Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-12-04, 23:41   #16
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Alea bune daca au o parere nasoala despre ele, exista si deastea, stau cu cine apuca...
Dimitris is offline  
Old 11-12-04, 08:06   #17
ZUZG7
4 Speed Squad Member

Stage 5

ZUZG7's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[2 Roti]

Cam mic procentul de fete care se uita dupa p___ satisfacatoare , parerea mea
Femeile se uita SI la bani .
Daca stii sa te faci placut , prima data trec peste \"bani \" ; daca vrei sa devina ceva stabil trebuie insa si monetar .
Desigur exista si exceptii ...
ZUZG7 is offline  
Old 11-12-04, 12:41   #18
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]
Default mda...

B|shOp-VR6
AI INTALNIT VREODATA O TIPA CARE SA TE INVITE LA SUC SI SA PLATEASCA EA CONSUMATIA??????
D_M_X is offline  
Old 11-12-04, 12:58   #19
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Am intalnit tipa care sa ma invite la suc... dar eu unul m-as simti prost sa-mi plateasca fata sucul...
B|shOp-VR6 is offline  
Old 11-12-04, 13:12   #20
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Eu am intalnit tipa care nu vrea nici in ruptu capului sa ii platesc eu... si mai vrea sa imi traga si tzeapa, vrea sa plateasca ea si pt mine... si ma simt penibil...
Dimitris is offline  
Old 11-12-04, 16:07   #21
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

aaaa i-auzi !!!!! fete care sa va invite la suc ... wow si pe deasupra sa va plateasca si consumatia .... ce sa intzeleg ??? ori k era de impresie .... k sa cotizati dupa ... ori k fetele intradevar nu erau numai dupa bani .... in fine . deci mai sunt fete k mine :P
BlueEyes is offline  
Old 11-12-04, 16:15   #22
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"BlueEyes\"
aaaa i-auzi !!!!! fete care sa va invite la suc ... wow si pe deasupra sa va plateasca si consumatia .... ce sa intzeleg ??? ori k era de impresie .... k sa cotizati dupa ... ori k fetele intradevar nu erau numai dupa bani .... in fine . deci mai sunt fete k mine :P
Modesto...
B|shOp-VR6 is offline  
Old 11-12-04, 16:27   #23
Bogdan_16v
Guest

Default Re: mda...

Quote:
Originally Posted by \"D_M_X\"
AI INTALNIT VREODATA O TIPA CARE SA TE INVITE LA SUC SI SA PLATEASCA EA CONSUMATIA??????
Eu da, si anume actuala mea prietena...
Ce tampenie de topic, fara suparare...
CUI MAMA DREAQU SA NU-I PLACA BANII???

Depinde de fiecare, daca vreti sa stati cu boarfe care va fac de bani, tb voastra, daca vreti fete mai cuminti, iar tb voastra...Exista tipuri si tipuri...

Old 11-12-04, 16:29   #24
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

normal ca ii plac banii tai daca nu ai nimic altceva caresa o intereseze...iar daca nici pe aia nu ii ai vai de capul tau...
TNos is offline  
Old 11-12-04, 17:05   #25
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

bueeeeeyyy...am facut topicu asta k sa nu se mai faca zeci de pagini off topic prin alte topicuri

raspunsul la intrebare ar fi : pt unele conteaza banii&shit, pt altele nu...
SpeedeR is offline  
Old 11-12-04, 17:08   #26
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Pai dak stiai raspunsul.. de ce ai mai intrebat
B|shOp-VR6 is offline  
Old 11-12-04, 17:53   #27
BIZ

Stage 5

BIZ's Avatar

ca sa vada si parerile noastre :P ................ fiecare fata e in felul ei, fiecare intr-o anumita masura isi urmareste interesele: dragoste, bani, s.a.m.d.

P.S.: domnisoara BlueEyes :P ...... mai trageti si cu ochiu pe sectiunea Constanta ...... poate va vedem si noi, adica cei din cta :P
BIZ is offline  
Old 11-12-04, 18:10   #28
maibunu

Stage 5

maibunu's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Cam greu de gasit specimenele acestea de fete care sa-ti dea ele bani sau sa-ti plateasca consumatia si cred ca sunt pe cale de disparitie intradevar exista si multe fete care nu sunt interesate de bani si care isi platesc singure!!!
Si toata lumea isi urmareste interesul si baietii si fete!!!
maibunu is offline  
Old 11-12-04, 19:23   #29
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

mi s-a intamplat de nenumarate ori sa fac fetele sa plateasca pt. mine.
chiar la prima mea intalnire a platit ea pt. ca imi uitasem banii acasa dar tipa era indragostita de mine si nu a contat.
In general cand ma mai supara cate una cu ceva si vad ca incearca sa o dea la pace cu mine chiar daca vreau sa ma reintalnesc cu ea nu vreau sa par ca ma arunc prea tare la o intalnire si mai de fiecare data iese o conversatie de genul:
Euar ce-mi iei?
Ea: Dar ce vrei sa-ti iau?
Eu: Imi iei un suc?
Ea: \"Da, iti iau...\" (de fiecare data accepta )
Contrar asteptarilor unora, cele mai misto tipe sunt cele care accepta cel mai usor sa imi ia ceva atunci cand le-o cer si asta pt. ca s-au saturat ca toti sa le pupe in **** ; cand le pui la plata le faci sa te respecte mai mult si asa devin si mai atrase de tine.
Fac faza asta cu mai orice fata oricand daca vad ca e cat de cat atrasa de mine, nu e prea saraca si are cat de cat simtul umorului; daca sunt indeplinite conditiile astea, de fiecare data respectivele imi iau de baut sau ce le cer.
Cele care au fost foarte atrase de mine mi-au luat cate ceva din proprie initiativa deci nu mi se pare deloc ceva nemaipomenit sa faci o fata sa plateasca pt. tine. Trebuie doar sa stii cum sa o faci. Si garantez ca asta te face sa cresti in ochii ei (evident doar daca e atrasa de tine cat de cat, nu are conceptii batute in cuie si nu e o cleptomana sclifosita si fara simtul umorului )
iasi_drifter is offline  
Old 12-12-04, 02:03   #30
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Pai dak stiai raspunsul.. de ce ai mai intrebat
k sa nu se mai fac ooftopic prin alte topicuri....cred k sunt cateva pagini bune priun alte topicuri kare se incadreaza aici...
SpeedeR is offline  
Closed Thread

Posting Rules