da, dar din pacate knd ti-e greu, cand ai un hop in viata, masina te duce, dar nu ti-e alaturi...
pentru asta (ar trebui sa) ai jumatatea-ti langa tine...
..ar trebui sa... si pana cind crezi tu ,k oamenii mai cred in asa ceva???stiu ,k asa ar trebui sa fie...dar dupa o vreme,te inveti k "jumatatea" cind trebe ,totusi nu este acolo..si treci d hopuri singur...si numai masina e acolo ptr tine...
acum puse astea cap la cap..am ajuns la concluzia k masina ma face un om intreg,masina e alaturi d mine la bine si la rau,masina imi da libertate,imi salveaza viata....si cind vad asfaltul,noaptea....luminile p bord si ascult muzica...park nu imi mai doresc altceva....
..ar trebui sa... si pana cind crezi tu ,k oamenii mai cred in asa ceva???stiu ,k asa ar trebui sa fie...dar dupa o vreme,te inveti k "jumatatea" cind trebe ,totusi nu este acolo..si treci d hopuri singur...si numai masina e acolo ptr tine...
pana cand trixi?
pana cand si-o iau...
si apoi isi jura siesi ca nu vor mai crede in oameni niciodata, in relatii corecte si-n jumatati care le sunt alaturi...
isi jura ca vor avea ei grija si ca vor tine alaturi altceva, care nu-i lasa la greu, cainele, masina, prietenii din liceu, counter strike-ul, orice...
si stii pana cand?
pana cand gasesc o noua relatie... care merge... si in care cred din nou, de parca nu s-ar fi ars odata... de doua ori... de n ori... si poate o vor face si acum... dar.. spera ca nu, de fiecare data, asa cum au facut-o si data trecuta , si acum doua dati...
spune-mi ca nu e asa...
pana cand trixi?
pana cand si-o iau...
si apoi isi jura siesi ca nu vor mai crede in oameni niciodata, in relatii corecte si-n jumatati care le sunt alaturi...
isi jura ca vor avea ei grija si ca vor tine alaturi altceva, care nu-i lasa la greu, cainele, masina, prietenii din liceu, counter strike-ul, orice...
si stii pana cand?
pana cand gasesc o noua relatie... care merge... si in care cred din nou, de parca nu s-ar fi ars odata... de doua ori... de n ori... si poate o vor face si acum... dar.. spera ca nu, de fiecare data, asa cum au facut-o si data trecuta , si acum doua dati...
spune-mi ca nu e asa...
normal ca la ce-i 17 ani ai tai daca n`ai carnet ce visezi e o masina, pe care s-o scartzai cand iei carnetu si sa fi ala smecher care claxoneaza toate fetele de pe trotuar, si care merge cu mana pe geam ascultand manele la maxim! Eu aleg Femeia pentru ca ea poate sa-ti dea orice, inclusiv o masina
normal ca la ce-i 17 ani ai tai daca n`ai carnet ce visezi e o masina, pe care s-o scartzai cand iei carnetu si sa fi ala smecher care claxoneaza toate fetele de pe trotuar, si care merge cu mana pe geam ascultand manele la maxim! Eu aleg Femeia pentru ca ea poate sa-ti dea orice, inclusiv o masina
ai dreptate, o femeie poate sa iti dea o masina, dar o masina poate sa iti dea mai multe femei.;
ai dreptate, o femeie poate sa iti dea o masina, dar o masina poate sa iti dea mai multe femei.;
Depinde la ce se refera topicul, bineinteles ca o masina iti aduce femei,dar cate din astea or sa te iubeasca, cum a spus si dolus? Asta ar insemna ca fara masina esti un nimeni din moment ce doar asa poti avea femei, nu? Oricum e total deplasat VS asta pentru ca se comapara un lucru, cu o fiinta umana! Bine poate unii dintre voi considerati femeia un obiect de care va folositi si atat...
Nu am stat sa citesc tot ce sa scris pe aici dar cred ca cel mai bine ar fi pachetul complet....masina si femeia.Cred ca masina si femeia sunt sarea si piperul in viata unui barbat....nu prea se potrivesc una fara cealalta.
[QUOTE=The_Mask;643568]Depinde la ce se refera topicul, bineinteles ca o masina iti aduce femei,dar cate din astea or sa te iubeasca, cum a spus si dolus? Asta ar insemna ca fara masina esti un nimeni din moment ce doar asa poti avea femei, nu?
DE CE TREBUIE SA LUATI VOI TOTUL CA PE CEVA PERSONAL???
nu neaparat esti un nimeni...sunt unele pt care chiar conteaza aspectul asta si daca mai ai si o masinutza o faci mai repede sa te placa... k mai sunt sunt cwrve pt care conteaza doar masina e a2a parte...dar sunt si fete care daca la inceput vroiau doar plimbare putin apoi vor mai mult