Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 28-12-07, 18:14   #151
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Creepy things

Pana acum .. cateva luni , mi se pareau inspaimantatoare,toate povestile astea , problema e ca, am gasit ceva, cu adevarat inspaimantator,si 100% real ...
niste baieti desptepti planuiesc sa preia controlul lumii,la cel mai propriu mod, si noi nici macar nu stim de treaba asta, pentru ca suntem ocupati sa vedem sex tape`ul cu paris hilton si pozele cu britney fara chiloti ..

daca vreti sa vedetzi ceva cu adevarat inspaimantator ... check out this topic ..
Old 28-12-07, 18:25   #152
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/59316-the-zeitgeist-intra-vezi-lumea.html
EvLSant0S is offline  
Old 29-12-07, 11:08   #153
Snapy_xxl
4Tuning International Member

Stage 5

Snapy_xxl's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by EvLSant0S View Post
Pana acum .. cateva luni , mi se pareau inspaimantatoare,toate povestile astea , problema e ca, am gasit ceva, cu adevarat inspaimantator,si 100% real ...
niste baieti desptepti planuiesc sa preia controlul lumii,la cel mai propriu mod, si noi nici macar nu stim de treaba asta, pentru ca suntem ocupati sa vedem sex tape`ul cu paris hilton si pozele cu britney fara chiloti ..

daca vreti sa vedetzi ceva cu adevarat inspaimantator ... check out this topic ..
O dovada vie ca viata bate filmu...Recomand...
Snapy_xxl is offline  
Old 03-01-08, 02:07   #154
GL91ANB

Stage 5

GL91ANB's Avatar

Shit.. e 2 noaptea si eu stau si citesc topicu asta.. imi tremura mainile si cand scriu la tastatura.. deci e clar.. in seara asta nu mai dorm
GL91ANB is offline  
Old 13-01-08, 20:28   #155
sandrin

Stage 5

sandrin's Avatar

Member of:
[SEAT]

hai ca pe aici nu prea am postat ... vin si eu cu o intamplare petrecuta in seara asta ... dupa o cearta mai apriga cu parintii (ba pe masina ,ba pe una ba pe alta) plec de acasa, si ajung pe o straduta destul de po****ta, cu cativa oameni, din griblura, nu era bine asfaltata, aproape de portul tomis (ptr constanteni) merg eu singur, dintr-o data aud niste pasi pe la 5-10 m langa mine , ma uit imprejur tot se auzea, ma opresc brush ... deodata se oprise si pasii aia ... pasii pot sa spun ca pareau de o doamna , cu tocuri la modul cel mai serios, am mers aproape 2km pe jos, m-am oprit de cel putin 10 ori !!! si de fiecare data cand ma opream nu se mai auzeau pasii ... faceam un pas se auzea un pas ... faceam mai multi .. se auzeau mai multi .. si tot asa ... nu imi explic ce a putut sa fie

Old : Cordoba 6l Cupra look
New project soon
sandrin is offline  
Old 13-01-08, 22:17   #156
Billy c25xe

Stage 5

Billy c25xe's Avatar

Gata intru si eu in 'clubul' celor care nu au mai putut dormii din cauza acestui topic.
Billy c25xe is offline  
Old 13-01-08, 22:31   #157
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

pai daca tot nu avetzi somn...
cele mai "interesante si captivate" povesti de groaza sunt spuse noaptea
Spark is offline  
Old 20-01-08, 11:39   #158
alexcump

Stage 5

alexcump's Avatar

Member of:
[Hyundai]

fratilor noaptea trecuta am citit celalat topic de pe aici cu un nume gen demonu/saa/saas si altele. du ce am citit ma mancat in cur (scuzati expresia) sa dau o poveste si unei fff bune prietene pe mesenger. tipa era singura aksa iar eu nu am stiut....fata sa speriat si sa dus sa inchuie usa si ce sa vezi usa nu se inchuia.spertia fiindca joaca un rol important pt mn mam dus la ea aksa k nu sta departe. aceasi usa care am inchiso eu akm cateva zile akm nu se mai inchidea...... cu toate k mia dsparut telefonu ce il aveam knd am plekt de aksa....am impacata pe tipa cu gandu cu chiu cu vai fata a adormit...iar eu am plekt....pe drum singur pe strada pe strada principala aud pasi o iau la fuga pana aksa...inchui usa si caut telu speriat si il gasesc in buzunar...si va jur k la tipa aksa nu il aveam.....akm crd..plus k i sa intamplat si mamei asa ceva la o biserica cu o femeie care era si ea 'posedata'......iar la toata colectia asta spusa pe forum adugam MITUL ELODIA........

ps: plus k pe mesenger am trimis emoticonul :-* de vreo trei ori.....si nu se mai misca si nu crd k era din calc poate vreun bug dar mia cam stat unpic inima

Last edited by alexcump; 20-01-08 at 11:42.
alexcump is offline  
Old 20-01-08, 11:58   #159
turbonetta©

Stage 5

turbonetta©'s Avatar

Member of:
[AUDI]

am citit si eu topicul acum ceva timp cand avea doar vreo 6 pg si vreau sa va spun ca nu am dormit 2 nopti:-SS ...foarte nasol , plus ca vineri noapte (vinerea asta) am vaz pe discovery parca 2 parti dintr-un documentar cu case bantuite ... moama ..m-au trecut mari fiori...eu va zic sa va vedeti de treaba si nu mai faceti pe teribilistii sa cititi topicuri ca dupa aia nu mai dormiti ...
Old 20-01-08, 12:01   #160
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

stiu cum e...aceeasi problema o am si eu
trafy-vr6 is offline  
Old 20-01-08, 13:12   #161
Billy c25xe

Stage 5

Billy c25xe's Avatar

Si eu am patito de la topicul asta. Nu am putut sa dorm o noapte si fix in noaptea aia se auzeau bubuituri de sus. Acuma sper ca a fost vecinu de sus. Sau totul o fi fost in mintea mea. Mai stii?! Oricum nasol.
Billy c25xe is offline  
Old 23-01-08, 20:22   #164
EaGle
Banned

Stage 5

Ca tot a venit vorba, watch this. ...Hai ca nu e chiar asa rau
PS: E o faţă bubuita, daca vrei sa va uitati, bine daca nu .
Ceva filmulete
Brrrr: http://it.youtube.com/watch?v=ncecwD3xRWc
"Funny ": http://it.youtube.com/watch?v=x7UF9TPkm-A
EaGle is offline  
Old 24-01-08, 12:51   #165
Dari

Stage 5

Dari's Avatar

Member of:
[Opel]
[Honda]

Unele filmari par veridice, altele...clar trucate.
Decideti voi: Ghosts, Spitits and Demons: http://it.youtube.com/watch?v=deoJUB...eature=related

La fel si pozele: http://it.youtube.com/watch?v=E_8EHR...eature=related

Si referitor la filmuletul care l-ai pus cu acel bebelas, este chiar trist, si..creepy intr-un fel, sa vezi asa malformatii.
Aici inca 2 linkuri cu copii care sufera de malformatii:
http://www.unoriginal.co.uk/gallery/...20Babys013.jpg
http://scripturist.org/24WK%20aborted%20baby.jpg
Dari is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -