Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 12-09-04, 14:56   #76
NEbunu

Stage 5

NEbunu's Avatar

si eu zic ca e cel mai bine asa cui ii place asculta cui nu nu si fiecare asculta ce vrea in masina lui.....
NEbunu is offline  
Old 12-09-04, 15:10   #77
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

Nebunu`, ne-ai pierdut. Mai pune niste virgule!
CataNOS is offline  
Old 12-09-04, 15:12   #78
NEbunu

Stage 5

NEbunu's Avatar

ok o sa pun data aviatoare
NEbunu is offline  
Old 12-09-04, 15:42   #79
BogdanCMS
Guest

De ascultat asculti ce vrei, dar nu e nevoie sa intoxici lumea cu acorduri din astea \"dureroase\" pe la stopuri...nici nu e civilizat...dar ma rog, romanii si civilizatia...

Old 12-09-04, 15:58   #80
steph

Stage 5

steph's Avatar

deci manelele nu pot fi catalogate nici macar k muzici proaste sau nujtiu cum sa le zic. Cum putetzi sa ascultatzi si sa ii idolizatzi pe oligofrenii aia.

si mai lasatzi-o in kilu meu cu exemple k manele in masini tari k aia sunt nijte incapabili acre se aseamana cu ciorile alea 2 clase acre fac banii la cersit in afara.

si nu mai facetzi comparatzii gen ``poate nici altora nu le place ce ascultatzi voi``` sa fim seriosi aici e vorba de gusturi de la un gen la altu unde manelele nu pot intra.

culmea ***ului sa ami ascultzi manele intr-o masina tunata ceva.

da te potzi kk in gusturile tzaranului roman ?
steph is offline  
Old 12-09-04, 16:16   #81
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

Steph, pot sa iti spun k nu imi plac oamenii tari in gura.
In primul rand nu toti romanii sunt tarani, cum zici tu.
In al doilea rand, fiecare asculta ce ii place, fara exceptii.
Las-o balta cu ciorile k stiu eu \"ciori\" mai de treaba decat multi romani ( ce najpa suna ).
Acu doua zile am vazut un roacar slinos intr-o dacie dand din cap k idiotu pe ritmuri de hard-metal. Nu i-am zis nika, desi am boala pe roacari
Repulsia ta fata de asa-zisele \"ciori\" se manifesta si fata de muzica pe care o canta. De curiozitate, tu ce muzica asculti?
Ai zis k ai fost la bairam unde s-au pus manele & bla bla. Macar din respect fata de sarbatorita puteai sa te prefaci ca iti place.. Ziceai k aia rupeau femeile pe ritmuri de manele. Pai ce ai fi vrut sa le faca?!
La un bairam ce fel de muzica ai pune? Ia zi!
10% din melodiile pe care le ascult sunt manele. Ascult doar in casa, nu si in masina pt k daca tot dau boxele tare macar sa se auda ceva care place multimii.
Si nu ascult \"artisti\" de genu nixon sau alte penalitati mentionate mai devreme.
Deci fiecare asculta ce vrea, nimeni nu poate sa obiecteze, pt k e democratie. Daca vrei sa ti se spuna ce muzica sa asculti du-te in Transnistria sau alege-l pe Vadim k viitor presedinte
CataNOS is offline  
Old 12-09-04, 17:23   #82
steph

Stage 5

steph's Avatar

pai hai sa incepem intr-o anumita ordine.

1) poate vrei tu sa pricepi k totzi romanii sunt tzarani ... e problema ta.
2) pe sarbatorita nu am facut-o sa se simta prost doar pt. k eu nu ascult manele, sa am fac k m-am simtzit bne nu pot nu sunt o fire duplicitara
3) treaba cu rockeru` ala ... nu ma dau in vant dupa rock ... ascult foarte rar doar in anumite momente si doar acasa ... in nici un caz hard oricum rockerii nu pot fi comparatzi cumenelistii vreaus a cred k au ceva in cap si rocku mai spune ceva si aici nu vorbim de rockerasii aia penibile de liceu care se imbraca cu tricouri cu nirvana dar nu shtiu k aia nu mai exista de ceva vreme
4) la petreceri se pot asculta o gramada genuri de muzik dansabila dak la asta te refereai gen latino ( ca sa potzi sa dansezi cu tipa) r&b dance si chair house. sau o luam pe idee ca pe manele pozti sa te freci cel mai bine de tipa asta dak asta vretzi rupetzi-o pe manele

si 5 dak vatzi simtzit in asa hgal lezatzi de postu` meu de mai devreme imi pare rau da asta e parerea ema si mi se pare super aiurea k la o petrecere a acrei varsta se invarte in juru a 19-20 de ani sa se danseze si sa se chiuie numai pe manele

stai linistit ca si eu cunosc ``indieni`` de treaba
steph is offline  
Old 12-09-04, 17:30   #83
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

Ce spune frate rocku?
Poate va pun pe site o secventa dintr-un videoclip slipknot in care un pusti mananca dintr-o capra. Sa va vad atunci ce ziceti
Am un prieten k-re s-a intors capiat de la Stuf-Stock in vama veche.
Si nu asculta manele
CataNOS is offline  
Old 12-09-04, 17:38   #84
steph

Stage 5

steph's Avatar

si ce ma poate ii placea carnea de capra dara ici nu vb. despre rock
steph is offline  
Old 12-09-04, 17:39   #85
BogdanCMS
Guest

Si manelele ce spun? Sa dai la buci la fata, sa se oftice dusmanii, etc.? Ce mesaje sunt astea? Hai, nu va mai certati, fiecare e liber sa asculte ce vrea, dar asta nu inseamna, repet, ca sunt eu sau oricine altcineva nevoit sa fie intoxicat de ***uri...Si la petreceri nu e normal sa se asculte doar manele, mai sunt si alte genuri...spre ex, arabestile sau grecestile ORIGINALE sunt f bune de dansat...si sunt de buna calitate...mai e si latino, hip hop, r&b care este un gen ideal pt petreceri, un house ceva mai clubbin acolo...Dar cand dau nas in nas cu niste romani d-astia care habar n-au sa danseze decat pe manele, mai ca-mi vine sa-mi iau AKMu la mine...

PS: eu nu cunosc nici o \"cioara\" de treaba...nu prea exista asha ceva...

Old 12-09-04, 17:43   #86
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"BogdanCMS\"
fiecare e liber sa asculte ce vrea
EXACT

Si pentru nu a supara lumea cu genul de muzica pe care il ascultam propun sa ne ardem toti boxele si wooferele si sa ne luam casti d-alea micute si sa dam din cap pe ritmuri de Chopin
CataNOS is offline  
Old 12-09-04, 18:17   #87
steph

Stage 5

steph's Avatar

aproape k ma ung pe suflet gsuturile lu BogdanCMS mai putzin alea arabesti
steph is offline  
Old 12-09-04, 18:49   #88
madfish

Stage 5

madfish's Avatar

cine asculta manele acasa, in masina, oriunde ... imi pare rau sa o zic da ... natura nu l-a inzestrat cu materie cenusie, adik ... E PROST sau vrea sa raspandeasca tzigania de care nu mai scapam
Old 12-09-04, 18:54   #89
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"madfish\"
cine asculta manele acasa, in masina, oriunde ... imi pare rau sa o zic da ... natura nu l-a inzestrat cu materie cenusie, adik ... E PROST sau vrea sa raspandeasca tzigania de care nu mai scapam
ti-as zice ceva din inima da` nu am chef sa ma cert cu nimeni.
daca tu cataloghezi un om dupa genul de muzica pe care il asculta, jos palaria! Esti baiat destept
CataNOS is offline  
Old 12-09-04, 19:32   #90
madfish

Stage 5

madfish's Avatar

zi-mi si mie un om de calitate care asculta manele ...
madfish is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -