Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Alte discutii Fiat

Reply

Thread Tools
Old 22-02-07, 16:55   #121
AlexXx-4ti

Stage 5

AlexXx-4ti's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Fiat]
Default Re: -Sistemele audio pe FIAT-ul nostru (unde sunt)

Am rezolvat si problema cu filtrul acum am statia numai pentru bass prin filtrul din foto,dar cum un necaz nu vine niciodatä singur e timpul sä väd de baterie cä nu mai tine am avuto eu ceva descärcatä dar dupä 30min nu mai zicea nimic motorul ,asa sä väd de o baterie bunä sä mä pot folosi de sistem .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCN0469.JPG
Views:	69
Size:	113.2 KB
ID:	220971  
Old 26-02-07, 01:34   #122
AlexXx-4ti

Stage 5

AlexXx-4ti's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Fiat]

Salut ce ati fäcut cu sistemele monk ,LucianF si george14
Eu unu imi fac probleme cu alimentarea papä prea mult curent iti scuturä sufletul
dar si papä curent am sä incerc si cu a 2 baterie un test binenteles cä nu am loc de a 2 baterie dacä nici asa nu va fi suficient va trebui sä renunt la incinta si poate la tot sistemul si voi monta ceva mai slab si o baterie de 60A Engine poate asa reusesc sä echilibrez consumul.
AlexXx-4ti is offline   Reply With Quote
Old 26-02-07, 09:21   #123
monk

Stage 5

monk's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Fiat]
[VW]

eu dorm cu el la capu patului din cauza alora de la timisoara.... n-am ce face; astept sa vina masina in continuare.

in schimb m-am hotarat la boxele de pe fata ... si anume : DLS R6A.
monk is offline   Reply With Quote
Old 26-02-07, 09:27   #124
LucianF

Stage 5

LucianF's Avatar

Member of:
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by AlexXx-4ti View Post
Salut ce ati fäcut cu sistemele monk ,LucianF si george14
Eu unu imi fac probleme cu alimentarea papä prea mult curent iti scuturä sufletul
dar si papä curent am sä incerc si cu a 2 baterie un test binenteles cä nu am loc de a 2 baterie dacä nici asa nu va fi suficient va trebui sä renunt la incinta si poate la tot sistemul si voi monta ceva mai slab si o baterie de 60A Engine poate asa reusesc sä echilibrez consumul.
Intrebare:Ai incercat cu cabluri f.mari si alt alternator.Daca nu ma insel alternatorul tau are 60A.Tie i-ti trebuie la puterea ta un alternator de 80A sau 100A cu o baterie pe masura.Alternatorul trebuie sa-l adaptezi de la alta masina pentru ca FIAT nu fabrica asa ceva.BAFTA.
LucianF is offline   Reply With Quote
Old 26-02-07, 19:47   #125
AlexXx-4ti

Stage 5

AlexXx-4ti's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Fiat]

[quote=Lucian]Intrebare:Ai incercat cu cabluri f.mari si alt alternator.Daca nu ma insel alternatorul tau are 60A.Tie i-ti trebuie la puterea ta un alternator de 80A sau 100A cu o baterie pe masura.Alternatorul trebuie sa-l adaptezi de la alta masina pentru ca FIAT nu fabrica asa ceva.BAFTA.

Cablurile nu au fost mari ,normale de 8mm problema este cä am bateria normalä a masinii 60A si un cond.de 1F este normal sä nu facä fatä
Dar si dacä as schimba ceea normalä cu una in gel (cycle) 70A mai mare nu am loc la motor tot nu ar face fatä consumul este mult prea mare un ajutor ar fi o a 2 baterie pe undeva prin porbagaj (putin loc 2 subW,statie ,cond si a 2 baterie )+ un cond mai bun cu sigurantä ar duce mult mai bine .
--2 astfel de baterii ar fi 500€ si un cond mai bun peste 150€ distractie este dar si banii sunt destui si oare meritä atit timp cit o fac din pasiune si nu pentru a merge la eu stiu ce show ptr. concursuri.
Dupä ce voi schimba bateria am sä mai fac un test si dacä nu am sä mä limitez la un sistem mai släbut din cite stiu statiile digitale au consum redus cu un singur subwoofer in porbagaj si 2 difururi in usi de 16 si extra inaltele ceva finut dar sä se audä bine .

Last edited by AlexXx-4ti; 26-02-07 at 19:51.
Old 26-02-07, 23:57   #126
monk

Stage 5

monk's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Fiat]
[VW]

maine imi vand telefonu (k800i) si comand boxele...
abia astept ... cu toate ca masina tot intarzie sa apara.... am inteles de la cei din timisoara ca maine sunt in italia si sa le faca scandal alora de acolo.
monk is offline   Reply With Quote
Old 27-02-07, 09:35   #127
LucianF

Stage 5

LucianF's Avatar

Member of:
[Fiat]

[QUOTE=AlexXx-4ti;772590]
Quote:
Originally Posted by Lucian
Intrebare:Ai incercat cu cabluri f.mari si alt alternator.Daca nu ma insel alternatorul tau are 60A.Tie i-ti trebuie la puterea ta un alternator de 80A sau 100A cu o baterie pe masura.Alternatorul trebuie sa-l adaptezi de la alta masina pentru ca FIAT nu fabrica asa ceva.BAFTA.

Cablurile nu au fost mari ,normale de 8mm problema este cä am bateria normalä a masinii 60A si un cond.de 1F este normal sä nu facä fatä
Dar si dacä as schimba ceea normalä cu una in gel (cycle) 70A mai mare nu am loc la motor tot nu ar face fatä consumul este mult prea mare un ajutor ar fi o a 2 baterie pe undeva prin porbagaj (putin loc 2 subW,statie ,cond si a 2 baterie )+ un cond mai bun cu sigurantä ar duce mult mai bine .
--2 astfel de baterii ar fi 500€ si un cond mai bun peste 150€ distractie este dar si banii sunt destui si oare meritä atit timp cit o fac din pasiune si nu pentru a merge la eu stiu ce show ptr. concursuri.
Dupä ce voi schimba bateria am sä mai fac un test si dacä nu am sä mä limitez la un sistem mai släbut din cite stiu statiile digitale au consum redus cu un singur subwoofer in porbagaj si 2 difururi in usi de 16 si extra inaltele ceva finut dar sä se audä bine .
Este normal pentru ca,cablul tau si alternatorul sunt mai mici decat ce iti trebuie.Nu conteaza cati amperi ai ci doar WATI.Fa-ti un calcul simplu AMPERI:14 VOLTI=?WATI.Oricum cablul este prea subtire pentru consumul tau,iti trebuie cablu de cel putin 25mm si ca sa intelegi fenomenul cablu poate sa fie cat de gros pentru a elimina pierderile de curent la condensator si statii.Cat despre pasiunea de a avea muzica in masina fara a participa la concursuri nu este un lucru rau atata timp cat poti intretine acesta pasiune.Incerca asa pentru inceput si vezi rezultatul pentru ca este mai ieftin decat sa cumperi baterii.
LucianF is offline   Reply With Quote
Old 04-03-07, 04:55   #128
AlexXx-4ti

Stage 5

AlexXx-4ti's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Fiat]

[LucianF]
Este normal pentru ca,cablul tau si alternatorul sunt mai mici decat ce iti trebuie.Nu conteaza cati amperi ai ci doar WATI.

Da ai dreptate legat de cablu de alimentare chiar mä gindeam sä-l schimb , dar bateria normalä nu-ti poate face fatä la 1100watt Rms ar trebui asa cum ai spus un alt alternator si este prea greu sä gäsesti unu care intradevär sä-ti facä fatä consumului si care sä-l poti monta färä probleme.
Am stat de vorbä cu colegul cu fiatul Bravo ce are 2000watt Rms si el are 2baterii speciale färä alt alternator si este ok.
Am sä schimb bateria cu una specialä dupä ce am schimbat cablul de alimentare si voi modifica in 1 subwoofer si 2 dif 2weg.in usi si voi mai vedea rezultatul.

Last edited by AlexXx-4ti; 04-03-07 at 04:58.
Old 12-03-07, 17:01   #129
AlexXx-4ti

Stage 5

AlexXx-4ti's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Fiat]

Salut ce mai zice-ti ati mai avansat cu ceva
eu am dat de ceva ce mä tenteazä tinind cont cä-mi va rämine porbagajul liber, este ceva de lucru si sper sä merite pe lingä subwooferul ce vreau sä-l pun in roatä mai vreau 2 dif.de 16.
Sper sä nu mai dau de problema cu alimentarea tinind cont cä vreau sä reduc la mai bine de jumätate fatä de ce am montat prima datä.
Mai am ceva materile de adunat pinä sä mä apuc de treabä voi ce zice-ti
ce este in foto este sursa de inspiratie eu nu m-am apucat incä
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	pict0023_185.jpg
Views:	67
Size:	189.0 KB
ID:	230482   Click image for larger version

Name:	pict0025_986.jpg
Views:	59
Size:	173.1 KB
ID:	230483  
Old 12-03-07, 19:20   #130
DJ-00-FER

Stage 3

DJ-00-FER's Avatar

Quote:
Originally Posted by DJ-00-FER View Post
HU- alpine 9812

fata - JBL 608GTI
spate - JBL 608GTI
amplificare - JBL PX300.4

urmeaza :

Alt HU inca nu sunt hotarat

Amplificare JBL PX600.2
Sub JBL W10 GTI

+ izolare fonica completa

Noul HU este PIONEER 9650 si se aude incredibil
DJ-00-FER is offline   Reply With Quote
Old 12-03-07, 20:35   #131
AlexXx-4ti

Stage 5

AlexXx-4ti's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Fiat]

[DJ-00-FER;] ai si ceva foto cu sistemul
Apropo ai acelasi motor ca si mine pe Bravo de citi (Am) iti este bateria pe Stilo.
Dacä nici de data asta nu face fatä mä las muzicä si cumpär sistemul audio de la noul Bravo pe 1 aprilie sper säl aducä astia la Fiat.

Last edited by AlexXx-4ti; 12-03-07 at 20:40.
Old 13-03-07, 13:08   #132
DJ-00-FER

Stage 3

DJ-00-FER's Avatar

Quote:
[DJ-00-FER;] ai si ceva foto cu sistemul
Apropo ai acelasi motor ca si mine pe Bravo de citi (Am) iti este bateria pe Stilo.
Dacä nici de data asta nu face fatä mä las muzicä si cumpär sistemul audio de la noul Bravo pe 1 aprilie sper säl aducä astia la Fiat.
bateria originala a murit ... acum am una cu 10 amp mai mare. Bateria conteaza mai putin ... cablurile sa fie de calitate si bine legate si bineinteles un condensator capabil.
Old 13-03-07, 13:34   #133
AlexXx-4ti

Stage 5

AlexXx-4ti's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Fiat]

Ce am vrut sä te intreb este de citi Am ti-a fost bateria masinii eu pe 1,9JTD o am de 60Am pe Stilo este tot asa sau este de mai multi Am dacä este mai mare inseamnä cä are alt alternator asta am vrut sä stiu.
Ai ceva foto -ce ai mai schimbat la masinä mai bine zis la motor.
Old 13-03-07, 13:40   #134
DJ-00-FER

Stage 3

DJ-00-FER's Avatar

Quote:
Ce am vrut sä te intreb este de citi Am ti-a fost bateria masinii eu pe 1,9JTD o am de 60Am pe Stilo este tot asa sau este de mai multi Am dacä este mai mare inseamnä cä are alt alternator asta am vrut sä stiu.
Ai ceva foto -ce ai mai schimbat la masinä mai bine zis la motor.
nu stiu ce baterie am oricum e putin mai mare decat cea standard cred ca este de 75 . La motor nu am schimbat nimic care sa aiba legatura cu muzica, doar resoftare.
Old 16-03-07, 22:09   #135
alextipo

Stage 1

toti care au ales firma alpine pentru masina lor inseamna ca se respecta si stiu ce-i ala sunet adevarat,nu doar caraiala,faceti o diferenta intre un sony cu toate dichisurile pe el cu un alpine mai vechi si vedeti diferenta!!!!mat-urile sunt cam slabute am un subwoofer si o statie si nu prea sunt incantat.pret mai mic ,calitate mai slaba...
alextipo is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -