si faza cea mai noua si mai interesanta la iphone e ca are asigurare(No Matter What parca ii zice), iar daca ajunge ca ala din poza te duci cu el inapoi si-ti dau altu nou. Am un prieten care l-a bagat intr-o soseta dupa care a dat cu el de perete pentru a putea lua altul nou, si asta doar pentru simplul fapt ca avea o zgarietura pe spate
si faza cea mai noua si mai interesanta la iphone e ca are asigurare(No Matter What parca ii zice), iar daca ajunge ca ala din poza te duci cu el inapoi si-ti dau altu nou. Am un prieten care l-a bagat intr-o soseta dupa care a dat cu el de perete pentru a putea lua altul nou, si asta doar pentru simplul fapt ca avea o zgarietura pe spate
vise! Intradevar ti-l schimba (nu repara) daca ai probleme,dar nu am auzit de asa ceva, iti dai seama daca toti ar face ca "prietenul" tau? sry de off topic
vise! Intradevar ti-l schimba (nu repara) daca ai probleme,dar nu am auzit de asa ceva, iti dai seama daca toti ar face ca "prietenul" tau? sry de off topic
eu zic sa te mai interesezi daca te roade atat de tare poti merge la orice Orange Shop sa intrebi pentru ca ei am auzit ca au aceasta politica.
Haideţi să încheiem, vă rog ! Amphetamine, sunt de accord cu tine aici
Eu mi-am luat iPhone pentru că mi-a plăcut de când l-am văzut, atâta tot, nu l-am luat pentru fiţe sau alte vrăjeli... şi cred că şi majoritatea proprietarilor procedează la fel !
Cat sa suferi ma de un telefon incat sa-i faci asigurare?
aici si eu sunt total de acord cu tine. Am inteles ca e circa 8 lei pe luna sau ceva de genu', bani care intra in abonamentul Orange daca l-ai luat de la ei. Posibil sa ma insel
Eu mi-am luat iPhone pentru că mi-a plăcut de când l-am văzut, atâta tot, nu l-am luat pentru fiţe sau alte vrăjeli... şi cred că şi majoritatea proprietarilor procedează la fel !
Normal. Dar minim 75% dintre voi ajungeti sa suferiti de el
Nu ma refer la fite gen "am iphone" ci la faptul ca va indragostiti de el Si va instalati un triliard de aplicatii cu care frecati lumea la creier
Poftim exemplu:
Cat sa suferi ma de un telefon incat sa-i faci asigurare?
Mi se pare o idee prea tare!
Serios vorbesc!
Dacă dai pe telefon vreo 1500 de lei sau 2000 de lei, de ce să nu îi faci asigurare? Mai ales dacă plăteşti un preţ modic...
Normal. Dar minim 75% dintre voi ajungeti sa suferiti de el
Nu ma refer la fite gen "am iphone" ci la faptul ca va indragostiti de el Si va instalati un triliard de aplicatii cu care frecati lumea la creier
Poftim exemplu:
Postul asta e un "pamflet", luati-l ca atare
Lucrul ăste se întâmplă pentru că poate .... Şi la ce timp am eu sigur stau numai cu el în mână