Comunitatea globala 4TuningAici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum
fiecare tigara, e ultima pentru mine
pana acu vreun an, eram sportiv inrait, mergeam la sala, bagam suplimente. omoram pe cineva daca`mi spunea ca ma apuc de fumat..
dar ce sa i faci.
NEfumator ,pt ca vreau sa am o viata mai lunga tin la plamanii mei mai bn dekt un pachet de tigari mai bine imi iau o savarina sau pana mea niste chipsuri !
__________________ Respect for your turn to be respected!
Respect the rules of this forum, not only we always be the weakest!
Vezi daca te tii de prostii ce se intampla. Eu nici nu incerc tocmai din cauza asta, cand o sa ma las o sa ma simt bine ca m-am lasat, nu sa ma chinui ca un dispera cu gume si plasturi si alte cele.
m-am trezit intr-o dimineata si am zis ca de azi nu mai fumez... deal... si nu recomand la nimeni
eu daca nu fumez mananc dulciuri pana explodez. de la 85kg cat am acum ajung la 120 imediat)
am schimbat marca de tigari. acum fumez davidoff alb pentru ca am constatat ca intre dunhill finecut si davidoff nu sunt decat 70bani diferenta si se merita