ei...aici intervine faptul k avem o rationalitate!!!daca VREI si kiar vrei...poti sa ignori unele sentimente si sa te comporti RATIONAL ....
stiu k e o problema f grea..dar cu mult exercitiu se poate...believe me!
mda..cunosc situatia
pot sa va zic...e valabil ptr amindoi...k problema e k nu prea reusiti voi sa va faceti intelesi....adik din cauza k va e tare frica sa nu patiti iarasi ceva ,va ascundeti dupa un comportament kre nu va caracterizeaza...si va plangeti dupa aia k lumea nu va apreciaza asa cum credeti voi k ar trebui!!!
analizati putin treaba....si nu mai tot incercati sa gasiti cineva vinovat/a d situatie..
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
..pe mine pur si simplu m-a cam parasit curajul... mi-e frica de tot ce e nou!!!! si din pacate, n'am tupeu si curaj sa ma arunc intr-o relatie... noua... veche.. nu am .... daca simt ca ma atasez de persoana cu care sunt... rup!
am votat combinat, e mai bne snt solo d ap 2 sapt si simt k imi iau campii. dar si cand esti combinat\, mult timp, iti vine sa iti iei camii. e bne sa ai o fata cuminte, in care sa poti avea incredere si care sa te astepte si sa te iubeasca orice ar fi, toti vrem asa nu?