Quote:
Originally Posted by \"Horatiu\"
dak vezi o masina ca lumea si din ea se aud manele parca incepe sa-ti para rau de saraca masina..... asta e parerea mea . am vazut unu' intr-o zi cu un Rover 75 nou cu tapitzerie din piele arata super adevarat .....dar avea un mic defect asculta manele la maxim cu toate geamurile deschise ...
|
loooool! Rover 75??? cu asta t lauzi??? knd ai venit ultima data prin craiova??? Sa auzi manele din Lincon, Celica, Ferrari, d Mercedesuri si Bmwuri nu mai zic... Si stai linistit k nici baiatu' cu Supra nu e mai prejos... asteapta sa se obijnuiasca cu sunetul motorului...
Adevarul este k suna urat knd vezi o masina tare cu manele... Mie asa mi se pare... Dar vb lu Gabi poate unuia caruia ii plac manelele sau nu-i place rapu' knd ma aude pe mine cu rap gandeste la fel k mine (I-auzi la ala muzik d negrii!!!)...
Fiecare gandeste altfel... motiv pentru care sunt si atatea pareri diferite pe aici! Maneaua este un gen de muzik la fel k oricare altul!!!!!!
Offtopic: mie nu-mi plac manelele dar nici muzik populara si nici latino si nici bluse-uriled... Ascult ce-mi place si mi se pare normal k si ceilaltui sa faca acelasi lucru. Nu pot sa-l critic pe unu' k asculta manele, si nici voi!!!!