Member of: [X-Team Racing Club] [Design Team] [SKODA] [RENAULT]
Re: Ce telefon mobil ai?
foarte misto telu asta si k800 si k790 sunt misto...deja se vede o impartire a pietei nokia e cu fitele si figurile (seria l'amour de exp.) si SE e axat doar pe performante extreme
si eu sper sa nu patesti,imi poti spune te rog care este softul tau? informatia o poti afla daca faci urmatoarea combinatie de taste ( > inseamna ca dai cu joystickul in partea aia) > * <<* < * si acolo dai la "Service Info" si apoi "Software info".Versiunea softwareului este ce scrie chiar primul lucru
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
Re: Ce telefon mobil ai?
Eu am k750i, tocmai mi-am luat un card de 512 mega la el. Pateam si eu aceeasi chestie cu USB-ul dar acum folosesc un card reader ( cel de la computer Fujitsu ) si nu mai am probleme
si eu sper sa nu patesti,imi poti spune te rog care este softul tau? informatia o poti afla daca faci urmatoarea combinatie de taste ( > inseamna ca dai cu joystickul in partea aia) > * <<* < * si acolo dai la "Service Info" si apoi "Software info".Versiunea softwareului este ce scrie chiar primul lucru
Pai daca dau cu joystickul in partea aia ma baga in jocuri ca i-am fixat niste shortcuturi...si nu stiu cum sa iti arata versiunea ...