Quote:
|
Originally Posted by \"doarr4u17\"
va rog nu comparati oltcit modfiicat cu dacia berlina stock. va spun eu ca o dacie berlina noua cat de cat. si un oltcit cel mai tare din 95.. dacia bate la design. si.. cat despre performante.. sa ne gandim... are servo frana. are racire pe apa nu se supraincalzeste . daca vrei sa te duci la mare si dai putin mai tare in oltcit tre sa ridici capota ca sa supraincalzit masina. cat despre demaraj . e normal sa bata oltcitu. si de multe ori nici acolo nu bate pentru ca este mai mic. ati vazut si voi ce articulatie are dacia.. pivotii mai mari. multe chestii. de ce toate masinile tari au arcuri si nu bari de torisune? deci si la suspensie sta mai bine dacia. ar trebui sa va ganditi . si pretul.. este mult mai scumpa dacia.
parerile sunt impartite. eu zic ca dacia are un look mai bun si performante mai mari.
fiecare cu parerea lui
|
eu nu cred ca ai condus tu oltcitul pana la mare...si s-a supraincalzit motorul

, Nu se supraincalzeste, ca ii plac temperaturile mari
de fapt nici nu cred ca te-ai plimbat macar cu el, dar asta e doar parerea mea.
oltcitu` meu cu motor 1129...are 56cai....dacia cu motor de 1379 cati are?
ce articulatii are dacia?la ce bun?pivoti mai mari

Ia baga capu`...si vezi ca sunt mai mari la oltcit
de ce toate masinile au arcuri si nu bari de torsiune? Cum se comporta dacia papuc(bari torsiune) fata de berlina(arcuri)? E mult mai rigida, se comporta mai bine in curbe, dar ai dezavantajul ca simti fiecare groapa. Uite unul din raspunsuri.
cu ce sta mai bine la suspensie dacia?
este mult mai scumpa dacia pentru ca oltcitul nu a fost acceptat pe piata asa cum s-ar fi dorit, datorita motorului boxer, aspectului mai sportiv, consumul mai mare, si pentru ca are 2 usi. Era ceva nou pe vremea aia.
ce bate dacia la design?

cate tipuri de spoilere ai vazut pentru dacie...si cate pentru oltcit? De ce nu vezi dacii modificate masiv la exterior?
auzi tu....doarr4u17....intrebarea intrebarilor: daca lauzi asa tare dacia, de ce nu te-ai apucat sa modifici o dacie?(piesele pt dacie sunt mult mai ieftine, cica are design mai bun, si multe alte chestii bune).
Nu sunt impotriva daciei, am o dacie din `87 in curte, am avut o berlina din `99 pe care am vandut-o acum cateva luni, am si oltcit, care asteapta sa fie vopsit, si am si un peugeot206...a...si le-am condus si le conduc pe toate.
Parerea mea, pe care am simtit neaparat sa vi-o impartasesc.
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva,
Al vostru ValiB.