Quote:
Originally Posted by [ A l i n ]™ 2006
nu-mi mai apare "chestia" respectiva in stanga..mi s-a mai intamplat..da' n mai stiu ce solutie am gasit atunci..help? :d
|
din ce vad io in poza care ai atasat-o pare sa ai style xp instalat..din experienta iti zic ca programu asta...face mai mult rau decat bine, rar gasesti o versiune care sa nu iti darame windowsu recomandarea mea formateaza-ti partitia cu windows, si reinstaleaza-ti windosusu(foloseste un antivirus bun gen nod32 sau avg, si dezactiveza-ti windows update dupa ce ai instalat win), si incearca sa eviti folosirea de programe gen style xp, cursor xp...etc.
Quote:
Originally Posted by shadowro
ce placa de baza imi recomandati ?
imi trebuie sa aiba sli , dd2 si sa fie .. buna ..
acum am un combo de la asus p5vdc-x care e crap tare.
ce recomadati ?
nu vreau racheta , dar vreau ceva bun , stabil.
|
daca nu vrei racheta, nu-ti recomand sa investesti bani in SLI io am MB cu SLI si decat sa dau banii pe a 2 a placa video, mai bine schimb placa actuala.
in legatura cu acizitionarea unei placi de baza iti recomand cu caldura aBIT si DFI in 3 luni cat am lucrat asta vara la un mag de calculatoare nu am primit nici-una dintre aceste 2 marci in service....daca vrei ceva de buget mai restrans orienteaza-te pe clasa de mijloc de la asus, msi sau gigabyte. da-mi un pm daca vrei mai multe detalii!
Sper ca sfaturile mele v-au fost de folos, bafta la toti!!!