In germania iara este un loc in care minge se rostogoleste in sus spre varf.
Unele lucruri din ce am citit aici se pot dovedi stiintific (beri care se misca, mingi de foc care trec prin camera). Unele sunt chestii ce se pot explica psihic, precum sa vezi 2 oameni in negru cand esti pe masa de operatie. Sincer sa fiu, oricare ar vedea oameni in negru, chiar si extraterestrii daca am pierde la fel de mult sange. Doamne fereste, daca ajungi in stare grava pe masa de operatie, iar iti trece prin cam vreo poveste de groaza sau iti amintesti de cineva decedat, atunci nu m-as mira sa vezi acea persoana in timpul operatiei. Exista multe boli pshice. Cum a fost si un raportaj cu un mosneag care pretinde ca avea relatii sexuale cu un extraterestru, iar el nu putea facea nimic, pt ca extraterestrul il paraliza. Defapt el nu era vizitat de nimeni, el avea nu stiu ce fenomen, in care esti jumate treaz si jumate dormi. Si mie mi s-a intamplat odata acest lucru, doar ca nu ma violau extraterestrii. Eu "m-am trezit" iar trandafirul de peste boxa a luat foc, si focul incepea sa se extinda dar eu eram paralizat, nu puteam nici striga nici sa ma misc doar sa ma uit cum arde. Desigur 15 min mai tarziu m-am trezit si totul era ok.
Multe pot fi explicate. Daca stau de vb cu cineva si urmeaza sa dormim intro casa parasita, iar eu ii povestesc ca in casa aceea au murit sute de oameni si ca ei inca bantuie, nu m-as mira pe la miezul noptii ca acea persoana sa se trezeasca si sa zica ca a vazut o fantoma.
Dupa cum am zis, unele intamplari pot fi explicate, dar unele nu. Chiar daca unii nu cred in asa ceva, le faci o farsa si vor credea si ei (doar daca nu le spui ca a fost o farsa). Oamenii au o imaginatie foarta bogata. Fantomele/spiritele etc. EXISTA! De ce? pentru ca la urma urmei tot se afla ceva in povestiile astea. Din nimic, faci nimic. Iar universul si tot cea ce stim si vom afla este facut din ceva, ceva ce urmeaza sa aflam, dar aceea nu sunt extraterestrii, pt ca daca ei ar exista si daca ar avea tehnologiile pe care se zice ca au, atunci ar fi destul de destepti sa nu se bage in seama cu noi.... numa injuraturi, batai, revolte, razboaie pe lumea asta, ce sa caute ei aici. Vom afla la momentul respectiv.
Mie nu mi s-a intamplat nimic straniu, asta datorita faptului ca eu cand sunt la cimitir, intr-o casa in care se zice ca umbla o mireasa sau oriunde unde cineva ar vedea o fantoma, eu.. ma gandesc la masini si la ce stiu ele. Pana a cum a functionat, dar nu as vrea sa mi se intample ceva cu adevarat inexplicabil.
Unele povesti chiar sunt inexplicabile!
P.S.: Daca cineva e posedat de altcineva, nu e nevoie sa chemati un preot. In unele cazuri trebuie chemat doar cineva care sa arate ca un preot, pt ca cei posedati, nu au mintile curate. Am vazut intr-un raportaj cum unii faceau bani din chestiile astea, prefacanduse ca sunt preoti. O persoana se credea posedat si se manifesta ca atare. Un amator vine si zicea ceva "sfant" iar posedatul credea ca chiar a fost ceva sfantsi ca a fost eliberat de cel rau.
Functioneaza doar cu cei carora le lipseste ceva nu si la adevaratii posedati