Am facut si eu un update-> Nokia 8800 Sirocco Black
ESPinoza: Banuiesc,eu stiu, ca majoritatea jocurilor merg pe Nokia.
Spre ex: am avut un Se si mergeau jocuri de nokia pe el. Acum, nu stiu daca viceversa merge:P.
De ieri sunt posesorul unui Nokia e51 , dar am cateva probleme cu el . Cum pot intra pe WLan (cum se configureaza) si cand apas tasta de meniu nu intra in meniu se blocheaza . O fi de la soft ?
De ieri sunt posesorul unui Nokia e51 , dar am cateva probleme cu el . Cum pot intra pe WLan (cum se configureaza) si cand apas tasta de meniu nu intra in meniu se blocheaza . O fi de la soft ?
eu din cate stiu nu trebuie facute setari .. a meu cauta automat retelele si cand gaseste dau connect si atat numai sa nu fie cu parole
am auzit ca se poate instala quake2 pe e90 stie careva daca e pe bune si cum?
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
eu nu am problema asta cu el...eu ii dau search lan networks,si le gaseste,dar e necesara parola pt. majoritatea la mine in oras..stiu ca in orasele mai mari sunt multe hotspoturi cu free lan In rest e genial telefonu,are adobe pdf pe el,ceea ce m-a ajutat foarte mult azi la bac
app....stie cineva cum pot face si eu foldere la N73 care sa apara cand intru in Melodii la galerie.. ( ca eu fac foldere din mng. fisiere da cand intru la melodii nu mai apare nici un folder) tanks!