Revin cu problemele de aceasta natura:
Dragi MODERATORI, suntem intr-o situatie mult mai grava decat pana acum
Topicurile au luat-o razna rau de tot
Sunt useri care au zeci de anunturi, (se va ajunge ca fiecare sa faca topic pentru fiecare surubel in parte), altii care au acelasi topic de mai multe ori
Mai nou si topicurile de prezentare aproape iti este scarba sa le mai citesti In loc sa vezi o fotografie cu masina/starea masinii, piesa/piesele schimbate ori proaspat achizitionate, sa citesti problemele/cauzele/remedierile/ponturile pe care le-a intampinat posesorul respectivei masini etc., ce gasim
O masina care in 3/4 pagini s-a plimbat pe la nu stiu cati indivizi ajungand o epava sau care a devenit sursa donatoare. Adica pozele frumoase de la inceputul topicului au ajuns lista de preturi pentru piese
Asta pe topicul de prezentare
Unul care nu si-a vazut masina de cateva luni si nici macar nu stie unde se afla exact pentru ca nu poate vorbi direct cu cel care o face, ambii creand o adevarata fanfaronada
Ca deh, e scump tare un telefon sau 2/3 ore sunt imposibil de smuls din pretiosul lor timp
pentru a se intalni. Altii care sunt mandri proaspat proprietari, ce in primele 2/3 pagini primesc numai omagii si sunt venerati mai ceva decat zeii, (esti cel mai mare/esti cel mai tare, o s-o faci racheta, bomba nucleara chiar...) iar apoi biata masina ajunge doar o caroserie goala care in urmatoarele cateva posturi incearca cu disperare sa-si gaseasca un proprietar, sfarsind prin a ajunge un simplu voucher
, asta cu putin noroc. Sunt o gramada de "neica nimeni"
ce apar peste noapte abia scotand capul in lume care dau sfaturi/flit oamenilor care si-au rupt de la gura pentru pasiunea lor de a avea si intretine o anume masina, oamenilor care au petrecut sute/mii de ore documentandu-se ori mesterind la masinile lor singuri, ori celor care stiu sa le repare aproape cu ochii inchisi
Sigur ca as putea continua aceasta lista, sigur ca si voi stimati MODERATORI stiti toate acestea. Va intreb insa, chiar acesta sa fie rolul acestui forum? Chiar acesta este target-ul acestui site? Chiar nu se poate face nimic? Chiar numai eu vad lucrurile altfel decat ceea ce se intampla?
Recunosc faptul ca sunt "dependent" de acest forum, insa daca nu se face nimic in acest sens, daca aceasta este situatia dorita, daca asta se vrea, atunci va rog ajutati-ma sa scap de aceasta dependenta: DATI-MI BAN!
O seara buna tuturor! SPER sa ne vedem cu bine! Sau nu..................
Din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita!