Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 09-09-04, 17:16   #61
Horatiu
Speedline Motorsport Member

Stage 5

Horatiu's Avatar

Member of:
[A.C.S. Speedline Motorsport]

eu sunt contra manelelor dak vezi o masina ca lumea si din ea se aud manele parca incepe sa-ti para rau de saraca masina..... asta e parerea mea . am vazut unu' intr-o zi cu un Rover 75 nou cu tapitzerie din piele arata super adevarat .....dar avea un mic defect asculta manele la maxim cu toate geamurile deschise ... si erau si manele dealea cu versuri de tot ***u
Old 10-09-04, 13:10   #62
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Horatiu\"
... si erau si manele dealea cu versuri de tot ***u
looool dar zi-mi si mie una kre nu are versuri de tot ***u... cam asta ar fi una dintre trasaturile definitorii ale manelelor :P

PS: sper k din afirmatia mea se intelege ce parere am despre acest gen de muzica, dak nu... IT SUCKS
Old 10-09-04, 13:12   #63
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Am vazut N pareri, dar nu sunt de acord cu nici una

Sunteti impotriva manelelor ? Si eu sunt impotriva muzicii house, rapp, dance, simfonica, populara, etc. etc. etc.

Am spus-o si intr-un mesaj prin primele pagini: NU AJUNGETI NICAIERI CU DISCUTIA LEGATA DE MANELE, PENTRU CA TOT TIMPUL VOR FI MOTIVE !

PS: nu-s asa infocat de manele (precum par)
Old 10-09-04, 15:00   #64
D.J.SS-TOT

Stage 2

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Horatiu\"
dak vezi o masina ca lumea si din ea se aud manele parca incepe sa-ti para rau de saraca masina..... asta e parerea mea . am vazut unu' intr-o zi cu un Rover 75 nou cu tapitzerie din piele arata super adevarat .....dar avea un mic defect asculta manele la maxim cu toate geamurile deschise ...
loooool! Rover 75??? cu asta t lauzi??? knd ai venit ultima data prin craiova??? Sa auzi manele din Lincon, Celica, Ferrari, d Mercedesuri si Bmwuri nu mai zic... Si stai linistit k nici baiatu' cu Supra nu e mai prejos... asteapta sa se obijnuiasca cu sunetul motorului...

Adevarul este k suna urat knd vezi o masina tare cu manele... Mie asa mi se pare... Dar vb lu Gabi poate unuia caruia ii plac manelele sau nu-i place rapu' knd ma aude pe mine cu rap gandeste la fel k mine (I-auzi la ala muzik d negrii!!!)...

Fiecare gandeste altfel... motiv pentru care sunt si atatea pareri diferite pe aici! Maneaua este un gen de muzik la fel k oricare altul!!!!!!

Offtopic: mie nu-mi plac manelele dar nici muzik populara si nici latino si nici bluse-uriled... Ascult ce-mi place si mi se pare normal k si ceilaltui sa faca acelasi lucru. Nu pot sa-l critic pe unu' k asculta manele, si nici voi!!!!
D.J.SS-TOT is offline  
Old 10-09-04, 15:16   #65
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Acum cativa ani(4-5) ascultam si eu manele(tot asa erau cateva dragute si pe alea le ascultam) dar de atunci sa nu le mai vad...nici alea cateva dragute de atunci nu mai sunt ...oricum MANEAUA nu e muzica asta e clar ... si sunt de acord cu ce au spus BogdanCMS si HAMMER
Old 10-09-04, 15:20   #66
D.J.SS-TOT

Stage 2

Bun! nu e muzik! dar ce este??? (si nu-mi zice 'zgomot')...

Are toate proprietatzile de muzik orientala sai greceasca... muzik lor populara... :P

Pun pariu k mai mult d jumatate dintre voi atzi ascultat cel putin o manea care v-a placut...

Exista o manea care mie imi place, habar n-am cum se numeste o mai aud din cand in cand dintr-o masina sau alta... Nu obisnuiesc sa ascult manele... dar nici nu incerc sa par k si cum as intra in coma dak as asculta una!!!!
D.J.SS-TOT is offline  
Old 10-09-04, 16:18   #67
Horatiu

Stage 5

Horatiu's Avatar

Member of:

pt.Nike FF - versuri de *** au toate dar astea erau cred eu cele mai infecte manele care le auzisem eu vreodata.
pt. D.J.SS-TOT - eu nu m-am laudat cand am mentionat masina am zis doar asa sa se stie stiu ca sunt si masini mai adevarate decat Rover 75
Horatiu is offline  
Old 10-09-04, 16:57   #68
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

D.J.SS-TOT : pai e ....facatura maneaua 90% sunt copiate ...de exemplu aia cu de ce ma minti ...am auzit varianta greceasca, care suna mult mai frumos ..poate pentru ca nu e libidinosu ala pe fundal

Manelele fac de *** multe masini ...am auzit manele in Lincon, Mercedes Clasa S, BMW seria 3 si 7 ... si multe alte masini de lux care nu-s pentru orice buzunar ...
Al3xius is offline  
Old 10-09-04, 17:00   #69
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Alex: pot da si niste nume? Dinu \"Moldoveanu'\" (Lincoln) & Nixon \"Cra-Cra\" Tiganu' (S Klasse)
Gabi is offline  
Old 12-09-04, 14:28   #70
NEbunu

Stage 5

NEbunu's Avatar

manelele \"e\" un gen de muzica si fiecare asculta auzi si nu ai auzind ascultand hip hop sau r&b sau alte genuri in masini cu geamurile lasate sa se auda?
asa cu pe voi va deranjeaza manelele pe alti poate ii deranjeaza ce va place voua......sunt oameni si oameni
E adevarat de ex daca as avea o masina misto cand mi-as cumpara-o 2 zile as asculta numa manele obosite ca stiu ca multa lume se oftica cand vede o masina tare din care sa se auda manele
Old 12-09-04, 14:36   #71
BogdanCMS
Guest

Pai, daca intentionezi sa te faci de kko si sa rada lumea de tine, de ce n-o faci? Masochistule... :P

Quote:
Nixon \"Cra-Cra\" Tiganu' (S Klasse)
Puahahahahahahahaha... chiar Nixon il cheama p-ala? Ca mai era un puradel pe unde statea bunica-mea pe care tot Nixon il chema...

Old 12-09-04, 14:40   #72
NEbunu

Stage 5

NEbunu's Avatar

nu o sa ma fac de rusine(cred) dar pana imi iau masina misto poate imi trec ideile.......
NEbunu is offline  
Old 12-09-04, 14:40   #73
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Mda, Nixon, ca e cioara.

Apropos, aseara am vorbit cu ala cu Toyota Supra din Craiova (tigan 100 % si masina reala 100 % - o sa apara poze cu ea) si nu asculta manele JUR!
Gabi is offline  
Old 12-09-04, 14:50   #74
Horatiu

Stage 5

Horatiu's Avatar

Member of:

poate ii furasera casetofonul ....
Horatiu is offline  
Old 12-09-04, 14:53   #75
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]

ma nu shtiu ....cui ii place maneaua o asculta ..... dac anu ii place nu o asculta !!! :P
GolfuletzS is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -