n`o sa inteleg niciodata , camerele pe telefoane , bine , nu zic de cele cu 2 mb pix. , dar .. nah .. sa-ti iei tel. sa scoata niste poze .. sa te chinui sa le descifrezi si etc, frate telu a fost facut ca sa vbesti pe el , aparatu foto ca sa faci poze, camera de filmat ca sa faci filme si tot asa . . .
bine , mai nou , nu zic de alea de 2 mb pix. ca alea ruleaza si fac poze ok , dar si banii care-i dai si etc .
ma prea fericeste n-gage`u asta =))
mai ales cand iti cere cineva sa dea un tel. or sumthin ... si .. te intreaba cum se tzine ?
ca sa vbesti la el , si multe faze de genul asta haioase foc
si nici n-a fost scump , 147 euro , ptr ce stie , e parfumex , nu-mi trebuie mai mult ,si asa ... am trecut limita, am zis ca nu-mi iau eu asa ceva , mai ales la cum le pierd si etc. insa .. a fost .. o chestie de moment , si pac l-am luat , acum .. eu .. paralel fiind cu telefoanele , departe a fi una dintre pasiunile mele, so .. n-gage qd din cate stiu eu , se pupa si cu mp3`urile , insa , al meu nu , am primit un cd cu etc, ptr el , insa , telu n-are mufa de cablu de date , are bluetooth , cand incerc sa iau un mp3 , pauza , Unknown format bla bla bla , desii el .. in mod normal ar trebuii sa le ia , banuiesc ca asta se intampla DUPA ce pui toate rahaturile care tzi le dau ei pe CD , in tel .. intrebarea mea e CUM ? am inteles ca e vba de .. un Bluetooth nush ce .. de 1.200.000 care-l cumperi si bla bla bla intre tel si pc. asa e ? asta e singura solutie ?sau mai stiti voi altele ? scuzati-mi paralelismul insa ,v-am zis , nu ma pasioneaza de nici un fel , catanos , ce zici , dai o mana de ajutor ?