Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
10-06-10, 17:35
|
|
Stage 3
|
Re: Bmw e36 probleme inchidere centralizata
Ai verificat sigurantele? Poate ai una arsa de la inchiderea centralizata.
Dar la usa din dreapta sau la o usa din spate se aude motorasul ca vrea sa inchida sau sa deschida, ca pare cam ciudat ca deschide doar usa sau poate pe asta ii legata alarma.
|
|
|
10-06-10, 19:28
|
|
Stock
|
gata am rezolvat problema. sigurantele nu aveau nimic. a 2a zi am incercat sa deschid portbagaju cu cheia si s`au deschis toate portierele ? si am dus`o la un electrician si o rezolvat el ar fi fost o problema din cauza butonului din interior care oprest alarma nu`l aveam era firu asa pe acolo. Ms mult pt ajutor
|
|
|
08-10-10, 22:26
|
|
Stock
|
sal baieti am si eu o problema cu inchiderea ,sintomele au iuceput cam asa; cind se incuia cind nu, dupa o vrme nu sa mai inchis usa dupa dreapta dar restu se incuia cum nu mai merge deloc . stie cineva care e problema merci?
|
|
|
16-10-10, 14:39
|
|
Stock
|
salut,
am si eu ca toti de aici o mica problema(sper sa fie mica)...mi-a ramas portbagajul blocat(inchis) si nu il pot deschide din inchidere,din cheie nu a mers niciodata...precizez ca masina e un bmw e36 -`92..ideea e ca toate usile merg normal se inchid,se deschid din inchidere mai putin portbagajul..acum ma intreb oare nu se poate deschide cumva mecanic??ca am observat ca nu am acces din masina in portbagaj(intre bancheta spate si portabagaj se afla o tabla),asa poate reuseam sa-l deschid intr-un fel...ce e mai interesant e ca am si bagaje acolo... )
ma poate ajuta cineva??pls!!
|
|
|
16-10-10, 19:25
|
|
Stage 1
|
salutare, chiar nu merge deloc sa il deschizi cu cheia ? cheia pe care o ai , este cea cu cant pe toata lungimea cheii , sau cea de rezerva fara cant ?
|
|
|
16-10-10, 22:31
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by mcmikai
salut,
am si eu ca toti de aici o mica problema(sper sa fie mica)...mi-a ramas portbagajul blocat(inchis) si nu il pot deschide din inchidere,din cheie nu a mers niciodata...precizez ca masina e un bmw e36 -`92..ideea e ca toate usile merg normal se inchid,se deschid din inchidere mai putin portbagajul..acum ma intreb oare nu se poate deschide cumva mecanic??ca am observat ca nu am acces din masina in portbagaj(intre bancheta spate si portabagaj se afla o tabla),asa poate reuseam sa-l deschid intr-un fel...ce e mai interesant e ca am si bagaje acolo... )
ma poate ajuta cineva??pls!!
|
Pai s-a adunat mult praf in butuc si au ramas lamelele alea din interior blocate, singura solutie ii sa dai cu mult wd40(sau alt degripant) la greu si sa lovesti usor butucul cu manerul de la surubelnita...mai bagi cheie si incerci daca tot nu merge mai dai cu degripant ...tot asa ca pana la urma o sa se curete interiorul butucului de praf si o sa iti merga cheie sa o rasucesti.
|
|
|
26-11-11, 19:13
|
|
Stage 2
|
sal.am si eu o problema cu inchiderea la bmw e36 din 93 a inceput asa am inchis si am deschis usile de cateva ori consecutiv si dintr-o data nu mai functioneaza,modulul nu este ars l-am pus pe alt bmw ca si al meu si functioneaza nu pot sa imi dau seama ce are sigurantele le-am controlat nu sunt arse,daca poate sa ma ajute cineva rog sa ma ajute
|
|
|
26-11-11, 19:18
|
|
Stage 1
|
salut, vezi sa nu fie de la motorasul de la inchidere de la portiera soferului , sau poate fi si de la celelalte , verifica motorasul de la sofer intai,
|
|
|
26-11-11, 20:17
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by titaniumxv
salut, vezi sa nu fie de la motorasul de la inchidere de la portiera soferului , sau poate fi si de la celelalte , verifica motorasul de la sofer intai,
|
si cum sa verific?mufa ce intra in motoras sau ce sa verific?ms
|
|
|
26-11-11, 21:36
|
|
Stage 1
|
sall, daca ai de unde sa faci rost de un motoras sa fie bun si sa vezi daca merge , daca vrei te pot ajuta , i. d meu mihaititaniumxv ... yah. oo
|
|
|
01-05-12, 21:16
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [2 Roti] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by Andrey_RNX
sal.am si eu o problema cu inchiderea la bmw e36 din 93 a inceput asa am inchis si am deschis usile de cateva ori consecutiv si dintr-o data nu mai functioneaza,modulul nu este ars l-am pus pe alt bmw ca si al meu si functioneaza nu pot sa imi dau seama ce are sigurantele le-am controlat nu sunt arse,daca poate sa ma ajute cineva rog sa ma ajute
|
daca inca iti mai face problema asta, sau pentru cei care or sa le mai faca, in caz ca nu e motorasul si foarte rar se intampla sa cada chiar motorasul, incercati siguranta 35(ea e de la inchidere) sau daca cheia merge in gol inseamna ca a cazut cuisorul ala care trage clantaul ala mic care il invarte cheia...are un locas care daca iese de acolo nu mai actioneaza inchiderea din cheie pe partea soferului...si e foarte greu de ajuns acolo credeti-ma...am intrat cu cel mai subtire spitz dupa care am indoit ala de tot ca sa nu mai iasa..sa fiu sigur din portbagaj sau usa dreapta merge, dar pe partea soferului nu merge. bafta!
Last edited by buldogu; 01-05-12 at 21:21.
|
|
|
22-12-12, 16:07
|
|
Stage 5
|
Am o problema la usa din dreapta ,cand are chef se deschide cand nu nu,si tine asa sapatamani intregi,am schimbat si broasca,am schimbat si modulul de inchidere,am verificat si firele de la portbagaj,am verificat si firele din usa,problema cum e,daca inchid din cheie de la sofer,se inchide tot inafara de usa de pe dreapta,si daca inchid de la usa de pe dreapta se inchide tot inafara de usa de la sofer....nu stiu ce sa mai verific...
|
|
|
14-03-13, 01:40
|
|
Stock
|
am un bmw 316 i din 2000 si acum dintr o data dupa ce ma prins zapada asta pe franta mi se deschide singura cand o inchid (inchiderea centralizata) si imi coboara si geamurile fata care sunt elecrice,pe urma imi ramane exact asa toata ziua.spuneti mi va rog ce sa fac pt ca astfel e o prada f usoara pentru hoti sa si faca treaba fara nici un efort...
Last edited by jeanperideadrian; 14-03-13 at 01:43.
|
|
|
14-03-13, 11:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by jeanperideadrian
am un bmw 316 i din 2000 si acum dintr o data dupa ce ma prins zapada asta pe franta mi se deschide singura cand o inchid (inchiderea centralizata) si imi coboara si geamurile fata care sunt elecrice,pe urma imi ramane exact asa toata ziua.spuneti mi va rog ce sa fac pt ca astfel e o prada f usoara pentru hoti sa si faca treaba fara nici un efort...
|
Asta cand inchizi masina si se deschide singura si trebuie sa o mai inchizi odata am vazut pe alt topic aici mai demult ca baiatul avea o siguranta arsa,uita-te bine prima data la sigurante
|
27-03-13, 10:47
|
|
Stock
|
Salutare , am si eu o problema enervanta cu inchiderea la o matza din 94 . Nu mai merge inchiderea , am fost la un prieten ce are tester si din tester daca-i da comanda sa inchida/deschida merge , au aparut urmatoarele erori care nu stiu unde sa pun mana ...
03 FUSE FOR FRONT FHs
02 fuse for zv
Unde as gasi sigurantele astea , in panou nu am nimic ars , inafara de cele 3 pt inchidere mai afecteaza careva ? sau mai sunt sigurante pe undeva ?
|
|
|
|
|