Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-03-04, 14:44   #31
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

eu ziceam in cursele de strada legale...
tekno is offline  
Old 10-03-04, 14:54   #32
mpa
Registered

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

aha pai atunci SRY!!!!
mpa is offline  
Old 11-03-04, 14:25   #33
cecilia

Stage 5

cecilia's Avatar

mai a fost si aici o tentativa de astfel de curse....dar din nefericire mai multi au facut liniutze dupa aflarea rezultatelor..... asha ca nu prea ai cum
cat despre timisoara nu am unde sa stau cu cainii si deci nu pot sa vin... altfel poate as veni
cecilia is offline  
Old 06-05-04, 03:31   #34
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

tzin minte ca in kiseleff anul trecut erau super izde.... acum ... nu prea vad in H feete bune... adica sunt.. dar f putine
EvLSant0S is offline  
Old 23-05-04, 01:18   #35
cecilia

Stage 5

cecilia's Avatar

se mai schimba timpurile EvLSant0S
cecilia is offline  
Old 01-06-04, 18:11   #36
Kitana

Stage 4

Kitana's Avatar

akum suntem 3 fete aici )
Kitana is offline  
Old 01-06-04, 19:38   #37
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Numarul fetelor de pe forum cred ca a sarit de 10
Gabi is offline  
Old 02-06-04, 09:25   #38
Mr.Nice
Registered

Stage 5

Mr.Nice's Avatar

Default Va bagati peste tot

In primul rand voi ar trebui sa fiti doar de decor (oriunde),da' vad k si aici in domeniul barbatesc a-ti ajuns .Ce stiti voi despre carburatoare,supape,cilindree si alte probleme mecanice?Voi in afara de:\"L-am vazut p-ala cu flacari la cur\",sau \"M-am combinat cu ala cu BMW cu B-XX-MUE nu stiti altceva. Asa k vorba unui coleg de pe forum ar trebui sa mimati orgasme,treburi d-astea femeiesti.
V-am lasat,aveti grija,PA!A'nnebunit Moxxu'!
Mr.Nice is offline  
Old 02-06-04, 09:40   #39
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

lol... asta m-a distrat rau... ii dau dreptae... evident cu exceptzia acea de 1-5%
tekno is offline  
Old 02-06-04, 09:55   #40
a4b5

Stage 2

pei majoritatea gagicilor nu prea au treaba cu masinile... motorul .. modificarile.. ci mai degraba cu banii tipilor care fac modificarile respective pe masinile personale.

Mr.Nice ai fost scurt si la obiect in ceea ce priveste partea feminina in tuning
a4b5 is offline  
Old 02-06-04, 10:52   #41
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]
Default Re: Va bagati peste tot

Quote:
Originally Posted by \"Mr.Nice\"
In primul rand voi ar trebui sa fiti doar de decor (oriunde),da' vad k si aici in domeniul barbatesc a-ti ajuns .Ce stiti voi despre carburatoare,supape,cilindree si alte probleme mecanice?Voi in afara de:\"L-am vazut p-ala cu flacari la cur\",sau \"M-am combinat cu ala cu BMW cu B-XX-MUE nu stiti altceva. Asa k vorba unui coleg de pe forum ar trebui sa mimati orgasme,treburi d-astea femeiesti.
V-am lasat,aveti grija,PA!A'nnebunit Moxxu'!
Tot respectul ptr ceea ce ai zis ... ADEVARAT !!!
Dar sa nu uitam un lucru :
Munca e facuta pentru masini , negri si femei ...
Parerea altora este ca o femeie ar trebui sa stie sa conduca o masina de spalat , una de calcat , un aspirator , nu sa frece menta sa isi faca unghiile sau sa vina la curse .. e tp si de asta ...
Asha o fi ...
Parerea mea este ca o femeie ar trebui sa le faca pe toate ... adica :
Sa vina la curse ( Asta daca arata bine .. sa nu ma sperie sa fac comotzie si sa rad spectatorii sa o dau in genocid ... ) , daca nu are habar despre carburatoare , delcou si alte chestii macar sa stie care e motorul mai performant , care e mai mare , nu sa stie numai dimensiunile la p#l@ a fostilor prieteni notate in carnetel si in dreptul fiecruia de cate ori a bucshat-o pe seara , durata , timpul in care a prins \" 100 Km/ h \" , cate rotatii are /min ... etc...
Si sincer ...cate gagici atzi vazut voi ca sunt pasionate intradevar de o masina in adevaratul sens al cuvantului ? adica la partea mecanica , estetica ( a nu se intelege a umple bordul de oglinjoare si farduri si a pudra tapiteria si plafonul si a ruja nu mai stiu ce inauntru sau arafa ) ???
Ca de auzit le auzi \" I-a uite fata ce masina misto ( si habar nu au ce marca este ... si se referala vreo masina noua stock cu motor de 0.8 si suta in 65 secunde , ptr ca luceste vopseaua pe ea si are geamuri negre si capace nichelate ) ...sau cand vad cate un monstru de 1 tona , hai 1 tona si un pic , cu motor de 3500-5000 dar care are nevoie de facelift si o vosea calumea se uita in sictir si in cele mai mari bashini ...
Asta inseamna sa nu cunosti ... si sa te iei dupa \" Afara e vopsit gardul , si inauntru-i leopardul ! \" ...
Si cand le vezi la curse cum tzopaie vai - vai .. ai vazut fata ... ai vazut cu ce viteza a trecut ala .. vai draga .. i-a uite ca vine si prietenul au ... e la 200m in spatele masinii aleia negre si murdare !
Cam asha sta treaba ...
95 % daca nu chiar mai mult dintre femei sunt atrase de masinile cu aspect cat mai nou ... modelele noi ... de parca se suie in masina si te intreaba \" Marca , modelul si anul de fabricatzie \" sa stie ce ai in buzunar , sa vada daca mai moare de foame acasa sau poarta aceiashi chilotzi si saptamana viitoare ... si stiu si la ce sa se orienteze .. ca doar Cielo , Espero si alte autohtone sunt deja depashite ... sa nu mai vb detico , dacie etc.
In concluzie ca am lalait-o destul ... Femeile sunt bune si la curse ... Atata timp cat vin cu tine si nu sar in masina altuia !!!
CORECT ???
X-Ray-Eyes is offline  
Old 02-06-04, 23:06   #42
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

nuh... mai bine sa stea acasa...
tekno is offline  
Old 04-06-04, 20:30   #43
strengaritza

Stage 3

strengaritza's Avatar

Member of:
[CSR]

mr nice si x ray eyes.....SHAME ON YOU..BOTH!!!!!!!
sa va fie rusine...nu stiti ce aveti intre voi....
de unde stii ca toate fetele sunt asa?
rusineeeeeeee......
mai repede intorc capul dupa un golf tunat decat dupa un passat 2003.....stiti melodia nu?
si in primul rand imi intorc capul... si ma stiu ceva si la motoare..si eu zic ca bag in buzunar multi baieti.....asa ca nu vad de ce va avantati in afrimatii....\"nelalocul lor\"
ia nu va mai credti asa de importanti...si apreciati fetele adevarate....
vb in perspectiva...inca nu am motor'vreau sa vad daca la mine in masina vei gasi farduri si minuni.....nu meh!.o muzica tare si o masina tunata rau...la care 51% am pus mana si am facut.decat sa ma fac cu oja..mai bine slefuiesc la ea si raman fara unghii...
asa ca......no comment!..mai vb in cativa ani...acum inca sunt prea mica sa ma afirm cum as vrea.va vine voua randul..da?
fetelor..ma sustineti?
strengaritza is offline  
Old 04-06-04, 20:33   #44
strengaritza

Stage 3

strengaritza's Avatar

Member of:
[CSR]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"tekno\"
nuh... mai bine sa stea acasa...
de ce ma?
noi nu avem voie.....ce?
o sa vin...si sa dau in continuare lectii la cei care se cred mari si tari in fata fetelor....
a fost una din marile satisfactii pe care le-am avut..sa arat unu baiat ca stiu mai multe ca el.....desi se credea mare jupan...

lasa-neeeeeeeeeeeeee...lasa-neeeeeeeeee
ca si noua ne plac curseleeeeeeeee
strengaritza is offline  
Old 04-06-04, 20:39   #45
OVI

Stage 5

OVI's Avatar

Default Re:

lasa-neeeeeeeeeeeeee...lasa-neeeeeeeeee
ca si noua ne plac curseleeeeeeeee[/quote]
atunci de ce nu te vedem pe la curse???
OVI is offline