Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 11-05-08, 22:22   #91
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

Default Re: Fantome/Spirite/Entitati/Demoni...etc

pentru urcat masina la deal singura, cauta pe youtube dupa 'cavnic maramures'
valib is offline  
Old 11-05-08, 23:30   #92
Blondy26
Seat Driver

Stage 4

Blondy26's Avatar

Member of:
[SEAT]

eu nu zic nici da nici nu, nici ca exista nici ca nu. nu am vazut niciodata si nici nu imi doresc. am auzit insa destul de multe povesti
Blondy26 is offline  
Old 14-05-08, 22:08   #93
B3ST

Stage 5

B3ST's Avatar

In germania iara este un loc in care minge se rostogoleste in sus spre varf.
Unele lucruri din ce am citit aici se pot dovedi stiintific (beri care se misca, mingi de foc care trec prin camera). Unele sunt chestii ce se pot explica psihic, precum sa vezi 2 oameni in negru cand esti pe masa de operatie. Sincer sa fiu, oricare ar vedea oameni in negru, chiar si extraterestrii daca am pierde la fel de mult sange. Doamne fereste, daca ajungi in stare grava pe masa de operatie, iar iti trece prin cam vreo poveste de groaza sau iti amintesti de cineva decedat, atunci nu m-as mira sa vezi acea persoana in timpul operatiei. Exista multe boli pshice. Cum a fost si un raportaj cu un mosneag care pretinde ca avea relatii sexuale cu un extraterestru, iar el nu putea facea nimic, pt ca extraterestrul il paraliza. Defapt el nu era vizitat de nimeni, el avea nu stiu ce fenomen, in care esti jumate treaz si jumate dormi. Si mie mi s-a intamplat odata acest lucru, doar ca nu ma violau extraterestrii. Eu "m-am trezit" iar trandafirul de peste boxa a luat foc, si focul incepea sa se extinda dar eu eram paralizat, nu puteam nici striga nici sa ma misc doar sa ma uit cum arde. Desigur 15 min mai tarziu m-am trezit si totul era ok.

Multe pot fi explicate. Daca stau de vb cu cineva si urmeaza sa dormim intro casa parasita, iar eu ii povestesc ca in casa aceea au murit sute de oameni si ca ei inca bantuie, nu m-as mira pe la miezul noptii ca acea persoana sa se trezeasca si sa zica ca a vazut o fantoma.

Dupa cum am zis, unele intamplari pot fi explicate, dar unele nu. Chiar daca unii nu cred in asa ceva, le faci o farsa si vor credea si ei (doar daca nu le spui ca a fost o farsa). Oamenii au o imaginatie foarta bogata. Fantomele/spiritele etc. EXISTA! De ce? pentru ca la urma urmei tot se afla ceva in povestiile astea. Din nimic, faci nimic. Iar universul si tot cea ce stim si vom afla este facut din ceva, ceva ce urmeaza sa aflam, dar aceea nu sunt extraterestrii, pt ca daca ei ar exista si daca ar avea tehnologiile pe care se zice ca au, atunci ar fi destul de destepti sa nu se bage in seama cu noi.... numa injuraturi, batai, revolte, razboaie pe lumea asta, ce sa caute ei aici. Vom afla la momentul respectiv.

Mie nu mi s-a intamplat nimic straniu, asta datorita faptului ca eu cand sunt la cimitir, intr-o casa in care se zice ca umbla o mireasa sau oriunde unde cineva ar vedea o fantoma, eu.. ma gandesc la masini si la ce stiu ele. Pana a cum a functionat, dar nu as vrea sa mi se intample ceva cu adevarat inexplicabil.

Unele povesti chiar sunt inexplicabile!

P.S.: Daca cineva e posedat de altcineva, nu e nevoie sa chemati un preot. In unele cazuri trebuie chemat doar cineva care sa arate ca un preot, pt ca cei posedati, nu au mintile curate. Am vazut intr-un raportaj cum unii faceau bani din chestiile astea, prefacanduse ca sunt preoti. O persoana se credea posedat si se manifesta ca atare. Un amator vine si zicea ceva "sfant" iar posedatul credea ca chiar a fost ceva sfantsi ca a fost eliberat de cel rau.
Functioneaza doar cu cei carora le lipseste ceva nu si la adevaratii posedati
Old 14-05-08, 22:40   #94
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

@B3ST ... cel mai tare post de pana acuma.
si sunt de aceeasi parere
Spark is offline  
Old 14-05-08, 22:41   #95
alexcump

Stage 5

alexcump's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Quote:
Da da... am fost la Cavnic, la ski. Cavnic adica la 20 de km de Baia Mare.

Cum vii dinspre Baia Mare spre Cavnic, treci de partiile de schi si de Cavnic pe partea cealalta a muntelui. Si in satul Budesti este portziunea de drum unde este fenomenul. Probabil ca o sa vezi si alte mashini care o sa se joace si o sa itzi dai seama care este portziunea. Sau daca nu potzi sa intrebi pe localnici.

Multa Bafta

DEci Baia mare-Budesti- intrebi niste localnici si ajungi cam 400 de km.....Sa imi vina masina si ma duc...
alexcump is offline  
Old 14-05-08, 23:00   #96
EaGle
Banned

Stage 5

Uitati-va pe OTV ACUM

In legatura cu postul lui B3ST, da!, ai dreptate ! "Extrarestrii" dupa mine deja e un nume aiurea care te face sa te gandesti la omuleti verzi cu ochii mari si negri , de aceea cred ca exista altcineva/ceva in alta galaxie, departe de calea lactee....dar nu cred ca fac experiemente pe oameni, violuri etc.
Apoi despre fantome/spirite etc. pe o parte rad pe o parte raman pe ganduri , cineva a spus "Mie imi e frica de cei vii, nu de morti ..." si a avut mare dreptate ! Parerea mea personala e ca exista ceva care nu ne putem explica, un gen de lume paralela, sau ma rog...dimensiune..cum vreti s-o chemati care si ea la randul ei are o explicatie stintifica
EaGle is offline  
Old 14-05-08, 23:04   #97
DaViD TL
Echipa de sprijin

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[Echipa de sprijin]

cea mai curata "vrajeala" mi-ar fi jena sa cred in asa ceva ! Mai era faza ca daca bati cu lingura sau cu furculita in oglinda la 12 noaptea pe luna plina vine "dracu sa te ieie" ,am facut eu cu prietenii experimentu asta ,mai aveam oleaca si ii spargeam oglinda la saracu baiat deci numai......

Last edited by DaViD TL; 14-05-08 at 23:07.
DaViD TL is offline  
Old 14-05-08, 23:16   #98
EaGle
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by DaViD TL View Post
cea mai curata "vrajeala" mi-ar fi jena sa cred in asa ceva ! Mai era faza ca daca bati cu lingura sau cu furculita in oglinda la 12 noaptea pe luna plina vine "dracu sa te ieie" ,am facut eu cu prietenii experimentu asta ,mai aveam oleaca si ii spargeam oglinda la saracu baiat deci numai......
Explica-te...dezvolta..ce e vrajeala dupa tine?
EaGle is offline  
Old 15-05-08, 00:01   #99
DaViD TL
Echipa de sprijin

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[Echipa de sprijin]

adica sunt numai minciuni ,nu cred in asa ceva ,daca ar fi adevarat de ce nu apar peste tot de ce apar numai in unele zone ,sa mergem pe strada sa dam buna ziua la fantome sa bem o bere ceva ,sau cum zicea mai sus sa ne dea bani ca i-am dus cu masina ,si mie mi-ar placea sa-mi dea o fantoma niste bani ,chiar nu mi-ar strica....asta e parerea mea si nimeni si nimc nu o s-o schimbe....
DaViD TL is offline  
Old 15-05-08, 00:12   #100
EaGle
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by DaViD TL View Post
adica sunt numai minciuni ,nu cred in asa ceva ,daca ar fi adevarat de ce nu apar peste tot de ce apar numai in unele zone ,sa mergem pe strada sa dam buna ziua la fantome sa bem o bere ceva ,sau cum zicea mai sus sa ne dea bani ca i-am dus cu masina ,si mie mi-ar placea sa-mi dea o fantoma niste bani ,chiar nu mi-ar strica....asta e parerea mea si nimeni si nimc nu o s-o schimbe....
Pana si Einstein a zis ca nu suntem singuri pe lume...de fapt a zis "Două lucruri sunt infinite: universul şi prostia omenească, şi încă nu sunt sigur de primul." ...asta inseamna ca tot ceea e noua ni se pare departe poate fi aproape. Ceea ce spui tu ca sa-ti dea fantomele bani pe strada inseamna ca n-ai citit nici macar 1/4 din topicul asta sau chiar daca ai citit, ai citit superficial! Stii cum e, rade bine cine rade ultimul
Repet inca o data, nu exista fapte ca spiritele sau ce o fi sa te bata fara motiv sau sa aiba raporturi sexuale cu oamenii....sunt doar ceva in alta dimensiune sau ce o fi...tu nu poti spune ca nu exista nimic din asa ceva ...ai dovezi? Poate nu exista dovezi ca exista dar nici ca nu exista.
Mai documnteaza-te
EaGle is offline  
Old 17-05-08, 18:20   #101
Strainger

Stage 5

Strainger's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[VW]

http://www.ziare.com/Fantoma_Elodiei...ni-311881.html
Strainger is offline  
Old 17-05-08, 18:45   #102
EaGle
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Strainger View Post
Iti bati joc de noi?
"Cazul Elodia s-a intors, dupa o scurta pauza, si a inceput sa bantuie din nou ecranele televizoarelor la vreme de mare seceta in materie de stiri."

In caz ca nu ti-ai dat seama e doar o metafora !
EaGle is offline  
Old 17-05-08, 19:15   #103
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

orice ar fi ... terminatzi cu prostiile ... si fiti oameni seriosi