![]() |
Sistemele Audio pe Fiat-ul nostru
Salut pe toti :!:
Deschid threand-ul ästa aici pentru cä nu am väzut nici o realizare in materie audio egal de model,am discutat despre probleme tehnice,tuning s.a.m.d. Dar ce se intimplä cu muzica nu avem muzicä nu se investeste in Fiat asa ceva sau ce ne face sä nu avem asa ceva in masina personalä:?: Nu mä refer la un model anume, doar la FIAT veniti cu realizäri personale ,foto si de ce nu cu proiectele pe care le aveti in materie audio. |
Re: -Sistemele audio pe FIAT-ul nostru (unde sunt)
8 Attachment(s)
Fiat Bravo ce am si unde vreau sä ajung:?:
Pentru moment: -MP3-CD Pioneer -statie Novex 1100 watts Rms -subwoofer Novex 2 X 500 watts Rms -condensator Hifonics -baterie gel min 60 incä o mai caut Sä väd asta gata si mä voi ocupa si de restul. |
3 Attachment(s)
Salut din cite väd nimic miscare ,bä voi chiar nu ati schimbat nici o boxä in porbagajul äla ,nimic in plus ceva,dacä e asa imi iau jucäriile si plec acasä:lol:
Eu nu am mai fäcut mare lucru doar ceva mic ramele originale le-am luat albastre dar ce ziceti de noua iluminare ros,albastru galben nici eu nu stiu pinä la urmä ce este. |
frumos , cat costa un dif k asta si c firma e?????
|
-pe 2 subwoofere plus rame 135€ (5oowatts RMS pe buc) NoveX
|
4 Attachment(s)
Alte foto cu 2 subwoofere diferite membranä titan si membranä crom:
Attachment 190524--titan--Attachment 190525 Attachment 190526--crom--Attachment 190527 |
Hai Alex ca iti tin eu companie ;)
Pana la urma cate sub-uri ai? E super contrastul |
Dacä mä intrebi cite am in casä am multe dar numai 2 subwoofere montez.
Zilele astea trag tare cä vreau sä termin cu montajul pinä vineri vreau sä le väd in masinä si dacä mai este posibil un test . Ce este räu cä pinä la 3 nu pot sä fac nimic sunt la lucru si se intunecä si repede dar fac totul posibil sä le väd in masinä la locul lor. |
-set statie 600watts 4canal ,2 boxe 16 3veg , 1x30 300watt Mac-Audio
1-30 Novex 400 Rms-crom 2-25 Novex 300 Rms-crom 2-30 Novex 500 Rms-titan si pe astea le si montez Plus statia Novex de 1100 Rms Set Mac-Audio il am pentru Twingo pentru mai tirziu cind mä voi apuca. Acum sä väd Bravo terminat mäcar porbagajul,mai vreau sä-i schimb Mp3 cu un DVD,MP3-CD bla bla bla dar usurel cä nu mai stiu unde sä mä inpart . |
2 Attachment(s)
De setul ästa vorbeam de la Mac-Audio nu am dat o grämadä de bani dar se aude bine duce destul iar pentru micutu Twingo este mai mult decit suficient pe 2007 rämine si asta dupä ce am finalizat cu Bravo.
|
2 Attachment(s)
Salut :!: -din päcate nu voi reusi sä termin porbagajul cum mi-am propus si culmea din cauza unei pläci MDF ce am plecat sä o iau,nici nu am luato si m-am ales si cu un cadou de citeva sute de € ce trebuie sä investesc in masinä.
Eram pe banda 2 si mi-am pupat oglinda cu oglinda celui ce-mi venea din fatä tot pe banda 2 acum rämine sä väd ce hotärire vor lua asigurärile dacä vor lua ,vinovati am fost amindoi am circulat prea aproape de marcajul ce separä sensurile,dar acum nu mai conteazä bine cä nu a fost mai räu . Tin sä vä doresc "Särbätori fericite:!: "si tot ceea ce vä doriti sä vi se indeplineascä vouä si la toti cei dragi :!: |
Pai asta e o ocazie sa iti iei oglinzi M3 . Sarbatori fericite si tie AlexXx
|
[quote=georges14;670938]Pai asta e o ocazie sa iti iei oglinzi M3 . Sarbatori fericite si tie AlexXx
-salut :!: La asa ceva m-am gindit si eu, oglinda originalä montatä si vopsitä mä face 380 € si mi-ar säri tot timpul lacul äla nou in ochii dar astept sä treacä särbätorile sä nu am surprize la livrare si am sä le schimb pe amindouä ,pentru moment pun una folositä ,oglinda de stinga e obligatorie si nu am chef sä mai dau banii pe altundeva. Mersi de uräri :!: Särbätori fericite :!: :!: :!: 8) |
Uitativa la clipul asta, Subwoofer MTX Jackhammer. Cati Db o inregistra?
http://www.metacafe.com/watch/241866...er_jackhammer/ |
3 Attachment(s)
fiat-ul unui prieten>>>
asta era in 2005, acum e si mai tare |
| All times are GMT +2. The time now is 06:28. |
- Copyright 2026 4Tuning