Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 13-03-10, 23:45   #376
payty

Stage 3

Default Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie. Ce ne face pe noi sa uram barbatii?

Quote:
Originally Posted by Trixi View Post
..sta in firea noastra umana sa ne dorim tot mai mult...asadar,acel sentiment de "perfect" dispare dupa o vreme(daca ai avut norocul sa o intilnesti)
si inca o chestie:nu pedepsiti oameni nevinovati pt greselile altora.nu este corect.(si eu,incerc sa trec peste paranoia mea zi de zi,de cind am inteles asta)

sa mai zica vreo femeie ca barbatii sunt porci ca indiferent cu cine ar fi se uita dupa alte femei (a se intelege ... ) . Bine a zis cine a zis ca nu era nici mai desteapta, nici mai frumoasa, nici mai cine stie cum - era doar ALTA

Quote:
si inca o chestie:nu pedepsiti oameni nevinovati pt greselile altora.nu este corect.(si eu,incerc sa trec peste paranoia mea zi de zi,de cind am inteles asta)

Lasand gluma la o parte, sunt o gramada de oameni (sper sa nu fiu acuzat de misoginism - am intalnit mai mult femei) - care au diverse frustrari/draci/etc pe cineva si isi varsa aceste probleme pe altcineva. Lipsa de judecata....

Last edited by payty; 13-03-10 at 23:48.
payty is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 09:56   #377
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]
Default Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie. Ce ne face pe noi sa uram barbatii?

as fi tare recunoscatoare ,daca nu ai scoate afirmatiile mele dintr-un anumit context.
nu e nici o suparare,dar eu chiar ma straduiesc sa caut o cale de mijloc,calea cea mai rationala de a explica anumite lucruri neplacute,asadar chiar nu imi convine sa foloseti cuvintele mele sa iti sustii ideile.

pe de alta parte,barbatul,care ajunge sa fie fascinat de o ALTA femeie,pt simplul fapt,ca este alta...te pune putin pe ginduri.oare,ce o fi fost in capul lui,cind a facut alegerea anterioara,daca "prospatura" il face sa se reorienteze cu viteza luminii????eu as vota optiunile "vid" sau "lipsa de activitate celebrala".
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 10:01   #378
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

Quote:
as fi tare recunoscatoare ,daca nu ai scoate afirmatiile mele dintr-un anumit context.
nu e nici o suparare,dar eu chiar ma straduiesc sa caut o cale de mijloc,calea cea mai rationala de a explica anumite lucruri neplacute,asadar chiar nu imi convine sa foloseti cuvintele mele sa iti sustii ideile.

pe de alta parte,barbatul,care ajunge sa fie fascinat de o ALTA femeie,pt simplul fapt,ca este alta...te pune putin pe ginduri.oare,ce o fi fost in capul lui,cind a facut alegerea anterioara,daca "prospatura" il face sa se reorienteze cu viteza luminii????eu as vota optiunile "vid" sau "lipsa de activitate celebrala".
nu mamica... DISPERAREA, asta e cuvantul potrivit
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 08-05-10, 12:40   #379
ThugLife

as vrea sa stiu si eu parerea voastra despre situatia in care ma aflu... o fata mai micuta putin decat mine... tot timpu vorbeste cu mine zicandu-mi bro... tot timpu imi zice te iubesc tare ma alinta... e chiar draguta si tandra... dar nu imi pot da seama daca ma place cu adevarat deoarece imi vorbeste despre alti baieti pe care ii place... cand ma intelnesc cu ea tot timpu ma "tachineaza".. ma gadila, scoate limba la mine.. si.. la inceput nu i-am dat atentie a suferit dupa mine dar acum au reaparut aceste sentimente ale ei.. iar acum se pare ca si gandul meu zboara la ea... o parere va rog
ThugLife is offline   Reply With Quote
Old 08-05-10, 13:11   #380
Job20
Opel Driver

Stage 5

Job20's Avatar

Member of:
[Opel]

combina te cu ea....scote`o in orash !
Job20 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-10, 14:11   #381
silviu_fxx

Stage 5

silviu_fxx's Avatar

Member of:
[FORD]

Quote:
Originally Posted by ThugLife View Post
as vrea sa stiu si eu parerea voastra despre situatia in care ma aflu... o fata mai micuta putin decat mine... tot timpu vorbeste cu mine zicandu-mi bro... tot timpu imi zice te iubesc tare ma alinta... e chiar draguta si tandra... dar nu imi pot da seama daca ma place cu adevarat deoarece imi vorbeste despre alti baieti pe care ii place... cand ma intelnesc cu ea tot timpu ma "tachineaza".. ma gadila, scoate limba la mine.. si.. la inceput nu i-am dat atentie a suferit dupa mine dar acum au reaparut aceste sentimente ale ei.. iar acum se pare ca si gandul meu zboara la ea... o parere va rog
Copila, nu-ti pierde vremea cu ea.

PS: Vorbesc din proprie experienta.
silviu_fxx is offline   Reply With Quote
Old 10-05-10, 08:25   #382
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by ThugLife View Post
Alta... asta vrea sa aibe un "fratior" si te-a gasit pe tine.
Vezi tu... prietenul cel mai bun al ei.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 10-05-10, 14:17   #383
Job20
Opel Driver

Stage 5

Job20's Avatar

Member of:
[Opel]

nu de multe ori, "fratioru " ajunge un fuckbuddy apropiat
Job20 is offline   Reply With Quote
Old 10-05-10, 14:33   #384
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Job20 View Post
nu de multe ori, "fratioru " ajunge un fuckbuddy apropiat
La varsta aia... numai fuckbuddy nu devine.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 10-05-10, 14:52   #385
Vj_AlecS

Stage 5

Vj_AlecS's Avatar

Member of:
[Fiat]

daca e copila e f bine... dai inainte.. nu ezita.. bafta
Vj_AlecS is offline   Reply With Quote
Old 10-05-10, 14:55   #386
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Vedeti ca discutiile de pe sectiunea femei is preluate si comentate pe bloggurile unor inteligenti. (la o cautare a userului meu pe google mam gasit citat unde nu am intrat in viata mea, asa am ajuns la concluzia asta)...so...am ajuns si guinny pigs )
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 10-05-10, 20:05   #387
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

tu la ce dracu iti cauti numele pe google? sa vezi ce mai faci?
aleks is offline   Reply With Quote
Old 10-05-10, 21:08   #388
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
tu la ce dracu iti cauti numele pe google? sa vezi ce mai faci?
De nebun ) No ma..dar mai mult de curiozitate...eu am fost surprins de ce am gasit (aparitii pe blogu' la una, cont pe calificativ.ro (eu nu am tinut un carnet de note in viata mea) da am cont pe calificativ.ro ...si mai multe tampenii)
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules