Golf 3 cu motor de 1.8 injectie monopunct,intr-adevar exista un singur injector ,dar nu sunt de acord cu ce au zis unii ca ar fi direct in galeria de admisie asta o zic din cunostinta de cauza ,in sensul ca mi-am vazut motor de atatea ori ,ci injectorul este amplasat in interiorul unui corp metalic care este pus pe galeria de admisie la fel cum se pune carburatorul(posibil ca injectorul sa fie pus chiar in partea de jos asta nu contest si nici nu stiu sigur,dar sigur nu e pus el direct in galeria de admisie)siiti spun ca mai mult ca sigur de aceea multi zic ca e carburator pe injectie sau asa ,din cauza ca acel corp in care e injectorul seamana cu un carburator,la golf si la opel ,daca bine tin eu minte,legatura cu filtrul de aer e pusa deasupra acestui corp la fel cum e pusa deasupra carburatoarelor.
Cat de aproape e de adevar textul de mai sus Bzsa?
Old 30-05-10, 14:33   #1766
Sorinel_ionut89

Stage 1

Quote:
Originally Posted by mali84 View Post
Ce am gasit pe net legat de sistemul monopunct:Golf 3 cu motor de 1.8 injectie monopunct,intr-adevar exista un singur injector ,dar nu sunt de acord cu ce au zis unii ca ar fi direct in galeria de admisie asta o zic din cunostinta de cauza ,in sensul ca mi-am vazut motor de atatea ori ,ci injectorul este amplasat in interiorul unui corp metalic care este pus pe galeria de admisie la fel cum se pune carburatorul(posibil ca injectorul sa fie pus chiar in partea de jos asta nu contest si nici nu stiu sigur,dar sigur nu e pus el direct in galeria de admisie)siiti spun ca mai mult ca sigur de aceea multi zic ca e carburator pe injectie sau asa ,din cauza ca acel corp in care e injectorul seamana cu un carburator,la golf si la opel ,daca bine tin eu minte,legatura cu filtrul de aer e pusa deasupra acestui corp la fel cum e pusa deasupra carburatoarelor.
sall.ma intereseaza si pe mine daca are cineva plasticele alea de pe panoul de usa de la vento alea unde vine butonul de la geamul electric?.plasticul sa fie dintr-o bucata si reglajul de oglinda manual?ms
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	41
Size:	2.15 MB
ID:	1495607   Click image for larger version

Name:	2.JPG
Views:	41
Size:	2.11 MB
ID:	1495608   Click image for larger version

Name:	3.JPG
Views:	50
Size:	2.08 MB
ID:	1495609  

Click image for larger version

Name:	4.JPG
Views:	48
Size:	2.11 MB
ID:	1495610  
Sorinel_ionut89 is offline   Reply With Quote
Old 30-05-10, 22:16   #1767
bzsa

Stage 5

bzsa's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by mali84 View Post

da asa e daca desfaci capacul se vede injectorul
la monopunct este vorba de un singur injector ,nu de injectoare
din cate stiu motoarele de peste 2.0 sunt multipunct
Old 30-05-10, 22:18   #1768
bzsa

Stage 5

bzsa's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by Sorinel_ionut89 View Post
sall.ma intereseaza si pe mine daca are cineva plasticele alea de pe panoul de usa de la vento alea unde vine butonul de la geamul electric?.plasticul sa fie dintr-o bucata si reglajul de oglinda manual?ms
cauta prin dezmembrari ca sigur gasest de pe ceva panou
sau vezi pe forum de la cineva care dezmembreaza masina
Old 30-05-10, 22:36   #1769
claus_tazz

Stage 3

claus_tazz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[VW]

poi togmai k al meu e de 2.0 si am o singura rampa in kre sunt toat e4 injectoare....nu sunt separate prekum la altele...si alta data citeste si u mai bin ek eu akolo ii explikam kum am eu la masina si iam zis k nu stiu kum arat amotoru lui da sa vad asa incerce si el....k eu am patit si eu asta am facut....
Old 30-05-10, 22:41   #1770
bzsa

Stage 5

bzsa's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by claus_tazz View Post
dac e mono punk ar trebui sa aibe si injektoare... e o singur arampa ku 4 injectoar ek si a mea...verifikatile si pelea poat enu deskid bine l arelanti.. eu pe ale mele leam skimbat da mie incepus asami mearga in 3... k de skimbat e kam skumpa si rampa aia da eu zik so verifikati..verifik ace am zis pan aku k nu tr es abagi nic un ban si vezi dupaia .. bafta...si spor la treaba..

mi are rost sa ne contrazicem, dar tu ai zis mai sus nu?
oare nu am citit eu bine
- Copyright 2025 4Tuning -