Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 10-09-09, 08:42   #1
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
Default Dulce Romanie

In timp de navigam pe net , peste ce am dat ... o descriere foarte frumoasa despre tara noastra ...enjoy http://www.photopharm.com/welcome-to-romania/
IonutzMFF is offline   Reply With Quote
Old 10-09-09, 09:08   #2
nea_gogu_de_la_gaze

Stage 5

nea_gogu_de_la_gaze's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]
Default Re: Dulce Romanie

Descriere facuta de un american incuiat care nu iese din casa...pozele sunt luate si din Rusia,nu s toate romanesti...vorba unei persoane de acolo:tpic american propaganda s**t
Old 10-09-09, 09:21   #3
Mihai90

Stage 5

Mihai90's Avatar

Trist,dar adevarat..uneori e si mai rau ca in poze..Dar e brandul nostru...daca nemtii se lauda cu Porsche,Benz si VW,noi ne laudam cu coloratii si manelele.

Asta e,ce putem face?

Last edited by Gabi; 10-09-09 at 12:10.
Mihai90 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-09, 10:03   #4
THUNDER77
CITROEN Driver

Stage 5

THUNDER77's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Colectionar Machete]
[4Rally]
[CITROEN]

Sa le dam peste bot.....

Idiotul asta nu stie sa arate bine Romania pe harta ....si are dreptate nea gogu....pozele cu Lada nu-s de la noi.....de asta si au numerele editate....Mortii lor de jigodii !!!!!!!!!

Ardeau strabunele altare/Si ziua coborase-n berna/Treceau ostirile barbare/Peste cetatea mea eterna....
Ploua cu spaima si durere/Peste cetatea mea invinsa/Cadeau barbatii in tacere/Murea un zeu cu tampla ninsa.......

https://forum.4tuning.ro/201-masina-m...ia/page-5.html

Last edited by Gabi; 10-09-09 at 12:09.
THUNDER77 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-09, 12:03   #5
ciuca2

Stage 4

ciuca2's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Mai fratilor,unele poze is luate si de prin alte tari.Dar asta nu inseamna ca noi suntem un popor fara pacat. Mie mi-e rusine cu poporul meu roman
ciuca2 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-09, 14:35   #6
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by ciuca2 View Post
Mai fratilor,unele poze is luate si de prin alte tari.Dar asta nu inseamna ca noi suntem un popor fara pacat. Mie mi-e rusine cu poporul meu roman
Daca te aude becalii e vai si'amar de tine )
Old 10-09-09, 15:07   #7
nea_gogu_de_la_gaze

Stage 5

nea_gogu_de_la_gaze's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]

Quote:
Originally Posted by ciuca2 View Post
Nu inteleg ultima afirmatie,"mi e rusine cu poporul roman",poporul meu.Popor pentru care si au dat vietile multi oameni ca sa l protejeze,Decebal,Stefan cel Mare,Mircea cel Batran,Vlad Tepes,Ion Antonescu si lista poate continua...oameni care au platit pretul suprem pentru ca acest popor sa si pastreze tara si sa existe in continuare...Mie nu mi este si nici nu imi va fi vreodata rusine ca sunt roman,ca fac parte dintr un popor cu dubla ascendenta daca si romana,popor care si a demonstrat patriotismul si curajul atunci cand a fost nevoie.Poti sa spui ca ti e rusine de rromi de pe afara care fura si dau in cap pe strada,de fetele "vesele" care culeg "capsuni" prin Spania,de intregul sistem corupt,de bozgorii care vor autonomie teritoriala intr o zona in care stramosii nostri au platit cu sange ca sa o apere.Poti spune ca mi e rusine de ce s a ajuns de Romania acum,dar NICIODATA!! mi e rusine de poporul roman.
Cand prezentul si viitorul nu arata prea bine,mai cauti sa te mai refugiezi in trecut...

Last edited by nea_gogu_de_la_gaze; 10-09-09 at 15:15.
nea_gogu_de_la_gaze is offline   Reply With Quote
Old 10-09-09, 16:36   #8
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze View Post
Nu inteleg ultima afirmatie,"mi e rusine cu poporul roman",poporul meu.Popor pentru care si au dat vietile multi oameni ca sa l protejeze,Decebal,Stefan cel Mare,Mircea cel Batran,Vlad Tepes,Ion Antonescu si lista poate continua...oameni care au platit pretul suprem pentru ca acest popor sa si pastreze tara si sa existe in continuare...Mie nu mi este si nici nu imi va fi vreodata rusine ca sunt roman,ca fac parte dintr un popor cu dubla ascendenta daca si romana,popor care si a demonstrat patriotismul si curajul atunci cand a fost nevoie.Poti sa spui ca ti e rusine de rromi de pe afara care fura si dau in cap pe strada,de fetele "vesele" care culeg "capsuni" prin Spania,de intregul sistem corupt,de bozgorii care vor autonomie teritoriala intr o zona in care stramosii nostri au platit cu sange ca sa o apere.Poti spune ca mi e rusine de ce s a ajuns de Romania acum,dar NICIODATA!! mi e rusine de poporul roman.
Cand prezentul si viitorul nu arata prea bine,mai cauti sa te mai refugiezi in trecut...

Foarte bine spus , bravo , felicitari ..un adevarat patriot
Old 10-09-09, 19:59   #9
THUNDER77
CITROEN Driver

Stage 5

THUNDER77's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Colectionar Machete]
[4Rally]
[CITROEN]

Burebista , Decebal , Mircea cel Batran , Vlad Tepes , Vlad Dracul , Mihai Viteazul ,Stefan cel Mare , Iancu de Hunedoara , Avram Iancu , Horea , Closca ,Crisan, Pintea , Radu de la Afumati , Negru Voda ,Constantin Brancoveanu , Neagoe Basarab , Cuza Voda , Ion Antonescu , Ecaterina Teodoriu , dorobantii de la 1877 , si multi altii......mai aveti nevoie de motive sa fim mandri ca suntem romani ?
THUNDER77 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-09, 20:16   #10
0vy.

Stage 3

0vy.'s Avatar

Descrierea aia sigur e facuta de un strain care n-are nicio treba cu Romania. Majoritatea pozelor, cum spuneti si voi, sunt luate din alte tari. Oricum peste tot in lume ai sa vezi, tigani, betivi, case darapanate si lista poate merge mai departe.
@Mihai90-noi nu avem cu ce sa ne laudam? Te rog arunca o privire https://www.youtube.com/watch?v=zCf8NWJ8kzA
0vy. is offline   Reply With Quote
Old 10-09-09, 21:50   #11
Mihai90

Stage 5

Mihai90's Avatar

Default Bascalie

Altu care face bascalie de romani...
Daca n-ar avea dreptate,m-as bucura
https://www.youtube.com/watch?v=WSsBUdHrqao
Old 11-09-09, 17:09   #12
Mihai90

Stage 5

Mihai90's Avatar

http://images.google.ro/imgres?imgur...3D100%26um%3D1
Old 11-09-09, 21:41   #13
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]

mai sunt unii care zic si de bine....

https://www.youtube.com/watch?v=IrKpXQNK16A
peter is offline   Reply With Quote
Old 11-09-09, 21:47   #14
Mihai90

Stage 5

Mihai90's Avatar

Un strain ar putea fi convins sa vina pe-aici de acest clip,insa..ce va descoperi il va pune pe fuga)
Old 13-09-09, 16:11   #15
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

sa-mi suga _|_
blazeyblaze is offline   Reply With Quote
Reply