Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 08-07-09, 13:47   #1
claudiu26

Stage 1

Default Bmw e36 probleme inchidere centralizata

Nu imi mai merge inchiderea centralizata dintr-o data...am mai avut probleme dar parca se repara singura. acum nu mai, inainte inchideam usa si se redeschidea, o mai inchideam inca o data si ramanea asa..acum nu mai merge deloc...un ajutor ceva?
claudiu26 is offline   Reply With Quote
Old 09-07-09, 09:29   #2
claudiu26

Stage 1

Default Re: Bmw e36 probleme inchidere centralizata

rezolvat...era o siguranta..mama ei inca..
Old 24-11-09, 02:06   #3
Herbalist

Stage 3

Salut...poti sa imi zici si mie ce siguranta era? k si eu am aceeasi problema si nu ii dau de cap de cateva lunims anticipat astept un rsp.
Herbalist is offline   Reply With Quote
Old 24-11-09, 11:28   #4
mistreku

Stage 5

mistreku's Avatar

haha, credeam ca snt singurul.. ai rezolvat sa mearga din prima? sau doar faptul ca nu mai mergea deloc? ca si eu am prob asta de cand am luat masina, o inchid - se deschide, si o mai inchid o data ca sa ramana inchisa.
mistreku is offline   Reply With Quote
Old 24-11-09, 19:46   #5
claudiu26

Stage 1

nu mai tin minte care era...electricianul a gasit-o....si i-am dat si 10 lei ca a gasit-o...:P daca nu gasesti care e eu zic ca mai bine mergi la un electrician..
Old 24-11-09, 20:02   #6
mistreku

Stage 5

mistreku's Avatar

tot nu-mi zisesi.. ti se inchide din prima acum?
Old 24-11-09, 20:28   #7
claudiu26

Stage 1

da acuma se inchide din prima...e ok...
Old 24-11-09, 20:51   #8
mistreku

Stage 5

mistreku's Avatar

si aia e tot ce ai facut? schimbat siguranta? pare cam simplu, si ma gandesc ca daca ar fi siguranta, nu ar mai merge deloc. deci la mine cre'ca e altceva. da' ms de rasp, oricum!
Old 24-11-09, 20:55   #9
claudiu26

Stage 1

Ok...cel mai simplu lucru...mergi la cel mai apropiat electriian de masini sau unul care se pricepe bine la sigurante la masini si i dai 10 lei si i spui sa-ti faca inchiderea pt ca banuiesti sa e o siguranta.....asta daca e siguranta..cateodata e mai bine sa-l lasi pe ala care stie ce e baiul decat sa faci u pe eroul si sa-ti bati capul...ca numai te enervezi.. parerea mea...acuma u faci ce vrei..
Old 24-11-09, 21:17   #10
geoamd

Stage 3

geoamd's Avatar

Salut, si eu am problema asta la masina trebuie sa o inchid de 2 ori, cred ca ii o problema la bmw inchiderea centralizata. Eu am reusit odata sa o repar era din cauza firelor care intra in portbagaj, de la atata inchis si deschis portbagajul sau taiat firele care mergeau la motorasul din portbagaj. Dupa ce am lipit firele inchiderea a mers bine (din prima), dupa cateva luni problema o reaparut, acum suspectez modul de la inchidere pentru ca are niste relee in el si se oxideaza contactele din relee. Am pus o poza cu firele care sa le verificati.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Kabelbruch2[1].jpg
Views:	1370
Size:	72.1 KB
ID:	1189244  
geoamd is offline   Reply With Quote
Old 24-11-09, 21:25   #11
mistreku

Stage 5

mistreku's Avatar

am avut aceiasi prob si eu, cu firele de la portbagaj, dar imi place sa cred ca am remediat-o! ) totusi, cred ca tot de pe la portbagaj mi se trage prob cu inchiderea, probabil masina il vede ca fiind deschis si de aia mi-o deschide dupa ce o inchid.
Old 28-11-09, 21:49   #12
illy

Stock

imi spune si mie cineva unde se afla cutia de comanda de la inchiderea centralizata la Bmw e36. Multumesc
illy is offline   Reply With Quote
Old 28-11-09, 22:05   #13
geoamd

Stage 3

geoamd's Avatar

Quote:
Originally Posted by illy View Post
imi spune si mie cineva unde se afla cutia de comanda de la inchiderea centralizata la Bmw e36. Multumesc

In spatele torpedoului,langa modulul de abs
geoamd is offline   Reply With Quote
Old 09-01-10, 18:29   #14
rdy4ever

Stage 5

rdy4ever's Avatar

Quote:
Originally Posted by geoamd View Post
Salut, si eu am problema asta la masina trebuie sa o inchid de 2 ori, cred ca ii o problema la bmw inchiderea centralizata. Eu am reusit odata sa o repar era din cauza firelor care intra in portbagaj, de la atata inchis si deschis portbagajul sau taiat firele care mergeau la motorasul din portbagaj. Dupa ce am lipit firele inchiderea a mers bine (din prima), dupa cateva luni problema o reaparut, acum suspectez modul de la inchidere pentru ca are niste relee in el si se oxideaza contactele din relee. Am pus o poza cu firele care sa le verificati.
)) cred ca toti am avut problema cu firele... eu azi am rezolvat-o ca devenise enervant, nu mi se mai aprindea nici numarul.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	09012010.jpg
Views:	732
Size:	170.5 KB
ID:	1255685  
rdy4ever is offline   Reply With Quote
Old 14-01-10, 09:42   #15
Sene

Stage 3

Sene's Avatar

am si eu o problema la inchiderea centralizata, am dat bateria jos de pe masina si cand am pus-o inapoi mi-a murit de tot inchiderea nu mai vrea nici sa se descuie nici sa se incuie, nimic. e moarta complet si nu e de la sigurante nici de la firele din porbagaj, alarma functioneaza dar de inuiat nu se incuie...dati-mi si mie un sfat k am innebunit. am fost pana acum la 7 service-uri si la un "meserias" care pune alarme auto si unii mi-au zis k nu stiu despre ce e vorba, altii k sa-mi cumpar inchidere noua aftermarket si sa o schimb....lamuriti-ma si pe mine dak ati patit asa ceva sau dak aveti vre-o ideee...multumesc
Sene is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -