13-09-09, 20:17
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin]
|
Re: Dulce Romanie
Quote:
Originally Posted by blazeyblaze
sa-mi suga _|_
|
Scurt si la obiect =))
|
|
|
15-09-09, 04:29
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Mihai90
Trist,dar adevarat..uneori e si mai rau ca in poze..Dar e brandul nostru...daca nemtii se lauda cu Porsche,Benz si VW,noi ne laudam cu coloratii si manelele.
Asta e,ce putem face?
|
Eu nu inteleg de ce te intereseaza pe tine ce crede un american prost despre tine ? sau poporul / tzara ta ?
irelevant...
Daca un om e atat de prost incat sa-si faca o parere despre o tzara vazand pozele astea,inseamna ca este prea prost ca sa merite sa-ti bati capul sa-i schimbi parerea ...
corect?
17-09-09, 14:34
|
|
Stage 5
|
Asa e,corect..americanii e niste prosti inapoiati,iar noi,romanii,suntem super-putere mondiala,suntem''cei mai tari,cei mai...superiori'',asa cum zice si manelele,avem valoare....
Americanii au reusit sa construiasca autostrazi sute,noi..doua,si alea vai mama lor.Americanii are zgarie-nori,noi...
In fine,ati prin ideea...nu mai jigniti alte popoare ca nu suntem noi cu mult peste ei!Daca vreti sa jigniti si sa urati,urati tiganii,ca astia ne fac tara de ras!
Adica urati tiganii care fura,injura si distrug prin strainatate...ati vazut ce s-a intamplat.Un roman a fost ucis de 4 spanioli si un portughez doar pentru simplul fapt ca era roman!
Si nu era rrom,desi spaniolii confunda denumirea de rrom cu cea de roman..ce idiot i-a numit pe tigani rromi?Cred ca a vrut sa fie o denumire asemanatoare cu a poporului roman,pentru ca sa fim usor confundati cu ei!
Si da,ma intereseaza ce crede un''american prost''despre mine...nu vreau sa merg in strainatate si sa fiu privit ca facand parte dintr-un popor inapoiat,salbatic si de rromi..Sau sa vada ca am masina cu numar de Romania si sa ma injure. .pe tine nu te-ar deranja asta?
Last edited by Mihai90; 17-09-09 at 14:38.
|
|
|
17-09-09, 15:38
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Americanii sunt de c*c*t!
Nu ii mai pupati atata in partea dorsala (denumit pe romaneste GAOZ).
S-or fi "emancipat", dezvoltat, cacarazat... dar la baza... sunt mai tembeli decat poporul roman. Poporul roman e prost din cauza ca e condus de oameni cu diverse interese materiale, nu cu interesuri pro - tara, ci pro - buzunarul "meu".
Americanii sa isi vada de chiftele lor si sa se chinuie in mamele lor acolo unde nu reusesc sa isi mai plateasca ipotecile pentru case, de ajung sa doarma ca niste retarzi intr-un cort, pe langa o autostrada catre Conneticut.
|
|
|
17-09-09, 15:43
|
|
Stage 5
|
nu ii pupa nimeni..dar prefer sa ii iubesc pe americani,decat pe tigani,sau multi romani.
eu unul sunt satul de americanizare,de atatea filme americane,urmareli,impuscaturi si umor prost...
dar si in romania sunt oameni saraci care nu au unde dormi..ce e de ras in asta?de ce esti asa cinic?bine ca esti tu miliardar si le razi in nas altora..e problema ta,nu trebuie sa razi de cei mai putin norocosi
|
|
|
17-09-09, 16:35
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Pentru o tara (America... pamantu' fagaduintei) care se lauda ca sunt cei mai ce... si ca fac ei tot rahatu' praf... ar trebui sa isi vada rupturile din cur inainte sa ii critice pe altii si sa faca misto de ei.
Tot se lauda ca sunt printre cei mai bogati din lume... sa le dea de mancare muritorilor de foame de la ei... si dupa aia sa rada de romani.
Sunt niste spurcati... si cine prefera sa iubeasca un american, decat sa incerce sa isi educe aproapele... nu zic mai departe ca o sa zica lumea ca jignesc.
Cat despre tigani... nici tiganii nu sunt ai nostri... sa se duca la mama lor, in India, acolo.
|
|
|
17-09-09, 17:50
|
|
Stage 5
|
Pai am auzit si eu ca din India ar veni,dar astia nu au tara,sunt apatrizi..parerea mea.
Oameni saraci sunt oriunde,si in Romania,si in USA.Mai multi in Romania cred...si nu ar fi fost asa multi,daca ar fi urmat modelul multora sa se duca sa lucreze pe afara si sa vina acasa cu BMW si Mercedes..oricum acum,nu prea mai tine faza asta.
Cunosc multi romani care s-au mutat din tara cu toate ca nu o duceau rau nici aici..doctori,profesori universitari..pe cei saraci ii inteleg sa isi incerce norocul in afara tarii,dar astia deja realizati ce mai vor?
Si culmea e ca uita de unde au plecat,vin in tara natala cu haine vechi si dulciuri ieftine si le dau rudelor din Romania,in bataie de joc.Mi-e sila de altfel de oameni.
Pe de alta parte bani frumosi se fac si aici...Daca te cheama Guta,Salam faci o piesa de genul ''HAI-LE-LEI,HAI-LE-LE,Mie-mi place fetele,Hai-li-li-hai-li-la,uite-asa-mi traiesc viata!''si lumea cumpara..Ca dovada ca mereu aud pe strada mea boxele la maxim cu astfel de melodii borate.
Dar oricum cred ca trebuie sa fii retarded sa iti placa asa ceva..auzi..Hai le le..Parca nenea Costi a inventat moda asta,am auzit si la radio prin Bulgaria astfel de melodii in care se repeta obsesiv aceasta onomatopee.
|
|
|
18-09-09, 21:47
|
|
Stage 5
|
Daca tot aveti boala pe americani va propun sa ascultati o melodie
Cassa Loco - Living in the usa
https://www.youtube.com/watch?v=VDDX2...B90FC801CC0807
Mihai de aia nu avem noi profesori buni, medici etc ca toti au plecat prin alte tari unde sunt apreciati si platiti cum trebuie.Si poate ca America la ce populatie are, are mai multi oameni saraci ca Romania doar ca nu atat de saraci cum sunt unii pe la noi.
In a BMW, happiness isn't around the corner, happiness is in the corner.
Last edited by Champion; 18-09-09 at 21:51.
|
|
|
18-09-09, 22:09
|
|
Stage 5
|
Sa ma bag si eu in vorba despre americani. Am mai multe cunostinte plecate in state dar fratilor...astia au plecat acolo si deja se cred peste noi la toate capitolele. Ei vin in tara imbracati in ultimul hal(pe bune vorbesc, ce se purta la noi acu-s ** ani) dar se cred mult mai destepti, cred ca la noi treburile nu au evoluat. Intr-adevar, nu suntem la nivelul vestului Europei, dar nici sa avem o parere chiar asa de proasta despre noi...
|
|
|
19-09-09, 01:55
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
chestia cea mai nasoala daca va uitati la posturi e ca multi romani tot arunca cu *** sai mai rau defaimeaza tara noastra in loc sa faca un bine si macar sa taca
suntem prosti, hoti, jegosi tigani dar nu cred ca or sa vina americanii sa ne ajute ei sa traim mai bine si sa ne educe odraslele, ba din contra... ne`au traso si ei demult.
tot noi trebuie sa ne educam odraslele.... si cine spunea ca decat cu tigani mai bine in america. fratilor, daca voi va credeti romani ca si tiganii aia e partea a 2`a
|
|
|
19-09-09, 11:51
|
|
Stage 5
|
Eu unul am motive personale sa ii urasc pe cei de alta etnie..din cauza unora dintre ei,era sa imi pierd viata..E adevarat,dintr-o prostie,cand eram mic,ma imprietenisem cu un tigan...pe atunci chiar crdeam in chestii de genul sa nu discriminezi coloratii,si mi-am luat-o rau...nu mai stiu ce joc tampit m-a invatat unul dintre ei,dar unul dintre ei mi-a spus ca trebuie sa fug,sa traversez strada..nu foarte circulata,de altfel...m-a impins si peste mine a dat o Dacie 1310,care mergea cat de cat incet,cu maxim 40 la ora..Astazi,pe acolo trec si bolzii care ating 200 km la ora..Tot ce imi amintesc e ca eram plin de rani si cateva saptramani m-a durut.
Si alta poveste,tot de atunci,ma jucam afara cu niste jucarii mai scumpe,aduse de prin afara.SIKU,MATCHBOX,MAJORETTE...bineinteles,la varsta aia credeam ca tiganii sunt buni si nu o sa imi fure nimeni nimic!Evident,m-am inselat..a venit un nene cam la 18 ani pe atunci,s-a jucat cu ele,apoi a plecat..insa roman fiind,nu a furat nimic.Apoi aparu o ceata de borati si astia mi le-au luat pe toate,dupa ce m-au tinut de vorba.Si acum ce le trebuia boratilor jucarii?Probabil astia le-au aruncat la gunoi,sau le-au zgariat puradeii lor..oricum,nu de aia urasc tiganii..ii urasc pentru felul in care au adus tara asta..peste tot unde te uiti,rasuna manele.Astia au o pasiune din a fura si insela...Fura orice,chiar si daca nu au neaparat nevoie
Last edited by Mihai90; 19-09-09 at 11:56.
|
|
|
19-09-09, 12:15
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
cand ma gandesc la tinagni i`mi amintesc de bancul cu tesla care a gasito un puradel si a aratato tatalui ca nu stia ce e. la care tatal arunco repede ca asta se face mare si se transforma in sapa.
asa e cu tiganii, si nu era problema daca era vorba doar de furat. cand sunt ei intre romani si daca te porti urat cu ei... ca evzi doamne dc esti asa, dar daca esti intre ei esti mancat... ca na, tre sa te porti ca ei
si eu am ciuda pe tigani
|
|
|
|
|