Salut nu am renuntat la sistem am fäcut doar o pauzä iar acum continui la subwooferul pe care vreau sä-l montez in roata de rezervä mai am de intärit cu 2 straturi de fibrä si de finisat sä väd ce va iesi pinä la urmä.
Cum este mai bine cu sau färä bassreflex 400Watt rms.
Super tare ideea ...
Numai sa rigidizezi bine pe acolo sa nu zbarnaie ceva ...
Si presupun ca daca vei avea nevoie de rezerva, pur si simplu scoti subwoofer-ul de acolo?
II faci un sistem de prindere ceva?
Totul a plecat de la lipsa spatiului interior si locul pentru o a 2 baterie,incomoditatea unei incinte fie 1 subwoofer sau 2 sau plecarea in concediu unde iti iei ceva bagaj fie cä vrei sau nu .
O altä problemä a fost si greutatea consum mai mult ,asa voi pierde doar vreo 7cm cit a trebuit sä ridic sub ,acum rämine sä duc la capät ce am inceput si sä väd randamentul .
Va mai veni rotunjit si dupä asta tapitat in culoarea tapiteriei masinii.
Nu sunt incä hotärit pentru componentele sistemului de preferat ar fi pe MacAudio dar pentru moment rämine sä montez ce am.
Pinä la urmä m-am hotärit totusi pentru Bassreflex zilele astea sper sä o intäresc si sä-i fac si un test cu ce am si pe viitor vreau sä schimb pe MacAudio Z4200,subwoofer Aliante 12 Ldt si CFX2.16 pentru usi .
Salut -bassreflex era bun din cauza incintei mai micute dar nu mia iesit asa cä am renuntat ,am continuat sä intäresc incinta de fibrä total sunt 6 straturi 1cm si ceva rämine sä finisez si sä väd cum voi tapita incinta .
Diferenta de spatiu cred cä se vede in foto:
In sfirsit am terminat incinta asta dupä kg de praf inghitit ,degete lipite si nervi cit cuprinde de tapitat ce mai este dar asta este nimic pe citä muncä a intrat in ea pinä acum.
Salut -dupä citeva teste am renuntat la sub de 30 din cauza incintei micute si am finalizato cu un sub de 25 dar am obtinut ce am vrut ,de dus duce bine ,acum rämine restul
aceeasi intrebare si de la mine .. din cate obs. chiar nu are litrajul corespunzator .. si inca o intrebare cum ai reusit sa prinzi cutia in roata de rezerva fara sa ti se miste sau sa bata ? doar din curiozitate .. in rest arata frumos
__________________ Fiat Punto III 1.2i 60 cp 2004 - Under Construction Mercedes E220 150 cp 2002 - sold Opel Calibra 2.0 16v 150 cp Yamaha Raptor 700r SE 2007 - sold Yamaha Blaster YFS200r quad 2003 - de vanzare - https://forum.4tuning.ro/475-vanzari-...ster-quad.html
Salut mulajul l-am fäcut exact dupä interiorul rotii de rezervä si nu se poate misca deloc ,pentru a evita contactul fibrei cu partea de metal a rotii am coborit cu tapiteria mai mult asa cä el stä fix si nu are nici posibilitatea sä vibreze .
Am rämas la ästa pentru cä am incercat unul de 30cm si 400watt Rms dar incinta era prea micä dar pe 25cm si 300Rms duce micutul bine incinta in interior mai este cäptusitä cu burete si umplutä cu vatelinä
1-tric era bine linitä de oaie dar nu am avut asta in cazul incintelor mai micute decit ar avea nevoie subw.dacä nu este o diferentä enormä are un efect cu toate cä sunä comic .