Quote:
|
Originally Posted by \"Mr.Nice\"
In primul rand voi ar trebui sa fiti doar de decor (oriunde),da' vad k si aici in domeniul barbatesc a-ti ajuns  .Ce stiti voi despre carburatoare,supape,cilindree si alte probleme mecanice?Voi in afara de:\"L-am vazut p-ala cu flacari la cur\",sau \"M-am combinat cu ala cu BMW cu B-XX-MUE nu stiti altceva.  Asa k vorba unui coleg de pe forum ar trebui sa mimati orgasme,treburi d-astea femeiesti.
V-am lasat,aveti grija,PA!A'nnebunit Moxxu'! 
|
Tot respectul ptr ceea ce ai zis ... ADEVARAT !!!
Dar sa nu uitam un lucru :
Munca e facuta pentru masini , negri si femei ...
Parerea altora este ca o femeie ar trebui sa stie sa conduca o masina de spalat , una de calcat , un aspirator , nu sa frece menta sa isi faca unghiile sau sa vina la curse .. e tp si de asta ...
Asha o fi ...
Parerea mea este ca o femeie ar trebui sa le faca pe toate ... adica :
Sa vina la curse ( Asta daca arata bine .. sa nu ma sperie sa fac comotzie si sa rad spectatorii sa o dau in genocid ...

) , daca nu are habar despre carburatoare , delcou si alte chestii macar sa stie care e motorul mai performant , care e mai mare , nu sa stie numai dimensiunile la p#l@ a fostilor prieteni notate in carnetel si in dreptul fiecruia de cate ori a bucshat-o pe seara , durata , timpul in care a prins \" 100 Km/ h \" , cate rotatii are /min ... etc...
Si sincer ...cate gagici atzi vazut voi ca sunt pasionate intradevar de o masina in adevaratul sens al cuvantului ? adica la partea mecanica , estetica ( a nu se intelege a umple bordul de oglinjoare si farduri si a pudra tapiteria si plafonul si a ruja nu mai stiu ce inauntru sau arafa ) ???
Ca de auzit le auzi \" I-a uite fata ce masina misto ( si habar nu au ce marca este ... si se referala vreo masina noua stock cu motor de 0.8 si suta in 65 secunde , ptr ca luceste vopseaua pe ea si are geamuri negre si capace nichelate ) ...sau cand vad cate un monstru de 1 tona , hai 1 tona si un pic , cu motor de 3500-5000 dar care are nevoie de facelift si o vosea calumea se uita in sictir si in cele mai mari bashini ...
Asta inseamna sa nu cunosti ... si sa te iei dupa \" Afara e vopsit gardul , si inauntru-i leopardul ! \" ...
Si cand le vezi la curse cum tzopaie vai - vai .. ai vazut fata ... ai vazut cu ce viteza a trecut ala .. vai draga .. i-a uite ca vine si prietenul au ... e la 200m in spatele masinii aleia negre si murdare !
Cam asha sta treaba ...
95 % daca nu chiar mai mult dintre femei sunt atrase de masinile cu aspect cat mai nou ... modelele noi ... de parca se suie in masina si te intreaba \" Marca , modelul si anul de fabricatzie \" sa stie ce ai in buzunar , sa vada daca mai moare de foame acasa sau poarta aceiashi chilotzi si saptamana viitoare ... si stiu si la ce sa se orienteze .. ca doar Cielo , Espero si alte autohtone sunt deja depashite ... sa nu mai vb detico , dacie etc.
In concluzie ca am lalait-o destul ... Femeile sunt bune si la curse ... Atata timp cat vin cu tine si nu sar in masina altuia !!!
CORECT ???