Quote:
|
Originally Posted by valib
...
P.s: diseara...o sa va spun cum era sa fiu injunghiat de o psihopata...la frageda varsta de 15ani... 
|
wtf ? are u serious ? ...
azi noate de la 2 la 4 m-am uitat la ceva filma mai horror ... cik era cu ranking de a+ pe yahoo ... The Descent
partea mai najpa o fost pana am adormit ... sunete si chestii din alea ...
va tzineam si eu companie aseara da` nu am stat pe forum .. oricum .. data viitoare ..
eu nu tare cred in ozn-uri .. fantome .. si tot soiu` de dume din astea ...
dar imaginatzia iti cam joaca feste ... mai ales dupa ce povestesti despre lucruri din astea sau te uitzi la astfel de filme ...
asta cu experiment : un grup de prieteni am convins pe altii prieteni ca intre 2 copaci e legata o fantoma, ca acolo bantuie si chestii din astea. locu` era mai izolat si mai intunecat. nah` ... si i-am trimis pe rand acolo ... sa stea 2 minute. si totzi cand au venit ziceau ... ba` unu ca parc o simtzit ca-l strange cineva de gat si se sufoca ... ba ca aude ca si cum cineva ar respira la ceafa lui si din astea ...
deci ... in concluzie ... e totul in imaginatzia voastra sau a noastra a tuturor ... dar aia nu inseamna ca nu e infricosator.
si legat de o faza mai scarry care am patzit-o eu ... veneam cu cineva pana in oras si veneam pe niste strazi pustii si mai putzin luminate. chiar atunci povesteam despre "Pitch Black" un film care vazut ziua nu-i cine stie ce ... dar noaptea cu volumu tare .. mori incet

.. si pe strada liniste totala si trecem pe laga o poarta si sare un caine si latra ....atunci mi-a sarit inima in gat
si PS ... de mentzionat ca nus asa mare fan filme horror