Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 22-09-06, 08:37   #226
babydoll

Stage 2

babydoll's Avatar

Default Re: Dedicat femeilor de la curse!

Quote:
Originally Posted by remusWRC View Post
Eu ma bag ...
in rest sa inteleg ca partea feminina e prea ocupata?!eu am lansat propunerea cand va hotarati ....ma anuntati

ps. ne vedem ca intre fere remus ?
babydoll is offline  
Old 22-09-06, 08:50   #227
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

....va anunt,cind am drum incolo!!!!
Trixi is offline  
Old 23-09-06, 12:25   #228
babydoll

Stage 2

babydoll's Avatar

Exclamation Re: Dedicat femeilor de la curse!

trixi daca nu...ne vedem in oradea (ca de acolo am inteles ca esti sper ca nu am inteles gresit) dar eu o sa ajund pe acolo dupa sarbatori daca o sa ai timp cu cea mai mare placere ne vedem, insa daca ajungi in buc cu atat mai bine sper sa reusim sa organizam ceva si sa fim cat mai multe ca doar suntem destule fete si toate ne dam mari pasionate...o sa vedem !
babydoll is offline  
Old 23-09-06, 17:47   #229
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

ohoooo.. ....da,sunt din oradea...si te astept,oricind vii!!!ai ID-ul meu la la profil,cauta-ma oricind!!!din pakate,cu fete aici...mai slabut,dar plictiseala in mod cert nu e!so...come,and we'll see
era vb k merg la buc in octombrie...dar nu prea cred k va iesi socoteala...
Trixi is offline  
Old 24-09-06, 18:32   #230
babydoll

Stage 2

babydoll's Avatar

lasa ca vedem ce iese... ori aici ori acolo..
sincer mi-ar placea sa ne organizam si noi o intalnire asa ca intre fete pasionate da...vad ca de fetele de aici doar gura, in plus tind sa cred ca au luat de la baieti modul de gandire "ca daca la intalnire nu sunt si persoane de sex opus nu vin, ca nu au pe cine sa dea pe spate"... ma asteptam la mai mult interes, dar din ce vad tind sa dau dreptate baietiilor...
babydoll is offline  
Old 24-09-06, 18:53   #231
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

avem noi putine fete aici..dar toate sunt fete adevarate din toate punctele de vedere...in cazu asta m-as deghiza sa stau cu voi
Eugen_TL is offline  
Old 24-09-06, 19:03   #232
babydoll

Stage 2

babydoll's Avatar

Quote:
Originally Posted by TuningBoy View Post
avem noi putine fete aici..dar toate sunt fete adevarate din toate punctele de vedere...in cazu asta m-as deghiza sa stau cu voi
nu ai nevoie sa te deghizezi ca daca ai masina si stii sa dai "burnout-uri" stau fetele buluc pe langa tine dar daca vrei te primim la intalniri ca vad ca fetele au disparut...tot cu baietii faci treaba, m-am lamurit
babydoll is offline  
Old 24-09-06, 19:08   #233
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

eu stiu sa dau sa fac ..dar cu masinile altora nu ale mele ) f rar :P dar nu vreau sa ies in evidenta deloc mai... eu vreau ca voi toate sa va intalniti iar eu sa vin ca"fata" intre voi...sa vad sieu ce fac fetele deci nu tre sa stii ca voi veni eu! ) doamne ce minti tampite avem
Eugen_TL is offline  
Old 24-09-06, 20:22   #234
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by babydoll View Post
lasa ca vedem ce iese... ori aici ori acolo..
sincer mi-ar placea sa ne organizam si noi o intalnire asa ca intre fete pasionate da...vad ca de fetele de aici doar gura, in plus tind sa cred ca au luat de la baieti modul de gandire "ca daca la intalnire nu sunt si persoane de sex opus nu vin, ca nu au pe cine sa dea pe spate"... ma asteptam la mai mult interes, dar din ce vad tind sa dau dreptate baietiilor...
...iti zic sincer,situatia e destul d suparatoare si aici cunosc femei,carora le place masina( k nu as avea curajul sa zic k sunt pasionate),dar nu cunosc nici una care sa aiba o masina,si sa fie in stare sa sacrifice citeva ore ,de dragul unei intilniri.
imi pare rau,dar cred k cam asta e situatia peste tot....
Trixi is offline  
Closed Thread

Posting Rules