Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 18-06-10, 13:45   #1
Ruffy RUF

Stage 5

Ruffy RUF's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[BMW]
Default Idei tatuaj.... ????

Dupa cum spune si titlul thread-ului doresc sa-mi fac un tatuaj....insa nu stiu ce, unde, cat de mare asa ca orice idee ii binevenita.

Poze, preturi etc
Ruffy RUF is offline  
Old 18-06-10, 15:01   #2
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

Default Re: Idei tatuaj.... ????

pai daca nu stii ce vrei sa iti tatuezi, inseamna ca nu trebuie sa te tatuezi
nu trebuie sa te iei dupa exemplele altora, nu trebuie sa faci neaparat un tatuaj care exista deja

nu cred ca e corect sa iti spuna cineva....tie ti se potriveste tatuajul X, sau forma X.
valib is offline  
Old 18-06-10, 15:09   #3
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

ceva ce sa te reprezinte ....oricum ....au baietii la saloane manuale intregi .....
RIcKO is offline  
Old 18-06-10, 16:35   #4
koozika
Daewoo Driver

Stage 3

koozika's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

daca n-ai idee ce vrei tu ,atunci mai bine laso balta,decat sa faci ceva care ii la moda acuma,mai bine astepti pana iti vine ceva in cap care te reprezinta,sau daca vrei neaparat sa te incorzi deja vara asta la strand ca ai tatuaj fa-ti un tribal
koozika is offline  
Old 18-06-10, 20:42   #5
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

numa tribal nu iti fa ....ca au murit demult :P
RIcKO is offline  
Old 18-06-10, 21:35   #6
Ruffy RUF

Stage 5

Ruffy RUF's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[BMW]

baietii stiu ce ziceti... nu vroiam ca sa imi fac ceva ce au altii, tribale nu, de asta is in cautare de ceva... mi-ar place semnatura cum o am pe capota la masina insa nu prea stiu locul.... mi-ar place ceva in chineza despre mine si iubita mea de facut vreau neaparat vara asta...

apropo ) nu am ce incorda) is mai grasut de fel
Ruffy RUF is offline  
Old 18-06-10, 21:54   #7
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

nu fa prostia sa scrii numele iubitei si dinalea .......ca astea sunt trecatoare ......uite sa te inspir putin ......primul meu tatuaj l-am facut cand aveam 18 ani .....tata nici nu vroia sa auda plm.....ca ma da afara din casa etc .....am zis deamar eu vreau ..m-am dus si mi-am facut un tatuaj din partea superioara a umarului pana la cativa centimetrii de cot ..ziceam ca vreau unu mic ...( nu mai stiu unde am pozele cu tatuaje dar am la poza de profil aici la cont una in care se vede ceva ) mi-am facut un mag care sta pe un tron ....bineintzeles cu fundal si decor ( pe toata latimea bratului )..aa si negru in totalitate ...deci ...un mag ce sta pe un tron iar pe fundal zidurile unui castel , in partea de sus mi-am facut ca un fell de raze de soare ( binele) iar in partea de jos mi-am facut flacarile iadului (raul)...morala e ca magul acela sunt eu si in viata am de ales intre bine si rau ....apoi ma gandeam sa continui cu decorul si sa largesc orizontul sa cobor pana undeva mai jos sub cot cu partea iadului adika flacari , dracusori, cazane ..etc , si in partea de sus sa mer umpic pe omoplat ,trapezi cu o scena din rai ...insa am renuntat pt ca lumea in ziua de azi te judeca dupa aspectul fizic si mna....ma gandeam ca poate odata voi fi nevoit sa ma angajez intr-un birou sau ceva si atunci tatuajul ce il am se poate masca cu o camasa cu maineca scurta si nu se observa (nu se stie in ce cercuri te vei invartii ) si mi-am faacut al 2 lea tatuaj pe picior de la genunche in jos pana la oul piciorului , absolut tot piciorul ( asta e alta poveste plictisitoare ) ...deci ...trebuie sa fie ceva ce te reprezinta numai sa te gandesti de 10x inainte sa il faci nu mai apoi sa regreti , sa ai grija ,foarte mare grija in ce zona il faci ca mai apoi sa nu iti creeze probleme ....numai bine

RIcKO is offline  
Old 18-06-10, 22:00   #8
Ruffy RUF

Stage 5

Ruffy RUF's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[BMW]

Ricko ms mult de tot pentru cuvinte si sfaturi... voi tine cont.

Voi posta poza cand o sa gasesc ce vreau si ce ma reprezinta
Ruffy RUF is offline  
Old 18-06-10, 22:15   #9
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by Ruffy RUF View Post
Ricko ms mult de tot pentru cuvinte si sfaturi... voi tine cont.

Voi posta poza cand o sa gasesc ce vreau si ce ma reprezinta

nai pentru ce amice
RIcKO is offline  
Old 19-06-10, 13:25   #10
golf.gti75
Accelarate Club Member

Stage 5

golf.gti75's Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[2 Roti]
[Accelarate Club]
[Opel]
[4Wheels]

trebuie sa te gandesti ca un tatuaj il ai toata viata, tre sa fie ceva de care sa nu iti para rau mai tarziu. sa te reprezinte pe tine ca persoana sau cel putin un moment din viata ta ( de preferat fericit ). tatuajele nu se fac sa dea bine la gagici sau sa se vada frumos, ele se fac cu un scop si bineinteles daca iti plac. uite aici o poza cu ce mi-am facut eu. este un joker care reprezinta dualitatea, inclinatia spre rau, persoana perfida. si ar mai fi o explicatie: el tine in mana jokerul (cartea) aceasta fiind in unele jocuri cea mai mare, ei bine atunci cand eu intorc spatele cuiva acesta ii prezinta castigul . ar fi frumos sa faci ceva care sa nu fie acum la moda (stelute, simboluri chinezesti etc) eu nu halesc chinezariile alea. daca vrei sa scri ceva fa ceva frumos. eu de exemplu vreau sa mai fac un tatuaj text care va fi scris pe un pergament in ebraica sau estona. totul tine de tine. bafta si succes in alegerea pe care o vei face
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	joker.JPG
Views:	159
Size:	46.9 KB
ID:	1525142  
Old 19-06-10, 18:42   #11
Ruffy RUF

Stage 5

Ruffy RUF's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[BMW]

ms frumos pai vreau ceva sa ma reprezinte clar
Ruffy RUF is offline  
Old 20-06-10, 23:52   #12
EVenelinno

Stage 5

EVenelinno's Avatar

Member of:
[FORD]

iti dau eu niste idei bune de tatuaj, suna-ma
EVenelinno is offline  
Old 20-06-10, 23:54   #13
Alexutzzz

Stage 5

Alexutzzz's Avatar

Cred ca nu e momentul sa iti faci un tatuaj doar ca sa fi la moda.Cel putin eu asta inteleg din ce ai scris pe aici chiar daca nu ai zis direct.
Trebuie sa fi constient si sigur sa suporti privirile ciudate si ca este posibil sa te incomodeze in anumite situatii.
Mai asteapta o perioada pana iti vine o idee si dupa te apuci si cauta un artist cat mai bun si sa nu faci economie.
Alexutzzz is offline  
Old 24-06-10, 14:57   #14
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

https://forum.4tuning.ro/28-femei/147...s/page-52.html
Sasha is offline