Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 28-06-05, 12:21   #166
TheSinner2

Stage 5

TheSinner2's Avatar

nu apare nici o poza .... mai incearca
TheSinner2 is offline  
Old 28-06-05, 12:33   #167
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

ba apare
blowwind is offline  
Old 28-06-05, 12:58   #168
yamahaer1cip

Stage 5

yamahaer1cip's Avatar

c0nte$$a -(Eu am o foarte mare pasiune legata de masini) cata pasiune pune fata asta pe masini ce fel de masini luxoase )))iti cam place sa fi tzatza din cate am observat ce sa faci mai avem nevoie si de astfel de specimene )) bafta si ciocu mic respect la toata lumea
yamahaer1cip is offline  
Old 28-06-05, 13:49   #169
c0nte$$a

Stage 1

ce sa'i faci mai asta e viata nu va mai luati de ea este blonda nu imi place sa ma tiganesc...eu intotdeauna spun adevarul...nu mint nimic...asta a fost parerea mea...acum daca tu te simti treaba ta...inseamna ca este chiar adevarat ce am spus eu...imi place ca am ghicit tu yamaha.......guritza mica nu te baga in discutiile altora...sau esti avocatul ei si mie nu'mi spui \"iubita\" pt ca nu sunt iubita ta...papa...si ai grija de saraca masina
c0nte$$a is offline  
Old 28-06-05, 13:54   #170
TheSinner2

Stage 5

TheSinner2's Avatar

conteso... de cand ai aparut pe forum.. scrii numai mesaje aiurea si rautacioase... serios acum... daca nu esti capabila de ceva constructiv... de ce ne plictisesti?
TheSinner2 is offline  
Old 28-06-05, 14:09   #171
c0nte$$a

Stage 1

pe bune acum nu stiu cu ce v'am plictisit...oricum imi cer scuze eu vb cu blonda...si'mi spuneam parerea...stiu ca adevaraul doare...cu ea sigur nu o sa mai vb deoarece imi pare singura persoana pe care am intalnit'o ciudata...toti cu care am vb sunt super de treaba...dar ea ...oricum nu mai conteaza...inca o data scuze celorlalti care v'ati suparat pe mine,nu am vrut sa va supar...v'am pupat papa
c0nte$$a is offline  
Old 28-06-05, 15:06   #172
blonda

Stage 4

blonda's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

sa mor de ras nu alta....nu ca nu as stii cine esti si de ce scrii si de ce incerci sa ma ataci....ha ha ha....stai tu linistita ca nu am cunosti...sunt ciudat dac tu zici.....oricum parerea ta nu conteaza....crezi ac esti ami interesanta daca te ascunzi dupa un nick si o varsta falsa .... dar in fine asta e eu sunt blonda.)).vezi sa nu mori de atata rautate!
blonda is offline  
Old 28-06-05, 15:17   #173
yamahaer1cip

Stage 5

yamahaer1cip's Avatar

blonda dlonda da nu are 25 de ani ca ai ta )))))))))))) avocatu ei nu sunt stai linistita dar vad ca te ard in fund si nu are cine sa te scarpinde ))))))))) rica rica si scandal astept sa ne vedem la o intalnire )))))) sa vedem cine e blonda si cine e avocatu te asteptam bafta si respect
yamahaer1cip is offline  
Old 28-06-05, 15:35   #174
zguby

Stage 4

zguby's Avatar

Hmmm mah eu zic sa va spalati lucrurile in familie nu pe forum, ci pe yahoo, in locu tau C0nte$$a as fi mult mai precauta. Blonda a pus multe ca tine pe sarma. Din aia ghimpata ))))))) Si ca sa nu zici ca-s bulangiu am rugat-o sa foloseasca din aia de inox, nu de alta da ar fi pacat sa faci TETANOOOOOOOOOOOS ))))))))))))))
zguby is offline  
Old 28-06-05, 16:42   #175
ct83yyy

Stock

ct83yyy's Avatar

Tu ce-ai ma cu conte$$a ? o cunosti ? iti zic eu ca nu , asa ca nu mai comentati aiurea daca nu cunoasteti persoana

Contessa cine spuneai ca esti ? pe messenger nu prea vorbesti
ct83yyy is offline  
Old 28-06-05, 17:06   #176
zguby

Stage 4

zguby's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ct83yyy\"
Tu ce-ai ma cu conte$$a ? o cunosti ? iti zic eu ca nu , asa ca nu mai comentati aiurea daca nu cunoasteti persoana

Contessa cine spuneai ca esti ? pe messenger nu prea vorbesti
Vai ne scuzati domnule macho ))) Am uitat ca iei apararea la domnisoare ))))))
zguby is offline  
Old 28-06-05, 18:44   #177
yamahaer1cip

Stage 5

yamahaer1cip's Avatar

o cunosti ? iti zic eu ca nu , asa ca nu mai comentati aiurea daca nu cunoasteti persoana al avocat :P bafta si respect baieti
yamahaer1cip is offline  
Old 28-06-05, 21:04   #178
zguby

Stage 4

zguby's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"yamahaer1cip\"
o cunosti ? iti zic eu ca nu , asa ca nu mai comentati aiurea daca nu cunoasteti persoana al avocat :P bafta si respect baieti
Mah eu te stiu pe undeva pe tine mai smekere Esti inalt slabutz si cu ochelari )))) Ne-auzim noi la intalnirea MR )))))))
zguby is offline  
Old 28-06-05, 22:16   #179
yamahaer1cip

Stage 5

yamahaer1cip's Avatar

smeker da fara muschi ai mai vazut ))) dap eu sunt dece Ne-auzim noi la intalnirea MR ))))))) zguby asta ce este o amenintare ?
vin cu cea mai mare placere abia astept urmatoarea intalnire
yamahaer1cip is offline  
Old 28-06-05, 22:54   #180
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

da... daca e o amenintare o sa fie frumos... nu am vazut niciodata cum isi ia omor un conservist de la 30 de motociclisti... era sa fie o data la Arc, damn....
Dimitris is offline  
Closed Thread

Posting Rules