Quote:
Originally Posted by \"Singurelu\"
Halba Sus... Korect.......si INKORECT!
De ce romanii din strainatate......sunt mortzi dupa manele.....dar nu numai....?
|
nu mai generalizati atat.
taica-miu e in Germania de multi ani si ii cunosc pe multi dintre prietenii lui de acolo si nu asculta nici unul manele. Unii romani asculta manele altii nu.
sunt tot felul de persoane care afirma ca in tara asta toti suntem morti dupa fotbal si dupa manele.
Eu nu dau 2 bani nici pe fotbal nici pe manele. si cunosc multa lume care uraste manelele si multi barbati carora nu le place fotbalul.
Personal nu ma deranjeaza manelele la un show unde se dau toate genurile de muzica.
In schimb mi-e sila de showurile unde nu se pune altceva decat manele de la toti tiganii jegosi si cum apare o melodie altceva decat manea se gaseste vreunul sau vreuna sa spuna \"Scoate tampenia aia\".
Spiritul de turma caracteristic romanilor. Cum se face ca numai romanii au fixatia asta?
Pe mine unul manelele ma zgarie pe creier mai ales ca la showurile de manelisti se baga cate un \"dj\" care are grija sa regleze egalizatorul cat mai de-a-mboulea si sa dea cat mai tare fara ca un cuvant ca distorsiuni sa insemne ceva pentru el. Si ce daca dupa ce dai volumul la jumate incep sa se auda distorsiuni? Da-l frate la maxim ca sa se auda cantaciosii care este manca-ti-as.
Eu la genul asta de show nu mai merg.
P.S. De ce nu s-a facut si un poll la topicul asta?