Steph, pot sa iti spun k nu imi plac oamenii tari in gura.
In primul rand nu toti romanii sunt tarani, cum zici tu.
In al doilea rand, fiecare asculta ce ii place, fara exceptii.
Las-o balta cu ciorile k stiu eu \"ciori\" mai de treaba decat multi romani ( ce najpa suna ).
Acu doua zile am vazut un roacar slinos intr-o dacie dand din cap k idiotu pe ritmuri de hard-metal. Nu i-am zis nika, desi am boala pe roacari
Repulsia ta fata de asa-zisele \"ciori\" se manifesta si fata de muzica pe care o canta. De curiozitate, tu ce muzica asculti?
Ai zis k ai fost la bairam unde s-au pus manele & bla bla. Macar din respect fata de sarbatorita puteai sa te prefaci ca iti place.. Ziceai k aia rupeau femeile pe ritmuri de manele. Pai ce ai fi vrut sa le faca?!
La un bairam ce fel de muzica ai pune? Ia zi!
10% din melodiile pe care le ascult sunt manele. Ascult doar in casa, nu si in masina pt k daca tot dau boxele tare macar sa se auda ceva care place multimii.
Si nu ascult \"artisti\" de genu nixon sau alte penalitati mentionate mai devreme.
Deci fiecare asculta ce vrea, nimeni nu poate sa obiecteze, pt k e democratie. Daca vrei sa ti se spuna ce muzica sa asculti du-te in Transnistria sau alege-l pe Vadim k viitor presedinte