Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 09-08-07, 16:15   #136
Snytz

Stage 3

Snytz's Avatar

Default Re: Creepy things

Da, il vad si eu ... are forma de pom !
Snytz is offline  
Old 09-08-07, 16:15   #137
TheMendacious

Stage 5

TheMendacious's Avatar

Member of:
[VW]

Apropo . daca vreti ceva cu adevarat infiorator uitati-va la "faces of death" 100% real si grotesc .
TheMendacious is offline  
Old 10-08-07, 21:59   #138
danutSZY

Stage 4

danutSZY's Avatar

Member of:
[VW]

acum am terminat de vazut blair project.......mie personal nu mi sa parut de loc infiorator.....daca sunte-ti amatori de filme horror uitati-va ca am deschis un theart special cu recomandari de filme horror......uitati-va la care le-am pus acolo si dupa aceea dati-va cu parerea, dar sa va uita-ti la tot filmul nu doar la trailer.......somn usor sa aveti.....si va recomand sa va uitati noaptea si cu sistem surround 5.1..........!!!!!!!!!!! https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/48281-recomandari-exclusiv-filme-horror.html

Last edited by danutSZY; 10-08-07 at 22:03.
danutSZY is offline  
Old 13-08-07, 00:13   #139
andrei.badea

Stage 4

andrei.badea's Avatar

Vrajeli 90%. Crek fiecare oras are cate o poveste cu o mireasa deasta. Inclusiv Pitestiul.Aici se zice k noaptea, in padurea care leaga cartierele Gavana si Trivale poate fi vazuta o mireasa care a fost ucisa in anii 50. ca sa ma conving de existenta fantomelor & stuff tre sa vad cu ochii mei.
Old 13-08-07, 03:35   #140
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

da si dupa ce vezi tu e posibil sa inebunesti cum au inebunit si altii si nu pot explica ce si cum ) deci mai ibne nu vezi .... si da si tu cu banuitul =))
Old 20-08-07, 20:44   #141
Dari

Stage 5

Dari's Avatar

Member of:
[Opel]
[Honda]

Funny creepy thing
https://youtube.com/watch?v=vTVUIYLKhKc
Dari is offline  
Old 20-08-07, 21:04   #142
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

ce chestie ...
Spark is offline  
Old 22-12-07, 13:17   #143
LucikCraiova

Cool Re: Creepy things

Hai sa va spun o chestie. Sunt din Craiova si un bun prieten statea intr-o casa de prin 1800.In curte la el era un zid din Hanul Horezu asa k va imaginati k era destul de veche casa. Intr-o seara m-am dus cu ai mei pe la el, cu mai multi prieteni. Ai nostri stateau in bucatarie si eu stateam cu el in camera lui. In final am dormit la el si pot sa spun k pana am adormit am auzit AMANDOI chestii super-ciudate( Nu erau ai nostri k plecasera). El mi-a spus k de multe ori auzea bocanituri si lovituri in pereti. In final s-a mutat intr-un apartament unde, singur acasa fiind, era in camera lui si clanta de la usa se misca in sus si in jos. Cik s-a bagat sub plapuma si a stat acolo.

Acum despre mireasa din Radovan. Chestia e adevarata, zic eu. Toate accidentele care au avut loc acolo s-au intamplat in acelasi fel: Drum drept -masina in copac. Cum? - Nu se stie. Mireasa apare doar 3 zile pe an 6-7-8 ianuarie cat a tinut nunta si de la ora 1 pana pe la 4( asa zic localincii). Un prieten cunoaste un tirist care, mergea pe cursa, si erau mai multe tiruri unu dupa altu. Primul a dat pe canalul de urgenta si a zis exact asa: "A aparut mireasa". A mers drept si a dat direct in ea. Tiristu pe care il cunoaste prietenul meu a apucat sa vada doar niste ceata. Prietenul meu s-a dus ieri pe la 12-1 noaptea cu masina sa vada dak e adevarat. Mi-a spus ca pe o portiune de 10-15 metri era ceata de nu vedea la 1 metru de masina. Dupa care ceata disparea de tot, instantaneu ......Nush ce sa cred, oricum este CREEPY.
LucikCraiova is offline  
Old 23-12-07, 19:47   #144
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

am patit ceva ciudat aseara...
venind dinspre arad spre oradea, undeva dupa simand...ceva alb mi-a trecut prin fata. nu pot sa spun ca era o persoana, o fantoma, un nor, ceata, sau ceva. Pur si simplu a trecut la 10m in fata mea ceva alb, sters, si relativ mare (vreo 1,70m). M-am speriat, am apasat pe frana de mi-a iesit fum din roti. Mi-am continuat drumul, si dupa 100m parcursi a inceput masina sa derapeze stanga/dreapta (aveam vreo 40km/h). Am incetinit putin, si incercam sa tin masina pe sosea. Am fost ajuns din urma de o coloana de masini, si toti treceau pe langa mine cu 80-100km/h, iar eu ma chinuiam sa tin masina pe sosea. Dupa 200m parcursi astfel, si fiind tot depasit si claxonat de cei din spate, iar mi-a trecut prin fata ceva alb, dupa care totul a revenit la normal.

nu imi pot explica ce putea fi...atata timp cat ceilalti nu aveau probleme cu aderenta
valib is offline  
Old 23-12-07, 20:03   #145
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

oare daca pastravi viteza si derapai pe la 80 si ceva ...

nu o fost sa fie
Spark is offline  
Old 23-12-07, 21:12   #146
**COSMIN**
Oltcit Driver

Stage 5

**COSMIN**'s Avatar

Member of:
[4Rally]
[Oltcit]

e deabia 21:10 si eu am terminat de citit topicul asta de la prima pagina.
m-au trecut fiorii de vre-o 15 ori,mi-a sunat telefonul mobil cand citeam o poveste de aici si m-am speriat in ultimul hal...si...ma uit pe geam...e ceata rau afara... si am o pofta sa trag o tigare...dar afara din casa nu ies nici sa ma platesti .

in concluzie...
valib numai tu esti de vina...te manca in c#r sa imi arati topicul asta... sa-mi bag picioarele...dar cred ca asa ma las de fumat definitiv ....
Old 23-12-07, 21:21   #147
sandrin

Stage 5

sandrin's Avatar

Member of:
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by **COSMIN** View Post
e deabia 21:10 si eu am terminat de citit topicul asta de la prima pagina.
m-au trecut fiorii de vre-o 15 ori,mi-a sunat telefonul mobil cand citeam o poveste de aici si m-am speriat in ultimul hal...si...ma uit pe geam...e ceata rau afara... si am o pofta sa trag o tigare...dar afara din casa nu ies nici sa ma platesti .

in concluzie...
valib numai tu esti de vina...te manca in c#r sa imi arati topicul asta... sa-mi bag picioarele...dar cred ca asa ma las de fumat definitiv ....
ce inseamna sa ai cont pe forum 4tuning ))
sandrin is offline  
Old 24-12-07, 15:53   #148
Bejdesign

Stage 4

Bejdesign's Avatar

Tocmai am citit destul de mult din thread-ul acesta. Sunt foarte speriat..iar cand sa inchid "Firefox"(sau internet explorer) mi-a dat prietenul meu cel mai bun buzz pe messenger. Si tocmai mi-am cumparat telefon (N73) si prietenul acesta tot N73 are..si mi-a zis sa il apelez prin "video call". am zis ca il voi apela....si am vrut sa caut numele sau in telefon, (orlando se numeste) si am apasat de trei ori 6, pentru a fi directionat la litera O. Dar nu am intrat in agenda. si pe display a aparut 666. am scapat telefonul din mana si am stat 5 secunde si ma uitam in gol.

Bejdesign is offline  
Old 24-12-07, 16:57   #149
leonard

Stage 5

leonard's Avatar

lol)))))))
leonard is offline  
Old 28-12-07, 17:51   #150
wlady
Design Team Member

Stage 5

wlady's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]

Quote:
Originally Posted by Bejdesign View Post
Tocmai am citit destul de mult din thread-ul acesta. Sunt foarte speriat..iar cand sa inchid "Firefox"(sau internet explorer) mi-a dat prietenul meu cel mai bun buzz pe messenger. Si tocmai mi-am cumparat telefon (N73) si prietenul acesta tot N73 are..si mi-a zis sa il apelez prin "video call". am zis ca il voi apela....si am vrut sa caut numele sau in telefon, (orlando se numeste) si am apasat de trei ori 6, pentru a fi directionat la litera O. Dar nu am intrat in agenda. si pe display a aparut 666. am scapat telefonul din mana si am stat 5 secunde si ma uitam in gol.
Asta e cam de intamplari haioase . Joking ! Mie nu mi s-au intamplat chestii creepy dar nici nu vreau sa mi se intample si chiar daca ar fi ceva spun si eu acolo o rugaciune si sper sa ma ajute Dumnezeu ca altceva nu ai ce face ...

BMW 318i E90 /// Le-Mans Blau /// M Sport /// Conversie LCI /// Style 135
Plasti-DIP - DipYourCar
wlady is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -