Quote:
Originally Posted by leonard
deci mancavar tata ...voi vretzi sa nu mai dorm noaptea???...cred ca sunt cel mai fricos de pe forum la chestii dastea "draceshti" daftek povesteshtemi shi mie cum e filmu silent hill ..ca mie mie frica sa ma uit ...am apucat sa vad doar 15 min din el ...dupaia lam stins ...dar cand ai tu timp spune shi u povestea pe scurt
|
Mai fricos k mine nu esti ... !
da' vad k nimeni n-a prea vorbit de sanziene ... k tot ma cheama andrei ..de Sf. Andrei atunci incepe "show" la marginea padurii ... danseaza cu diavolii & cine se uita sau le asculta .... il primeste ... si cik's frumoase ... am un prieten kre stie .. povestea despre bunica-su k a batut la usha tot asa de Sf. Andrei si bateau cu pumnu'n usha si erau "ele" si cand a deschis usha a iesit cu toporu a paralizat ... ! acuma .. sa fi fost adevarat sa nu fi fost ma rog .. tot asa eram si era vreo 12 si ceva noaptea si cand ma uit pe geam am veedere in spate la niste terenuri am vazut un foc mai maricel asa .. si o lumina albastra ... nu mi-a mai trebuit nik ! mi-am schimbat scutecu'
am tras jaluzelele am aprins lumina era inchis tot ... inima nush dak mai aveam ... ma rog .. si am auzit multe "povesti" de la astia din cartier de la mine cu astfel de chestii ... apropo de mirese .. am auzit k era unu kre mergea cu masina pe o str. nush ce strada si dintr-o data vede o mireasa ... opreste asta si intra in masina ia dat geaca k ii era frig .. si o lasa intr-un sat .. peste cateva sapt. se duce ala prin sat sa intrebe de geaca ... si ii zice unu k cik e moarta de aproape 2 luni ... deschid astia sicriu ... ce sa vedeti .. "mireasa" statea cu geaca pe ea !!!
mai stiu faze mai multe kre nu prea are rost sa le povestesc acu' ...
Numai bine!