[quote=Lucian]Intrebare:Ai incercat cu cabluri f.mari si alt alternator.Daca nu ma insel alternatorul tau are 60A.Tie i-ti trebuie la puterea ta un alternator de 80A sau 100A cu o baterie pe masura.Alternatorul trebuie sa-l adaptezi de la alta masina pentru ca FIAT nu fabrica asa ceva.BAFTA.
Cablurile nu au fost mari ,normale de 8mm problema este cä am bateria normalä a masinii 60A si un cond.de 1F este normal sä nu facä fatä
Dar si dacä as schimba ceea normalä cu una in gel (cycle) 70A mai mare nu am loc la motor tot nu ar face fatä consumul este mult prea mare un ajutor ar fi o a 2 baterie pe undeva prin porbagaj (
putin loc 2 subW,statie ,cond si a 2 baterie )+ un cond mai bun cu sigurantä ar duce mult mai bine .
--2 astfel de baterii ar fi 500€ si un cond mai bun peste 150€ distractie este dar si banii sunt destui si oare meritä atit timp cit o fac din pasiune si nu pentru a merge la eu stiu ce show ptr. concursuri.
Dupä ce voi schimba bateria am sä mai fac un test si dacä nu am sä mä limitez la un sistem mai släbut din cite stiu statiile digitale au consum redus cu un singur subwoofer in porbagaj si 2 difururi in usi de 16 si extra inaltele ceva finut dar sä se audä bine
.