Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 03-03-08, 17:12   #271
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?

Bine ca nu ma numar printre aia.
Cand vad ca relatia incepe sa caraie ... o las sa caraie mai departe.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 07-03-08, 11:20   #272
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
Default Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?

Quote:
Originally Posted by Bea69 View Post
in ultima vreme ,printre altele,ma supara rau o chestie la barbati....anume,cind vede omul ca relatia incepe sa caraiie,prima reactie este : ai pe altul????
si nu numai ca asta este primul gind al lui,ci imediat si ataca,fara sa se gindeasca.apai,daca isi ia ceaiul,nu intelege ca traditionalul "iarta-ma,am fost un bou" nu functioneaza...
sfat de la mama trixi...numarati pana la vreo 200 asa inainte sa pronuntati idiotenia asta...ca dupa aia dati cu capul!
sau mai e una : "sunt 100% sigur ca ai pe altu`" ce ma"distreaza" si pe mine fraza asta
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 16-03-08, 00:58   #273
payty

Stage 3

asta cu "ai pe altul" trebuie cercetata, nu intrebata, pentru ca "subiecta" in mod sigur nu va recunoaste nimic daca e asa . Plus ca intrebarea, dupa cum bine zicea cineva pe aici nu are niciun rost si nu ajuta la nimic decat la a gasi un subiect in plus de cearta.
payty is offline   Reply With Quote
Old 16-03-08, 01:14   #274
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by payty View Post
asta cu "ai pe altul" trebuie cercetata, nu intrebata, pentru ca "subiecta" in mod sigur nu va recunoaste nimic daca e asa . Plus ca intrebarea, dupa cum bine zicea cineva pe aici nu are niciun rost si nu ajuta la nimic decat la a gasi un subiect in plus de cearta.
Un pic offtopic. Observasem ca lucrurile au luat-o pe aratura si neavand cum sa fac pe detectivul, am instalat un logger pe calculator(pe 20febr) care face si printscreen-uri .
Evident banuielile mele s-au adeverit(pe 25febr), la intrebarea ai ceva sa-mi spui mi s-a raspuns cu NU ! .
The end.
BC-20-LET is offline   Reply With Quote
Old 16-03-08, 10:22   #275
payty

Stage 3

Q.E.D

Oricum daca ai miros fin simti imediat ce are atentia atrasa in alta parte
payty is offline   Reply With Quote
Old 17-03-08, 11:07   #276
tinkerbell

Stock

tinkerbell's Avatar

Eu urasc barbatii lasi....daca le poti zice barbati.Unii cred ca e mai bine sa inchei o relatie printr-un sms si cand au de dat mai multe explicatii,nu stiu cum se face,dar ii loveste o raceala la fiecare trei zile.Deci....NU asa te comporti cu o femeie.
tinkerbell is offline   Reply With Quote
Old 17-03-08, 11:15   #277
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

am o surpriza pentru tine: multe fete procedeaza fix la fel
inca nu i-am dat verde niciuneia prin sms inca, dar oricum, buna idee
aleks is offline   Reply With Quote
Old 17-03-08, 11:27   #278
tinkerbell

Stock

tinkerbell's Avatar

aleks,nu e o surpriza...stiam ca si fetele fac asa,dar mie mi s-a intamplat deci am tot dreptul sa zic asta)
Si nu te sfatuiesc sa faci asa,stii doar ca totul se intoarce impotriva ta de trei ori mai rau
tinkerbell is offline   Reply With Quote
Old 18-03-08, 11:34   #279
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

e o idee, nu o sa o si pun in practica, sa stii
in general imi asum raspunderea pentru lucrurile pe care le fac, si deobicei cand pun capat unei relatii o fac din motive foarte bine intemeiate, pe care tin neaparat sa le comunic viitoarei foste, ca sa fiu sigur ca m-a inteles
deci sms iese din discutie...
Old 19-03-08, 10:31   #280
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Si cu ocazia asta intra "despartirea prin telefon".
Old 26-03-08, 07:34   #281
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

si din categoria "despartirea prin telefon" mai apar si 2 subcategorii: 1 despartirea prin sms....2 despartirea prin apel telefonic...
ar mai putea fi si mms-u da nu cred ca e folosit
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 26-03-08, 08:14   #282
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

MMS-ul cum e ?
Ii trimiti o poza cu amanta ?
Sau ii scrii pe pereti ca nu o mai vrei.
Old 26-03-08, 08:23   #283
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

ce mai consumati domle 7 centi sau 4 eurocenti pt un sms..daca suna ea..ii spui..daca nu..asta e...va vedeti...cand va intalniti )))
bogdan_wrc is offline   Reply With Quote
Old 26-03-08, 10:47   #284
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

asta-i din ciclul: culmea nesimtirii
da, tare si aia cu amanta, o prinzi in actiune, si din mms intelege ea
Old 26-03-08, 12:36   #285
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

asa cum a fost prinsa prietena mea care era si a altuia ... ne dadeam smsuri... ea era in baie si a venit al ei peste ea brusc si i-a luat telefonu din mana ..n-a apucat nimic sa stearga ! =))) si s-au desp )) =))) relatie de 9 ani aveau te doare bila
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules