Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
08-07-09, 13:47
|
|
Stage 1
|
Bmw e36 probleme inchidere centralizata
Nu imi mai merge inchiderea centralizata dintr-o data...am mai avut probleme dar parca se repara singura. acum nu mai, inainte inchideam usa si se redeschidea, o mai inchideam inca o data si ramanea asa..acum nu mai merge deloc...un ajutor ceva?
|
|
|
09-07-09, 09:29
|
|
Stage 1
|
Re: Bmw e36 probleme inchidere centralizata
rezolvat...era o siguranta..mama ei inca..
|
|
|
24-11-09, 02:06
|
|
Stage 3
|
Salut...poti sa imi zici si mie ce siguranta era? k si eu am aceeasi problema si nu ii dau de cap de cateva luni ms anticipat astept un rsp.
|
|
|
24-11-09, 11:28
|
|
Stage 5
|
haha, credeam ca snt singurul.. ai rezolvat sa mearga din prima? sau doar faptul ca nu mai mergea deloc? ca si eu am prob asta de cand am luat masina, o inchid - se deschide, si o mai inchid o data ca sa ramana inchisa.
|
|
|
24-11-09, 19:46
|
|
Stage 1
|
nu mai tin minte care era...electricianul a gasit-o....si i-am dat si 10 lei ca a gasit-o...:P daca nu gasesti care e eu zic ca mai bine mergi la un electrician..
|
|
|
24-11-09, 20:02
|
|
Stage 5
|
tot nu-mi zisesi.. ti se inchide din prima acum?
|
|
|
24-11-09, 20:28
|
|
Stage 1
|
da acuma se inchide din prima...e ok...
|
|
|
24-11-09, 20:51
|
|
Stage 5
|
si aia e tot ce ai facut? schimbat siguranta? pare cam simplu, si ma gandesc ca daca ar fi siguranta, nu ar mai merge deloc. deci la mine cre'ca e altceva. da' ms de rasp, oricum!
|
|
|
24-11-09, 20:55
|
|
Stage 1
|
Ok...cel mai simplu lucru...mergi la cel mai apropiat electriian de masini sau unul care se pricepe bine la sigurante la masini si i dai 10 lei si i spui sa-ti faca inchiderea pt ca banuiesti sa e o siguranta.....asta daca e siguranta..cateodata e mai bine sa-l lasi pe ala care stie ce e baiul decat sa faci u pe eroul si sa-ti bati capul...ca numai te enervezi.. parerea mea...acuma u faci ce vrei..
|
|
|
24-11-09, 21:17
|
|
Stage 3
|
Salut, si eu am problema asta la masina trebuie sa o inchid de 2 ori, cred ca ii o problema la bmw inchiderea centralizata. Eu am reusit odata sa o repar era din cauza firelor care intra in portbagaj, de la atata inchis si deschis portbagajul sau taiat firele care mergeau la motorasul din portbagaj. Dupa ce am lipit firele inchiderea a mers bine (din prima), dupa cateva luni problema o reaparut, acum suspectez modul de la inchidere pentru ca are niste relee in el si se oxideaza contactele din relee. Am pus o poza cu firele care sa le verificati.
|
|
|
24-11-09, 21:25
|
|
Stage 5
|
am avut aceiasi prob si eu, cu firele de la portbagaj, dar imi place sa cred ca am remediat-o! ) totusi, cred ca tot de pe la portbagaj mi se trage prob cu inchiderea, probabil masina il vede ca fiind deschis si de aia mi-o deschide dupa ce o inchid.
|
|
|
28-11-09, 21:49
|
|
Stock
|
imi spune si mie cineva unde se afla cutia de comanda de la inchiderea centralizata la Bmw e36. Multumesc
|
|
|
28-11-09, 22:05
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by illy
imi spune si mie cineva unde se afla cutia de comanda de la inchiderea centralizata la Bmw e36. Multumesc
|
In spatele torpedoului,langa modulul de abs
|
|
|
09-01-10, 18:29
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by geoamd
Salut, si eu am problema asta la masina trebuie sa o inchid de 2 ori, cred ca ii o problema la bmw inchiderea centralizata. Eu am reusit odata sa o repar era din cauza firelor care intra in portbagaj, de la atata inchis si deschis portbagajul sau taiat firele care mergeau la motorasul din portbagaj. Dupa ce am lipit firele inchiderea a mers bine (din prima), dupa cateva luni problema o reaparut, acum suspectez modul de la inchidere pentru ca are niste relee in el si se oxideaza contactele din relee. Am pus o poza cu firele care sa le verificati.
|
)) cred ca toti am avut problema cu firele... eu azi am rezolvat-o ca devenise enervant, nu mi se mai aprindea nici numarul.
|
|
|
14-01-10, 09:42
|
|
Stage 3
|
am si eu o problema la inchiderea centralizata, am dat bateria jos de pe masina si cand am pus-o inapoi mi-a murit de tot inchiderea nu mai vrea nici sa se descuie nici sa se incuie, nimic. e moarta complet si nu e de la sigurante nici de la firele din porbagaj, alarma functioneaza dar de inuiat nu se incuie...dati-mi si mie un sfat k am innebunit. am fost pana acum la 7 service-uri si la un "meserias" care pune alarme auto si unii mi-au zis k nu stiu despre ce e vorba, altii k sa-mi cumpar inchidere noua aftermarket si sa o schimb....lamuriti-ma si pe mine dak ati patit asa ceva sau dak aveti vre-o ideee...multumesc
|
|
|
|
|