Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 13-11-04, 11:39   #136
madfish

Stage 5

madfish's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ffocus\"
CONTRA!!!
manele
madfish is offline  
Old 13-11-04, 12:52   #137
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Bestie\"
Parerea mea e ca gusturile nu se discuta, fiecare asculta ce vrea in masina sa! Eu ascult de toate! Hip - Hop, Dance, Manele, Punk...
sio ma incadrez in aceeasi categorie ascult cam de toate... deci nu am nimic cu manelele
ESPinoza is offline  
Old 14-11-04, 05:42   #138
Eryka

Stage 5

Eryka's Avatar

ce draq oameni buni?? sa cante fetele si sa danseze muzica!!!
Eryka is offline  
Old 28-03-05, 16:21   #139
cristi_ubs

Stage 5

cristi_ubs's Avatar

Member of:
[RENAULT]

nu vreau sa se supere nimeni dar nu pot sa sufar acest gen d muzica >sincer mi se pare d ***.NO OFFENCE!!!!!!!!!!!

Quote:
1 daca are mashina noua pune manele
2 daca pune manele atrage priviri, daca pune hip hop-rap nu atrage nimik
eu unu pun hip hop
cristi_ubs is offline  
Old 28-03-05, 17:45   #140
dj05dpx
Guest

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Singurelu\"
Halba Sus... Korect.......si INKORECT!
De ce romanii din strainatate......sunt mortzi dupa manele.....dar nu numai....?
nu suntem mortzi dupa manele,fiecare viseaza sa ajunga acasa(nu cred ca e vreun roman sa nu se gandesca la asta in fiecare zi) si alaturi de o bere si cativa romani intalnitzi undeva nu mai conteaza ceea ce asculti...de ce?...pentru ca mai auzi si limba romana...si te bucuri de asta f mult...multzi se intristeaza sau plang...afara nu mai conteaza asa de mult de asculti,muzica romaneasca sa fie!!

parerea mea

acum gusturile nu se discuta,fiecare cu ce ii place sau cu ce se simte el bine

eu unul nu ascult manele,decat f rar intamplator

Old 28-03-05, 18:40   #141
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]

Contra!
GolfuletzS is offline  
Old 28-03-05, 19:00   #142
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Halba Sus... Korect.......si INKORECT!
De ce romanii din strainatate......sunt mortzi dupa manele.....dar nu numai....?
nu mai generalizati atat.
taica-miu e in Germania de multi ani si ii cunosc pe multi dintre prietenii lui de acolo si nu asculta nici unul manele. Unii romani asculta manele altii nu.
sunt tot felul de persoane care afirma ca in tara asta toti suntem morti dupa fotbal si dupa manele.
Eu nu dau 2 bani nici pe fotbal nici pe manele. si cunosc multa lume care uraste manelele si multi barbati carora nu le place fotbalul.
Personal nu ma deranjeaza manelele la un show unde se dau toate genurile de muzica.
In schimb mi-e sila de showurile unde nu se pune altceva decat manele de la toti tiganii jegosi si cum apare o melodie altceva decat manea se gaseste vreunul sau vreuna sa spuna \"Scoate tampenia aia\".
Spiritul de turma caracteristic romanilor. Cum se face ca numai romanii au fixatia asta?
Pe mine unul manelele ma zgarie pe creier mai ales ca la showurile de manelisti se baga cate un \"dj\" care are grija sa regleze egalizatorul cat mai de-a-mboulea si sa dea cat mai tare fara ca un cuvant ca distorsiuni sa insemne ceva pentru el. Si ce daca dupa ce dai volumul la jumate incep sa se auda distorsiuni? Da-l frate la maxim ca sa se auda cantaciosii care este manca-ti-as.
Eu la genul asta de show nu mai merg.

P.S. De ce nu s-a facut si un poll la topicul asta?
iasi_drifter is offline  
Old 28-03-05, 23:51   #143
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

hai ca..va zic si eu
sunt contra manele...DAR...
exista unele, care chiar merita sa fie ascultate(Florin Salam - vreau sa-mi impart viata cu tine, Florin Salam -Trup si suflet, Costi - voi romanii, cateva de la Adi de CumIiZice, etc)
iar altele...bleah...nici sa nu auzi de ele...nu stiu cum le pot asculta unii.
ascult orice...de la rock, manele, house, alternative, rap, etc...
valib is offline  
Old 29-03-05, 00:15   #144
Ciro_zel

Stage 5

Ciro_zel's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Sunt total contra manelelor..si sa va si spun de ce:

Chestia cu manele a inceput acum sa zic 7 ani...Am inteles lumea atunci pt ca era ceva nou...Dar acum s-a impus \"crezul\" ca daca asculti manele esti mai \"jmecher frate\"...E deja un fenomen care a cuprins pushtimea din orash...si sincer imi e scarba de chestia asta.Jur cu mana pe inima ca de 2 ani nu am auzit dintr-o masina altceva inafara de manele.Obligatoriu cand opreshte unu' la semafor..manele ...ca sa nu mai vb de taximetristi.
In timp ce \"noi\" romanshii creduli punem botu' la boraturile lor de manele adevaratii artisti sunt lasati sa moara de foame, iar ei fac bani grei si ne mai si arunca in nas cu \"am masina tare frate..am bani..am gajici\"..si sa nu zicetzi ca sunt invidios ca nu sunt.

Si mai ramane o singura de chestie de spus...

WHEN THE FUCK IS IT GOING TO STOP?!?!??!?!

Cat despre mine... :
Old 29-03-05, 00:39   #145
Toto - BOD

Presedinte Insane Racers

Stage 5

Toto - BOD's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Ciro_zel\"

Chestia cu manele a inceput acum sa zic 7 ani...Am inteles lumea atunci pt ca era ceva nou...Dar acum s-a impus \"crezul\" ca daca asculti manele esti mai \"jmecher frate\"...E deja un fenomen care a cuprins pushtimea din orash...si sincer imi e scarba de chestia asta.Jur cu mana pe inima ca de 2 ani nu am auzit dintr-o masina altceva inafara de manele.Obligatoriu cand opreshte unu' la semafor..manele ...ca sa nu mai vb de taximetristi.
In timp ce \"noi\" romanshii creduli punem botu' la boraturile lor de manele adevaratii artisti sunt lasati sa moara de foame, iar ei fac bani grei si ne mai si arunca in nas cu \"am masina tare frate..am bani..am gajici\"..si sa nu zicetzi ca sunt invidios ca nu sunt.

Cat despre mine... :
De 2 ani??? eu sincer sa fiu, doar din taxiurile alea cu twiterele la maxim ce am mai auzit manele... eu tind sa cred ca febra manelelor a cam disparut! Sau cel putin s-a diminuat! Sau poate n-am mai fost eu atent la ce se asculta....

www.rensit.ro
www.clubclio.ro
Toto - BOD is offline  
Old 29-03-05, 14:29   #146
Ciro_zel

Stage 5

Ciro_zel's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Quote:

Cat despre mine... :
De 2 ani??? eu sincer sa fiu, doar din taxiurile alea cu twiterele la maxim ce am mai auzit manele... eu tind sa cred ca febra manelelor a cam disparut! Sau cel putin s-a diminuat! Sau poate n-am mai fost eu atent la ce se asculta....
Iti spun eu.....cel putin din perspectiva mea fenomenul ma( parzt )nele este la viteza maxima pe aici
Ciro_zel is offline  
Old 29-03-05, 15:21   #147
dj05dpx
Guest

Default Re:

Quote:
Quote:
Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Quote:

Cat despre mine... :
Iti spun eu.....cel putin din perspectiva mea fenomenul ma( parzt )nele este la viteza maxima pe aici
printre negriciosi DA este,nu generaliza sa se creada ca noi(cei din Oltenia)suntem manelisti ...toti

Old 26-04-05, 23:15   #148
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

HAHAHAHA TZEAPA MANELISTILOR ATI PUS-O, manelele incep sa dispara de prin calculatoare. sa speram ca vor disparea pana la ultima.
iasi_drifter is offline  
Old 26-04-05, 23:26   #149
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

O zic odata pt totdeauna: SUNT MANELIST DECLARAT CONVINS FARA A FI PUTEA RECUPERAT!
Detzin peste 20 000 melodii pe hdd fara sa se repete vreo una!... 130 mp3`uri si 25 DVD`uri!............................Concluzia???

Pe langa aceasta colectie detzin foarte multa muzica Rap,Hip-Hop si R&B care`mi place la nebunie si mult House,Trance si mai nou Drum&Base am descoperit...!!!Dar raman PRO MANELE!!!!!!!!
Singurelu is offline  
Old 27-04-05, 13:58   #150
madfish

Stage 5

madfish's Avatar

Default Re:

Quote:
O zic odata pt totdeauna: SUNT MANELIST DECLARAT CONVINS FARA A FI PUTEA RECUPERAT!
Detzin peste 20 000 melodii pe hdd fara sa se repete vreo una!... 130 mp3`uri si 25 DVD`uri!............................Concluzia???

Pe langa aceasta colectie detzin foarte multa muzica Rap,Hip-Hop si R&B care`mi place la nebunie si mult House,Trance si mai nou Drum&Base am descoperit...!!!Dar raman PRO MANELE!!!!!!!!
si tu in Celica aia care o ai la semnatura ai asculta manele ?
madfish is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -