Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?
Quote:
Originally Posted by Bea69
in ultima vreme ,printre altele,ma supara rau o chestie la barbati....anume,cind vede omul ca relatia incepe sa caraiie,prima reactie este : ai pe altul????
si nu numai ca asta este primul gind al lui,ci imediat si ataca,fara sa se gindeasca.apai,daca isi ia ceaiul,nu intelege ca traditionalul "iarta-ma,am fost un bou" nu functioneaza...
sfat de la mama trixi...numarati pana la vreo 200 asa inainte sa pronuntati idiotenia asta...ca dupa aia dati cu capul!
sau mai e una : "sunt 100% sigur ca ai pe altu`" ce ma"distreaza" si pe mine fraza asta
asta cu "ai pe altul" trebuie cercetata, nu intrebata, pentru ca "subiecta" in mod sigur nu va recunoaste nimic daca e asa . Plus ca intrebarea, dupa cum bine zicea cineva pe aici nu are niciun rost si nu ajuta la nimic decat la a gasi un subiect in plus de cearta.
Quote:
Originally Posted by payty
asta cu "ai pe altul" trebuie cercetata, nu intrebata, pentru ca "subiecta" in mod sigur nu va recunoaste nimic daca e asa . Plus ca intrebarea, dupa cum bine zicea cineva pe aici nu are niciun rost si nu ajuta la nimic decat la a gasi un subiect in plus de cearta.
Un pic offtopic. Observasem ca lucrurile au luat-o pe aratura si neavand cum sa fac pe detectivul, am instalat un logger pe calculator(pe 20febr) care face si printscreen-uri .
Evident banuielile mele s-au adeverit(pe 25febr), la intrebarea ai ceva sa-mi spui mi s-a raspuns cu NU ! .
The end.
Eu urasc barbatii lasi....daca le poti zice barbati.Unii cred ca e mai bine sa inchei o relatie printr-un sms si cand au de dat mai multe explicatii,nu stiu cum se face,dar ii loveste o raceala la fiecare trei zile.Deci....NU asa te comporti cu o femeie.
aleks,nu e o surpriza...stiam ca si fetele fac asa,dar mie mi s-a intamplat deci am tot dreptul sa zic asta)
Si nu te sfatuiesc sa faci asa,stii doar ca totul se intoarce impotriva ta de trei ori mai rau
e o idee, nu o sa o si pun in practica, sa stii
in general imi asum raspunderea pentru lucrurile pe care le fac, si deobicei cand pun capat unei relatii o fac din motive foarte bine intemeiate, pe care tin neaparat sa le comunic viitoarei foste, ca sa fiu sigur ca m-a inteles
deci sms iese din discutie...
si din categoria "despartirea prin telefon" mai apar si 2 subcategorii: 1 despartirea prin sms....2 despartirea prin apel telefonic...
ar mai putea fi si mms-u da nu cred ca e folosit
asa cum a fost prinsa prietena mea care era si a altuia ... ne dadeam smsuri... ea era in baie si a venit al ei peste ea brusc si i-a luat telefonu din mana ..n-a apucat nimic sa stearga ! =))) si s-au desp )) =))) relatie de 9 ani aveau te doare bila