Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 25-02-08, 17:38   #76
SHOGUN-A8

Stage 5

SHOGUN-A8's Avatar

Default Re: Fantome/Spirite/Entitati/Demoni...etc

Quote:
Originally Posted by EaGle View Post
desi e cam greu sa intelegi cu litere lipsa sau 2-3 cuvine unite!
Subscriu...
SHOGUN-A8 is offline  
Old 25-02-08, 18:57   #77
andrei.badea

Stage 4

andrei.badea's Avatar

Voi chiar credeti ce spuneti?? K io unu nu prea. In ceea ce ii priveste pe aia 2 in negru .. ii alergam cu calu(k am intelas k erati cu caii) de nu mai stiau de ei .. e bine sa fii si un pic psiho k mine .. iar faza cu masina intre Rm. Valcea si Sibiu o sa incerc. Vreau sa-mi spuneti localitatea si ora la care se intampla(care stie of course) si o sa iau si o camera video. Poate aflam adevaru.

P.S. Cat io am citit tot ce e scris aici vecini au facut galagie in asa fel incat sa para ca blocu e bantuit. Bine k sunt obisnuit cu nebunia lor.

Last edited by andrei.badea; 25-02-08 at 19:00.
andrei.badea is offline  
Old 25-02-08, 20:05   #78
Trickz

Stage 5

Trickz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Virtual Tuning]
[RENAULT]

lansez o ipoteza...pe parcursul timpurilor, au fost mai multe experimente, gen philadelphia, etc.
cum ar fi daca fantomele..sunt experimente? poate unii mai destepti decat media au vrut, precum au vrut sa transforme metalele in aur, sa separe spiritul de corp? asa, spiritul ramane captiv si corpul se duce..unde se duce

in alta ordine de idei, am vazut niste documentare americane despre fantome. acolo, niste femei putin sarite (dupa parerea mea) inregistrau intrebari in locuri bantuite si apoi amplificau semnalul si se auzeau voci.ce a fost interesant este ca de fiecare data, erau voci care faceau misto de intrebarile lor

(eagle..de la tine sunt curios sa aud ce crezi)
Old 25-02-08, 21:06   #79
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

Asta ar fii culmea...sa ma intalnesc cu o fantoma si sa ma ia la misto.....chestia asta chiar m-ar da peste cap...nici sa o altoiesti nu ai cum....
Old 26-02-08, 21:06   #80
VDAN

Stage 5

VDAN's Avatar

Ery sa o altoiesti nu ai cum,dar poti sa o injuri de mama ca poate se potoleste
VDAN is offline  
Old 26-02-08, 21:47   #81
EaGle
Banned

Stage 5

Trickz, nu te contrazic, in lumea asta tot e posibil . Am vazut si eu acel documentar si 50% a fost cam fake ...
Chestia cu amplificarea vocilor mi s-a parut tot cam ciudata dar nu pot spune ca nu se poate face. Acum ceva ani, la sfarsitul anilor `90 taicamiu avea un casetefon cu care puteai sa inregistrezi stereo. Avea doua microfoane normale dar cand inregistra si apoi asculta ce inregistrase se auzeau vocile si tot ce faceau niste copii la circa 100m distanta, chiar ne-am asigurat unde erau in moment ce inregistram, so ...
EaGle is offline  
Old 26-02-08, 22:29   #82
r3mIx

Stage 1

r3mIx's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Pei sa va zic si eu o intamplare care nici in momentul de fata nu imi vine sa cred ca sa intamplat ))

Eram eu q taicamiu acasa si ne uitam la tv...am stat ce am stat si ni sa facut foame.Tata a luat oala cu piure si mi'a zis mie sa iau sosul din frigider......m'am uitat sa vad daca este si nu era (era destul de mare oala de sos incat sa o vada si un orb)...sa uitat si tata sa vada dar nimic.Ne'am apucat sa mancam fara sos si am vrut sa iau cva din frigider si cand m'am uitat oala de sos era acolo . Si eram doar eu q el in bucatarie..nici eu nici el nu am iesit din bucatarie si ne'am uitat 5 min dupa oala aia de sos.....akm nu stiu care a fost faza dar sa intamplat
r3mIx is offline  
Old 26-02-08, 23:51   #83
Nubyan

Stage 5

Nubyan's Avatar

Probabil ai niste fantome mai mancacioase prin casa Au imprumutat si ele sosul pt cateva minute.
Nubyan is offline  
Old 27-02-08, 00:01   #84
r3mIx

Stage 1

r3mIx's Avatar

Member of:
[2 Roti]

mama si aveam o foame =))))))) oricum daca sunt fantome o sa fie ca casper =)))))
r3mIx is offline  
Old 23-03-08, 08:22   #85
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

nu mai posteaza nimeni ? e chiar interesant threadul:X
trafy-vr6 is offline  
Old 23-03-08, 10:50   #86
EaGle
Banned

Stage 5

Hmmm...va spun o povestioara care a fost si in ziar acu` multi ani in urma
Personajul principal a fost coleg de la o firma de autobuze cu bunicamiu`apoi s-a mutat la Bucuresti (parca) si a lucrat ca taximetrist, in fine
Intr-o zi, in plina zi, taximetristul asta trecea prin fata unui cimitir si o babuta a facut cu mana sa opreasca. A oprit omu`, babuta s-a urcat si i-a zis:
<<-Maica, du-ma si pe mine...(nu mai stiu unde, oricum ,la nora ei acasa) ca trebuie sa iau de acolo o veregheta si un inel.>>
Taximetristul:<<-Bine maicuta, imediat...>>
Hai ca au ajuns la destinatie, babuta a intrat in casa acolo si i-a zis taximetristului s-o astepte. A iesit baba din casa, cu inelul in mana si veregheta pe deget, pana aici nimic ciudat. Baba spune:
<<-Gata, am rezolvat, du-ma te rog de unde m-ai luat. Auzi maica, nu ai cumva un servetel ceva? >>
Taximetristul i-a dat un servetel care-l avea de la o prajitura ceva, nu mai stiu sigur, oricum...el nu o vazuse bine la fata sa-si dea seama ce era..dar nu are importanta
Au ajuns de unde au plecat, a lasat-o pe baba, care i-a dat bani adevarati valabili in acea perioada, tineti minte asta
Taximetristul i-a cerut si numele babei, l-a semnat pe o foaie, motivul nu-l stiu .

Dupa vreo 3 saptamani, il cheama politia pe asta . Ii spune politita ca a fost vazut la ora cutare in locul cutare (exact de unde a luat baba inelul si veregheta). In casa aia a avut loc o crima, foarte urata. Omul a povestit tot pas cu pas si evident nu era vinovat .
L-a luat politia cu ei la cimitir si s-au dus la un mormant pe care era scris numele babei care era moarta de circa 10 ani Evident, trecuti ce 7 ani aveau voie s-o dezgroape...
In mormant au gasit baba ca noua, culoare pielii naturala, avea veregheta aia pe deget, inelul si servetelul care-l ceruse taximetristului . Asta a inebunit pe loc, nu mai aveai ce face cu el .

Acum spuneti si voi, cum a iesit baba aia de acolo, cu ce forta? Cum de nu ramasese nici-o urma? De unde avea bani adevarati?

(Asta era scris in ziar, deci nu sariti pe mine)
EaGle is offline  
Old 23-03-08, 11:39   #87
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

pai a avut MT`u ....sau pensia... :P ....aiurea articolu
trafy-vr6 is offline  
Old 11-05-08, 21:35   #88
alexcump

Stage 5

alexcump's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Am tot auzit prin presa de un loc unde apa curge in sus...masina in loc sa mearga la vale merge la deal si dastra invers...daca stiti unde e vreau sa merg neaparat..sunt tare curios.
multumesc
alexcump is offline  
Old 11-05-08, 21:50   #89
Daniel_Toa

Stage 5

Daniel_Toa's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[DACIA]
[VW]

si eu am auzit, a fost si un reportaj pe pro tv acum 2 sau 3 luni daca nu ma insel, daca afli ceva chiar te rog sa ma informezi si pe mine
Daniel_Toa is offline  
Old 11-05-08, 22:02   #90
EaGle
Banned

Stage 5

Eu am vazut acelasi reportaj acum 6 ani tot la pro tv parca ...dar arata un loc aici, la Roma !
PS:Nu e nimic paranormal, e un lucru normal, fizic...e chestie de magnetism
EaGle is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -