Eu nu ma ascund dupa nici o identitate falsa...pur si simplu mi'am dat cu parerea..de ce au sarit toti in capul meu ?este cumva adevarat ce am spus..?si acesta sa fie motivul?...nu o sa ma bat stati linistiti nu sunt tzatza...daca ea are cumva chef de bataie o anunt ca nu va avea cu cine...Nu vad de ce atata scandal...eu mi'am spus parerea ...iar \"blonda\" s'a atacat de nu se poate...de ce ?iar in frunte cu ea s'au atacat toti...nu aveti baieti prietene?de ce'i luati ei apararea...?poate degeaba....Nu stiu cate a urcat ea pe sarma ghimpata..sau ce le'a facut la altele...dar daca i'am declarat razboi cumva e grav de ea nu de mine...dar nu ma tiganesc...prefer sa'si dea singura seama...un sfat din partea mea cand apare un conflict nu va mai bagati toti cu gura si cu luat aparari....lasati persoanele in cauza sa'si rezolve problema....papa
^MAtrix^ debataie crezi ca imi e mie frica mie nooooooo )))) mie de un singur lucru imi e ciuda dece mananca frate uni ca..t degeaba cand doar ce au intrat in club c0nte$$a ..nu aveti baieti prietene?de ce'i luati ei apararea...?poate degeaba... prietene nu avem cine ar vrea un nebun ca mine :Plolll si ca ii tinem partea cred ca ne cunoastem de ceva timp lung ca sa ii luam partea asa ca te astepttam la o intalnire sa te vedem ami bine poate ne inselem uni dintre noi :P cine stie o fi si tu vrun anger bafta si respect la toata lumea
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
hai s-o dam putin in OT ca nu se supara nimeni , dam dupa aia split , nu-i problema , e cumva tipu care statea la piatza matache , la shaormarie acolo ?!
Era din constanta avea 25 de ani avea un pasat CT 17 TDI si un motor.iar de aici nu mai pot scrie nimic cei acre la-u cunoscut stiu ce om era...DUMNEZEU SA-L IERTE!
Evilsantos... ala a fost Radu si a murit la 50 km/h... am fost vreo 30-40 de motoare la inmormantare... a fost super trist, si dupa ne-a oprit si politia sa vada ce cautam acolo...
si la noi a iesit cum neam prospus insa nu imi mai doresc o astfel de zi ingrozitoare (((((( au fost multe motoare membri Midnight Racers constanta am dat tot ce am putut am facut ce ii placea lui sa faca e greu ..... dumnezeu sa-l odihneasca in pace
ptr contessa
Vad ca faci parte din mr cta......oare cine esti, oare te-ai prezentat?Eu,Andrei,VPR-u,Ceres sau Ery ....unul din noi te cunoaste?Cine te-a adus in mr?Sau ce-l care te-a bagat in club te stie doar el(ea). Atitudinea care o ai fatza de blonda este nelalocul ei.Daca ai ceva de impartit cu ea o faci in prv nu pe forum.Pe cine am intrebat nu te cunoaste nimeni deci ati sugerez sa vii si sa te prezinti in weekendul asta sau potzi sa stergi de la usergrup denumirea de Mr. Nu avem nevoie de astefel de persoane in acest grupul nostru.
Comentariile tale nu ma intereseaza ci doar una din cele 2 posibilitati pe care ti le-am oferit.
sunt de acceias parere D_M_X voi fi prezent la intalnire sa ii fac o primire buna lui c0nte$$a ) o fanfara si o sa vin calare pe magar :P bafta si respect la toata lumea