Raspuns la intrebarea topicului: NU LA TOATE!
Ca si LEXUS, pot sustine ca exista macar un 1 % nematerialiste, care stiu ce-s alea sentimente. Daca aveam 50 de ani, un Bentley si-o blonda de 20 de ani langa mine, sustineam \"sus si tare\" ca toate fetele-s *****, dar am intalnit o fata care NU E materialista si... o spun cu cea mai mare siguranta posibila.
In general, daca am avut bani, am cheltuit fara sa ma uit cum se duc - indiferent de persoana care-a fost langa mine - daca n-am avut, problema mea...
Daca baiatul/fata are bani si stai cu el/ea si-i cheltui banii, nu inseamna neaparat ca esti materialist/a. Depinde de fiecare, de cum interpreteaza.
Poti sa-ncepi o relatie cu gandu' ca \"hai sa fie inca una!\" si sa ajungi la concluzia ca intr-adevar persoana respectiva inseamna ceva pentru tine, iar banii ii cheltui (tu sau ea) in continuare. Nu inseamna ca esti materialist/a.
Daca tu ai bani iar ea are o situatie materiala mai modesta, nu-nseamna ca \"te suge\" de bani.
DACA TU CHELTUI BANI, O FACI PENTRU CA VREI! DACA II CHELTUI ORBIT FIIND DE \"FRUMUSETEA DEBORDANTA\" A CREATURII PACATOASE DE LANGA TINE, ATUNCI ESTI UN TOLOMAC!
Si... cred ca multi dintre noi, am ajuns la o varsta la care ne putem da seama care vrea **** & bani si care vrea o relatie stabila bazata pe incredere, comunicare, romantism (da' pe cine vreau eu sa pacalesc?

).
Teoria mea ! Bafta la \"construit\" relatii
PS: am fost si eu parasit pentru ca ramasesem \"fara\" bani; poate mai erau cativa lei, da' nu destui