Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 09-12-13, 12:03   #61
djlupu11

Stage 5

djlupu11's Avatar

Default Bmw e36 probleme inchidere centralizata pertea stanga

Salut , am o problema cu inchiderea centralizata !
Asa a inceput :
Partea soferului dintrodata mergea greu sa deschiz cu cheia , simteam din cheie ca merge greu ! dupa un timp nu mai merge deloc , invart cheia si nici nu deschide nici nu inchide!
A ramas asa ca din partea dreapta mergea ok si deschis si inchis!
dar astazi nu s-a mai deschis usa din partea soferului , toate actioneau la inchidere si deschidere numai usa din partea soferului nu raspunde!
proasta chestie e ca nici pe dinauntru nu se deschide deci trebuia sa ma urc in masina din partea dreapta si sa cobor tot acolo .....!
Tot am insistat si dintrodata s-a deschis!
Are cineva idee care este problema ? si se poate rezolva?
Va multumesc ( imi cer scuze daca am greseli de ortografie )
djlupu11 is offline   Reply With Quote
Old 09-12-13, 13:35   #62
GaLu_Bv

Stage 5

GaLu_Bv's Avatar

Thumbs up Re: Bmw e36 probleme inchidere centralizata

la tine problema e alta, e de pe partea "mecanica" ce actioneaza inchiderea....daca ai "simtit" ca merge greu din cheie e din iala , din acele actuatoare care exista acolo si care fac legatura intre maner-iala si incuietoare , trebuie sa deschizic usa sa dai fata de usa jos si de vezi ce e acolo....
GaLu_Bv is offline   Reply With Quote
Old 01-07-14, 17:49   #63
cristiancondruz

Stock

Unhappy Re: Bmw e36 probleme inchidere centralizata

ceva de genul am patit si eu...am tot incuiat si descuiat masina pana usa de pe partea soferului nu mai centralizeaza cu celelalte...uneori o face pana la jumatatese alteori incuie la a 3a-4a inchidere-deschidere ...am verificat sigurante...fire in portbagaj...mufele din fata de usa nu sunt oxidate...care ar fi solutia

Last edited by cristiancondruz; 01-07-14 at 17:51.
cristiancondruz is offline   Reply With Quote
Old 20-09-14, 14:45   #64
lazardorinit

Stock

Default Re: Bmw e36 probleme inchidere centralizata

Salut am o problema cu deschiderea centralizata la un bmw 320 d an 2000..nu se deschide din telecomanda si nici din butoanele de langa schimbator care incuie descuie din masina..doar porbagajul functioneaza normal la actionarea telecomenzii..problema este grava prin faptul ca descuind cu cheia este actionata doar usa soferului celelalte raman inchise dar uneori asi revine singura dupa care iar nu mai functioneaza..deci acces in masina are doar soferul .dupa ce descui masina cu cheia se incuie apasand butonul telecomenzii..deci nu pot fi sigurante sau bateria telecomenzii ..are cineva idee care ar fi motivul si cum as putea remedia..
lazardorinit is offline   Reply With Quote
Old 17-01-16, 17:58   #65
nesty92

Stock

Salut ma poate ajuta cineva cu un sfat sau ceva cum sa deschid portierele la bmw e 36 coupe .. pur si simplu nu se mai deschid nici din cheie .. nici din telecomanda ... !! am reporgramat cheia , ca am crezut ca e din cauza asta.. dar nu e ... si ce e cel mai frumos ca portbagajul se deschid doar el nu si usile ... am dat si panul de la usa soferului jos .. nu stiu ce sa ii mai fac.. daca are cineva o idee sa imi spuna..
nesty92 is offline   Reply With Quote
Old 06-06-16, 23:45   #66
ElGabriel1

Stock

Quote:
Originally Posted by Sene View Post
am si eu o problema la inchiderea centralizata, am dat bateria jos de pe masina si cand am pus-o inapoi mi-a murit de tot inchiderea nu mai vrea nici sa se descuie nici sa se incuie, nimic. e moarta complet si nu e de la sigurante nici de la firele din porbagaj, alarma functioneaza dar de inuiat nu se incuie...dati-mi si mie un sfat k am innebunit. am fost pana acum la 7 service-uri si la un "meserias" care pune alarme auto si unii mi-au zis k nu stiu despre ce e vorba, altii k sa-mi cumpar inchidere noua aftermarket si sa o schimb....lamuriti-ma si pe mine dak ati patit asa ceva sau dak aveti vre-o ideee...multumesc
Ai rezolvato pana la urma?ca si la mine identic ca la tine
ElGabriel1 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -